• Verkocht

Geleenhof 48 5655 AH Eindhoven Hanevoet

Uitgelichte kenmerken

  • 126 m² wonen
  • 145 m² perceel
  • 4 slaapkamers
€ 350.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
28 juni 2021
Verkoopdatum
23 juli 2021
Looptijd
3 weken

Omschrijving

Wil je leven in een goed onderhouden woning die tegelijkertijd gesitueerd is in een mooie groene omgeving? Dan voldoet deze eengezinswoning uit 1973 aan je wensen. Met 145 m2 aan woonoppervlakte, maar liefst 4 slaapkamers en een ruime achtertuin heb je veel opties. De woning kenmerkt zich verder door de vele open leefruimtes met prettige lichtinval. Door de grote raampartijen en het vele groen rondom de woning, geniet je in vrijwel alle vertrekken van een prettig uitzicht op de natuur. Met name in de achtertuin heb je een fraai zicht op grote bomen. Wil je de woning een keer komen bekijken? Maak dan gerust een afspraak, wij leiden je graag rond!

De woning is gelegen op een rustige en centrale locatie in de wijk 'Hanevoet'. De Geleenhof is een kindvriendelijke straat op steenworp afstand van een speeltuintje. Je bevindt je op korte afstand van alle denkbare voorzieningen, zoals Winkelcentrum Kastelenplein voor een divers aanbod aan winkels, het openbaar vervoer, verschillende scholen en sportaccommodaties. ASML, High Tech Campus en het Maxima Medisch Centrum zijn eveneens op korte afstand gelegen en goed bereikbaar. Voor de wandelliefhebber is er ook meer dan genoeg te beleven met de ‘Recreatieplas Hanevoet’ en het ‘Messiaenpark’ in de nabije omgeving. Wil je liever een dagje winkelen in het gezellige centrum van Eindhoven? Met de auto of de fiets is het centrum eenvoudig te bereiken. De uitvalswegen naar de A2 en A67 richting nabijgelegen steden zijn ook vlakbij. Kortom, je woont hier centraal gelegen, in een groene wijk nabij alle benodigde voorzieningen!

Indeling begane grond:
De ruim opgezette hal biedt toegang tot de toiletruimte, de woonkamer en de berging. De geheel betegelde toiletruimte beschikt over een wastafel en een hangend toilet. Bij binnenkomst van de woonkamer geniet je direct van het uitzicht op de achtertuin. Dit ontstaat door de grote raampartij die eveneens bijdraagt aan de aangename lichtinval in de woonkamer. De woonkamer beschikt over een smaakvolle laminaatvloer en heeft voldoende plek voor een eet- en zithoek. Naast de optimale daglichttoetreding en het uitzicht op de achtertuin, zorgt de directe toegang tot de keuken voor een zeer open karakter van de ruimte. Je serveert eenvoudig het diner aan de eettafel in de woonkamer, of via het kleine halletje aan de buitentafel in de achtertuin. Ook de keuken is erg licht van karakter vanwege het raam dat een leuk uitzicht biedt op de voortuin en de wijk. De keuken is verder praktisch ingericht, goed onderhouden en beschikt over een oven, koelkast, vriezer, vaatwasser en een gaskookplaat. Verder is de keuken voorzien van voldoende inbouwkasten om al je serviesgoed en keukengerei kwijt te kunnen.

Indeling eerste verdieping:
Via de trap in de woonkamer bereik je de overloop op de eerste verdieping. Op deze etage vind je drie slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers beschikken over laminaatvloeren, zijn goed onderhouden en licht van karakter. De stijlvol betegelde badkamer uit 2009 is voorzien van een ruime inloopdouche, een comfortabel ligbad, hangend toilet, wastafel, designradiator en een spiegelkast.

Indeling tweede verdieping:
Via de wenteltrap op de overloop bereik je nog een vierde slaapkamer op de zolderverdieping. Deze is ruim opgezet, beschikt over een wastafel en is voorzien van aansluitingen voor een wasmachine en droger. Deze ruimte leent zich echter ook uitstekend voor andere functies. Denk bijvoorbeeld aan een studeer/werkkamer of speelkamer voor eventuele kinderen. Veel opties zijn mogelijk!

Tuin:
De woning beschikt over een voor-en achtertuin. De voortuin is gezamenlijk met de buren ingericht en aangelegd. Optisch gezien is het één grote voortuin, al gebruikt en verzorgt eenieder de voortuin voor een eigen deel. Vanuit de voortuin is er toegang tot de inpandige berging met zoldervide. De oostelijk gelegen achtertuin is eenvoudig te bereiken via een halletje dat de woonkamer met de achtertuin verbindt. De achtertuin biedt een samenhangend geheel door een stenen terras met een buitentafel en diverse groenbegroeiing. Met bovendien prachtige bomen aan de achterzijde van de tuin geniet je hier van een fraai uitzicht.

