• Verkocht

Sprookjesbosch 104 5629 JX Eindhoven Blixembosch-Oost

Uitgelichte kenmerken

  • 149 m² wonen
  • 265 m² perceel
  • 4 slaapkamers
€ 499.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
4 mei 2021
Verkoopdatum
5 juli 2021
Looptijd
2 maanden

Omschrijving

ENGLISCH TRANSLATION BELOW
--------------------------------------
Imponerend en majestueus, dat zijn de woorden die opkomen bij het zien van deze heerlijk centraal gelegen twee-onder-een-kapwoning! Met maar liefst 147m2 aan woonoppervlakte, vier slaapkamers en twee badkamers is deze reactie geheel terecht. De woning combineert ruimtelijkheid met eenvoud. Een uit het oog springend detail is de slaapkamer op de tweede verdieping met eigen badkamer en dakterras. Deze leefruimte leent zich perfect voor een master bedroom waarbij comfort centraal staat! Zie je jezelf ochtends al wakker worden, genietend van het uitzicht vanaf het dakterras? Met een inpandige garage, oprit en riante achtertuin is een bezichtiging het zeker waard.
Maak dan ook gerust een afspraak, wij leiden je graag een keertje rond!

Het betreft een kindvriendelijke wijk met verschillende speelveldjes op korte loopafstand. In de wijk zijn twee basisscholen en diverse middelbare scholen op fietsafstand gesitueerd. Het wijkwinkelcentrum ‘Ouverture’ biedt een breed aanbod aan winkels, zoals een Albert Heijn, bakker, kapsalon, Primera en Trekpleister. Daarnaast zijn er voor de sportliefhebbers diverse sportaccommodaties gelegen op korte afstand. De bushalte voor lijn 2 (o.a. W.C. Woensel, Catharina Ziekenhuis en Stadscentrum) bevindt zich op slechts 300 meter loopafstand. De aansluiting op de snelwegen A2, A50, A58 en A67 is uiterst gunstig waardoor u snel op weg bent richting Venlo en Tilburg. Je bevindt je dus op een zeer centrale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik!

Indeling begane grond:
De hal beschikt over een smaakvolle houten vloer en biedt toegang tot het betegelde toilet dat is voorzien van een fonteintje. Bij binnenkomst van de woonkamer valt direct op dat de ruimte zeer lumineus en ruimtelijk is. Door de raampartijen en de openslaande deuren naar de achtertuin ontstaat er een bijzonder aangenaam en open gevoel. Net als de hal, is de woonkamer voorzien van een stijlvolle houten vloer. Met bovendien meer dan voldoende ruimte voor een zithoek en eetgedeelte is de leefruimte compleet. Bovenal is het ideaal dat de woonkamer in directe verbinding staat met de keuken, die net als de woonkamer baadt in het licht. De keuken straalt gezelligheid uit en roept om de chef des huizes.
De keuken is voorzien van een koelkast, een 5-pits gaskookplaat, een combioven, een vaatwasser en een afzuigkap. De inbouwspots en fraai betegelde vloer dragen bij aan de prettige sfeer en maken de keuken tot een geheel. Door de inbouwkasten kan je al het serviesgoed en keukengerei eenvoudig kwijt. Mocht zelfs dat niet genoeg opbergruimte bieden, dan kan je altijd nog een beroep doen op de aangrenzende bijkeuken waar tevens de aansluitingen voor een wasmachine en droger te vinden zijn.

Indeling eerste verdieping:
Via de trap in de hal bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Op deze etage bevinden zich de badkamer en drie slaapkamers waarvan één slaapkamer voorzien is van airconditioning. Alle slaapkamers zijn belegd met laminaatvloeren en kenmerken zich door een optimale daglichttoetreding. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een comfortabel ligbad met douche, dubbele wastafelmeubel, spiegelkast, designradiator en toilet.

Indeling tweede verdieping:
Via de vaste trapopgang is de tweede verdieping te bereiken. De parel van deze woning is de vierde slaapkamer met directe toegang tot het dakterras. Het terras heeft veel potentie om tot een fraai buitenpaleisje omgetoverd te worden.Buitengewoon luxueus is bovendien dat de slaapkamer niet alleen aansluit op het terras, maar ook haar eigen badkamer heeft. Ook deze badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ruime inloopdouche, hangend toilet en dubbele wastafel. Woongemak ten overvloede!

Tuin:
Wat buitenruimte betreft stopt het niet bij het dakterras. Er ligt een minstens zo indrukwekkende achtertuin op u te wachten. Met haar groenstroken, beplanting en overdekte terras kan je ook hier altijd goed vertoeven. De tuin is goed onderhouden en beschikt over een houten schuur waarin je diverse spullen kunt opbergen. Kortom, ook buiten valt er genoeg te genieten.

