• Verkocht

Privaspad 15 5627 CL Eindhoven Achtse Barrier-Spaaihoef

Uitgelichte kenmerken

  • 112 m² wonen
  • 205 m² perceel
  • 4 slaapkamers
€ 325.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
17 september 2021
Verkoopdatum
7 oktober 2021
Looptijd
2 weken

Omschrijving

Vrij uitkijkend over het aangrenzende park, ligt deze mooi onderhouden woning uit 1981 met haar groene buitenleven en perceeloppervlakte van maar liefst 205m2. Hier kun je genieten van heerlijk veel binnenruimte met maar liefst drie grote slaapkamers, een riante zolderkamer, een leuke woon- en eetkamer en buitengewoon veel opbergruimte. Het geheel is mooi afgewerkt met eigentijdse laminaatvloeren, heerlijk grote raampartijen, een gezellige keuken en energielabel A. Via de keuken loop je eenvoudig het terras van de diepe achtertuin op, waar je gezellig kunt eten en waar kinderen leuk kunnen spelen op het gazon. Ben je benieuwd naar deze ruime woning met haar mooie uitzicht? Maak dan snel een afspraak: we leiden je graag rond!

De woning heeft een prachtige locatie door de directe ligging aan het gezellige Park Achtse Barrier. Hier kun je wandelen langs het water en kunnen kinderen uitgebreid spelen in een van de twee speeltuinen of op het sportveld. Voor dagelijkse voorzieningen kun je op loopafstand terecht bij Winkelcentrum Biarritzplein: hier zijn de supermarkt, diverse winkels en horecagelegenheden te vinden. Ook verschillende sportfaciliteiten en basis- en middelbare scholen bevinden zich in de directe omgeving. Ofwel: alle voorzieningen zijn binnen handbereik! Daarbij is het centrum van Eindhoven binnen 19 minuten fietsen te bereiken. Hier kun je terecht voor musea, bioscopen, winkels en station Eindhoven Centraal. De bushalte is 10 minuten lopen en de woning is gunstig gelegen ten opzichte van de A2 en de A50, zodat je al snel in Tilburg of ‘s-Hertogenbosch bent.

Indeling begane grond:
Via de lichte hal zijn het toilet, de woon- en eetkamer en de eerste verdieping te bereiken. Het toilet beschikt over een wc-fontein. De woonkamer is op zo’n manier opgezet dat hier een leuke zit- en eethoek gecreëerd kan worden: de zithoek naast het grote raam met uitzicht op het aangrenzende park, het eetgedeelte met een leuk uitzicht op de achtertuin. Door de toog staan de keuken en het eetgedeelte in open verbinding met elkaar, zodat je tijdens het koken gezellig kunt praten met je gasten aan tafel. Het geheel is mooi afgewerkt met strakke wanden, een eigentijdse laminaatvloer en een handige trapkast waar je extra spullen in kunt opbergen. Ook de keuken is in mooie staat, en voorzien van een gaskookplaat, oven, koelkast en meer dan genoeg kastruimte. De keuken beschikt over een tegelvloer, en via de deur loop je zo de achtertuin in. Zo kun je het ontbijt of diner ook eenvoudig serveren op het terras buiten!

Indeling eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich de overloop, de badkamer en drie slaapkamers. De badkamer is voorzien van een glazen douche, een toilet en een wastafel. Twee slaapkamers zijn mooi ruim opgezet, met meer dan genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed. Alle slaapkamers beschikken over strakke laminaatvloeren en grote raampartijen, zodat er heerlijk veel natuurlijk licht binnenvalt.

Indeling tweede verdieping:
Op de tweede verdieping bevinden zich de overloop, een grote berging en de vierde slaapkamer. Ook deze slaapkamer is ruim opgezet, met een groot dakraam voor een fijne natuurlijke lichtinval. In de kamer zijn daarbij een wastafel en handige knieschotten aanwezig, waar je je kleding of spullen ideaal in kunt opbergen. Ook op de overloop zijn knieschotten aanwezig.