Algemeen:
- Volledig voorzien van isolerende beglazing;
- Energielabel B;

De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich te allen tijde op de schriftelijkheidsvereiste bij verkoop van zijn woning. Tevens is het maximumbedrag aan financieringsvoorbehoud de vraagprijs wat in de koopakte zal worden opgenomen.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Ook wanneer er een mondelinge overeenstemming is bereikt met een professionele partij, wordt vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.
--------------------------------------------------------------------------------
Impressive and majestic, those are the words that come to mind when seeing this wonderfully centrally located semi-detached house! With no less than 147m2 of living space, four bedrooms and two bathrooms, this response is entirely justified. The house combines spaciousness with simplicity. An eye-catching detail is the bedroom on the second floor with its own bathroom and roof terrace. This living space is perfect for a master bedroom where comfort is central! Can you see yourself waking up in the morning, enjoying the view from the roof terrace? With an indoor garage, driveway and spacious backyard, a visit is well worth it.
Feel free to make an appointment, we will be happy to show you around!

It is a child-friendly neighborhood with various playgrounds within a short walking distance. There are two primary schools and various secondary schools within cycling distance in the district. The neighborhood shopping center "Ouverture" offers a wide range of shops, such as an Albert Heijn, bakery, hairdresser, Primera and Trekpleister. In addition, there are various sports accommodations located a short distance away for sports enthusiasts. The bus stop for line 2 (including W.C. Woensel, Catharina Hospital and City Center) is only 300 meters away on foot. The connection to the highways A2, A50, A58 and A67 is extremely convenient, so you are quickly on your way to Venlo and Tilburg. So you are in a very central location with all amenities within reach!

Ground floor layout:
The hall has a tasteful wooden floor and provides access to the tiled toilet with a sink. Upon entering the living room, you immediately notice that the space is very bright and spacious. The windows and French doors to the backyard create a particularly pleasant and open feeling. Just like the hall, the living room has a stylish wooden floor. With more than enough space for a sitting area and dining area, the living space is complete. Above all, it is ideal that the living room is directly connected to the kitchen, which, like the living room, is bathed in light. The kitchen radiates cosiness and calls for the chef of the house.
The kitchen is equipped with a refrigerator, a 5-burner gas hob, a combi oven, a dishwasher and an extractor hood. The recessed spotlights and beautifully tiled floor contribute to the pleasant atmosphere and make the kitchen a whole. The built-in cupboards make it easy to store all the crockery and kitchen utensils. If even that does not offer enough storage space, you can always rely on the adjoining utility room where the connections for a washing machine and dryer can also be found.

Layout first floor:
Via the stairs in the hall you reach the landing on the first floor. On this floor are the bathroom and three bedrooms, one of which has air conditioning. All bedrooms are covered with laminate floors and are characterized by optimal daylighting. The bathroom is fully tiled and equipped with a comfortable bath with shower, double washbasin, mirror cabinet, design radiator and toilet.

Layout second floor:
The second floor can be reached via the fixed staircase. The jewel of this house is the fourth bedroom with direct access to the roof terrace. The terrace has a lot of potential to be transformed into a beautiful outdoor palace. Moreover, it is extraordinarily luxurious that the bedroom not only connects to the terrace, but also has its own bathroom. This bathroom is also fully tiled and equipped with a spacious walk-in shower, toilet and double sink. Plenty of living comfort!
Garden:
As far as outdoor space is concerned, it does not stop at the roof terrace. An equally impressive backyard awaits you. With its green areas, plants and covered terrace you can always stay here. The garden is well maintained and has a wooden shed in which you can store various items. In short, there is also plenty to enjoy outside.

General:
- The frames, windows and doors were painted in 2019;
- Fully equipped with insulating glazing;
- Energy label B;

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar onze website:

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 499.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 3.349
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
149 m²
Overige inpandige ruimte
21 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
22 m²
Perceel
265 m²
Inhoud
586 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Ligbad en 2 toiletten
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie en natuurlijke ventilatie

Energie

Energielabel
B Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie, vloerisolatie en volledig geïsoleerd
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Vaillant ( combiketel uit 2011, eigendom)

Kadastrale gegevens

WOENSEL W 4734
Kadastrale kaart
Oppervlakte
265 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Achtertuin en voortuin
Achtertuin
120 m² (12 meter diep en 10 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het oosten
Balkon/dakterras
Dakterras aanwezig

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande houten berging

Garage

Soort garage
Aangebouwde stenen garage
Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein en openbaar parkeren

Betrokken makelaars

NVM aankoopmakelaar

HUYSSHOP

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.