Tuin:
De woning beschikt over zowel een voor- als achtertuin. De groen beplante voortuin is direct gelegen aan een rustig pad met daarnaast het Achtse Barrier Park.
Door de deur in de keuken loop je zo de achtertuin in. Deze is ideaal gelegen op het westen, zodat je hier van ’s middags tot ’s avonds kunt genieten van de zon. Op het terras grenzend aan de keuken is genoeg ruimte voor een eettafel om gezellig buiten te eten, en ook tijdens zonnige dagen zorgt de zonwering hier voor een fijne schaduwrijke plek. Naast het terras is een groot gazon gelegen, waar eventuele kinderen leuk kunnen spelen. Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich de berging van ca. 12m2: voorzien van een betonnen vloer en elektra. Via de achterom kun je je fietsen veilig in de tuin of in de berging stallen.

Bijzonderheden:
- Eengezinswoning uit 1981
- Vrij uitzicht op aangrenzende park
- Drie slaapkamers
- Grote zolderkamer
- 205m2 perceeloppervlakte
- Laminaatvloeren
- Energielabel A
- Glas-, dak- en muurisolatie
- Voor- en achtertuin
- Achtertuin gelegen op het westen
- Zonwering aanwezig
- Volle eigendom

Ben jij benieuwd....
* hoe je een slimmere koper wordt;
* en zo andere kopers een stap voor bent;
* hoe je handiger zoekt naar jouw perfecte woning;
* hoe wij ook de woningen voor je vinden die nog niet op Funda staan;
* hoe wij het mogelijk maken om te kopen zonder voorbehoud van financiering?
Neem contact met ons op voor een orienterend gesprek. We vertellen je graag over onze aanpak, zonder verdere verplichtingen.

De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich te allen tijde op de schriftelijkheidsvereiste bij verkoop van zijn woning. Tevens is het maximumbedrag aan financieringsvoorbehoud de vraagprijs wat in de koopakte zal worden opgenomen.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Ook wanneer er een mondelinge overeenstemming is bereikt met een professionele partij, wordt vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ENGLISH TRANSLATION BY GOOGLE TRANSLATE

This beautifully maintained house from 1981 with its green outdoor life and plot area of ??no less than 205m2 offers a clear view over the adjacent park. Here you can enjoy a great deal of interior space with no fewer than three large bedrooms, a spacious attic room, a nice living and dining room and an extraordinary amount of storage space. The whole is beautifully finished with contemporary laminate floors, wonderfully large windows, a cozy kitchen and energy label A. Through the kitchen you can easily walk onto the terrace of the deep backyard, where you can have a nice meal and where children can play on the lawn. Are you curious about this spacious house with its beautiful view? Then make an appointment quickly: we are happy to show you around!

The house has a beautiful location due to its direct location on the pleasant Park Achtse Barrier. Here you can walk along the water and children can play extensively in one of the two playgrounds or on the sports field. For daily facilities you can go to Biarritzplein Shopping Center within walking distance: here you will find the supermarket, various shops and restaurants. Various sports facilities and primary and secondary schools are also located in the immediate vicinity. In other words: all amenities are within reach! In addition, the center of Eindhoven can be reached within 19 minutes by bike. Here you can find museums, cinemas, shops and Eindhoven Central station. The bus stop is a 10-minute walk away and the house is conveniently located for the A2 and A50, so you can quickly reach Tilburg or 's-Hertogenbosch.

Layout ground floor:
The toilet, the living and dining room and the first floor can be reached via the bright hall. The toilet has a toilet fountain. The living room is set up in such a way that a nice sitting and dining area can be created here: the sitting area next to the large window with a view of the adjacent park, the dining area with a nice view of the backyard. Through the bar, the kitchen and the dining area are in open connection with each other, so that you can chat with your guests at the table while cooking. The whole is beautifully finished with sleek walls, a contemporary laminate floor and a handy stair cupboard where you can store extra things. The kitchen is also in good condition and equipped with a gas hob, oven, refrigerator, microwave, Quooker and more than enough cupboard space. The kitchen has a tiled floor, and through the door you walk straight into the backyard. This way you can easily serve breakfast or dinner on the terrace outside!

Layout first floor:
On the first floor are the landing, the bathroom and three bedrooms. The bathroom has a glass shower, a toilet and a sink. Two bedrooms are nicely spacious, with more than enough space for a double bed. All bedrooms have sleek laminate floors and large windows, allowing plenty of natural light to enter.

Layout second floor:
On the second floor are the landing, a large storage room and the fourth bedroom. This bedroom is also spacious, with a large skylight for a nice natural light. The room also has a sink and handy knee bulkheads, where you can ideally store your clothes or belongings. Knee bulkheads are also present on the landing.

Garden:
The house has both a front and back garden. The green planted front garden is located directly on a quiet path with the Achtse Barrier Park next to it.
Through the door in the kitchen you can walk straight into the backyard. This is ideally located on the west, so that you can enjoy the sun here from afternoon to evening. On the terrace adjacent to the kitchen there is enough space for a dining table for cozy outdoor dining, and the sun blinds provide a nice shaded spot during sunny days. Next to the terrace is a large lawn, where any children can play. At the rear of the garden is the storage room of approximately 12m2 with a concrete floor and electricity. Through the back you can safely store your bicycles in the garden or in the storage room.

Particularities:
- Single-family house from 1981
- Unobstructed view of adjacent park
- Three bedrooms
- Large attic room
- 205m2 plot area
- Laminate floors
- Energy label A
- Glass, roof and wall insulation
- Front and Backyard
- Backyard located on the west
- Sun protection present
- Full ownership

Are you curious....
* how to become a smarter buyer;
* and so you are one step ahead of other buyers;
* how to search more conveniently for your perfect home;
* how we also find the homes for you that are not yet on Funda;
* how do we make it possible to buy without financing?
Contact us for an exploratory conversation. We are happy to tell you about our approach, without any further obligations.

The owner of this house has commissioned us to mediate in the sale, which of course means nothing to you financially. We will inform you in detail about the house, but also about the financing possibilities and about the possibilities of selling your own house. Of course it is advisable to seek the expert assistance of an NVM estate agent. We will gladly help you choose your own broker, who will optimally represent your interests as a buyer.

Selling a home is an exciting and moving event for the seller. We would therefore very much appreciate a response from you within a few days, so that we can inform the seller of your findings and experience.

As security for the fulfilment of the obligations, the Purchaser must provide a written bank guarantee or deposit amounting to 10% of the purchase price within 6 weeks of the contract being concluded. The seller shall at all times invoke the requirement of writing when selling his home. Also, the maximum amount of financing is the asking price which will be included in the deed of sale.

The measurement instruction is based on the NEN2580. The Measurement Instruction is intended to provide a more uniform way of measuring to give an indication of the usable area. The Measurement Instruction does not completely exclude differences in measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding off or limitations in carrying out the measurement.

The brochure is designed to give you an impression of the property. The information contained in this brochure is supplied by the vendor and/or third parties. Although we have exercised due care in compiling the brochure, no rights can be derived from inaccuracies, etc. This information, in combination with a visit to the house should be regarded as an invitation to make an offer or to enter into negotiations. This information has been compiled with due care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All dimensions and surface areas are indicative. The NVM conditions apply.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 325.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 2.902
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
112 m²
Externe bergruimte
12 m²
Perceel
205 m²
Inhoud
377 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Douche en toilet
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Dakraam

Energie

Energielabel
A Wat betekent dit?
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Intergas (2015, eigendom)

Kadastrale gegevens

WOENSEL S 15
Kadastrale kaart
Oppervlakte
205 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan park, aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin en voortuin
Achtertuin
84 m² (14 meter diep en 6 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het westen bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande stenen berging
Voorzieningen
Elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren

Betrokken makelaars

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.