Bijzonderheden:
-Ruime eengezinswoning gelegen in de groene en gewilde wijk “Hanevoet”
-De woning is zowel binnen als buiten goed onderhouden, hoewel het schilderwerk aan de buitenzijde aan onderhoud toe is.
-Voldoende kastruimte
-Energielabel B
-Benedenverdieping is voorzien van dubbel glas
-Houten kozijnen
-CV Intergas 2019
-Goede parkeergelegenheden in de wijk
-Alle dagelijkse benodigdheden op korte afstand
-Centraal gelegen en nabij het centrum van Eindhoven

Ben jij benieuwd....
* hoe je een slimmere koper wordt;
* en zo andere kopers een stap voor bent;
* hoe je handiger zoekt naar jouw perfecte woning;
* hoe wij ook de woningen voor je vinden die nog niet op Funda staan;
* hoe wij het mogelijk maken om te kopen zonder voorbehoud van financiering?
Neem contact met ons op voor een orienterend gesprek. We vertellen je graag over onze aanpak, zonder verdere verplichtingen.

De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich te allen tijde op de schriftelijkheidsvereiste bij verkoop van zijn woning. Tevens is het maximumbedrag aan financieringsvoorbehoud de vraagprijs wat in de koopakte zal worden opgenomen.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Ook wanneer er een mondelinge overeenstemming is bereikt met een professionele partij, wordt vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ENGLISH TRANSLATION BY GOOGLE TRANSLATE

Would you like to live in a well maintained home that is simultaneously situated in a beautiful green environment? Then this single-family home built in 1973 will meet your needs. The house is well maintained both inside and outside. With 145 m2 of living space, no less than 4 bedrooms and a spacious backyard, you have many options. The house is further characterized by the many open living spaces with pleasant light. Through the large windows and greenery around the house, you can enjoy in almost all rooms a pleasant view of nature. Especially in the backyard you have a beautiful view of large trees. Would you like to come and see the house? Feel free to make an appointment, we are happy to show you around!

The house is situated in a quiet and central location in the district 'Hanevoet'. The Geleenhof is a child-friendly street just steps away from a playground. You are a short distance from all imaginable amenities, such as shopping center Kastelenplein for a diverse range of stores, public transport, various schools and sports facilities. ASML, High Tech Campus and the Maxima Medical Center are also located a short distance away and easily accessible. For the hiking enthusiast there is also more than enough to do with the 'Recreation Lake Hanevoet' and the 'Messiaen Park' in the vicinity. Would you rather spend a day shopping in the center of Eindhoven? The center is easily accessible by car or bicycle. The roads to the A2 and A67 towards nearby cities are also nearby. In short, you live here centrally located in a green area near all amenities!

Layout first floor:
The spacious hall provides access to the toilet, living room and storage room. The fully tiled bathroom has a sink and a toilet. Upon entering the living room you can immediately enjoy the view of the backyard. This is created by the large window that also contributes to the pleasant light in the living room. The living room has a tasteful laminate flooring and has ample space for a dining and sitting area. In addition to the optimal daylight and the view of the backyard, the direct access to the kitchen creates a very open character of the room. You easily serve dinner at the dining table in the living room, or through the small hallway to the outdoor table in the backyard. The kitchen is also very bright in character because of the window that offers a nice view of the front yard and the neighborhood. The kitchen is otherwise practically furnished, well maintained and features an oven, refrigerator, freezer, dishwasher and gas hob. Furthermore, the kitchen is equipped with enough cabinets to put all your crockery and utensils.

Layout second floor:
Through the stairs in the living room you reach the landing on the second floor. On this floor you will find three bedrooms and the bathroom. All bedrooms have laminate flooring, are well maintained and bright. The stylishly tiled bathroom from 2009 has a spacious shower, a comfortable bathtub, toilet, sink, radiator and a mirror cabinet.

Layout second floor:
Through the spiral staircase on the landing you reach a fourth bedroom in the attic. This is spacious, has a sink and is equipped with connections for a washer and dryer. This space is also perfect for other functions. Think of a study / office or playroom for any children. Many options are possible!

Garden:
The house has a front and back garden. The front garden is jointly designed and constructed with the neighbors. Visually, it is a large front garden, although everyone uses and takes care of the front garden for its own part. From the front garden there is access to the storage room with loft ladder. The east facing backyard is easily accessed through a hallway that connects the living room to the backyard. The backyard offers a cohesive whole through a stone patio with an outdoor table and various greenery. In addition, with beautiful trees at the rear of the garden you can enjoy a beautiful view here.

Specifics:
-Spacious family home located in the green and sought after neighborhood "Hanevoet".
-Both inside and outside well maintained
-Enough closet space
-Bed floor is double glazed
-Wood window frames
-CV Intergas 2019
-Good parking in the neighborhood
-All daily necessities on short distance
-Centrally located and near the center of Eindhoven

The owner of this house has commissioned us to mediate in the sale, which of course means nothing to you financially. We will inform you in detail about the house, but also about the financing possibilities and about the possibilities of selling your own house. Of course it is advisable to seek the expert assistance of an NVM estate agent. We will gladly help you choose your own broker, who will optimally represent your interests as a buyer.

Selling a home is an exciting and moving event for the seller. We would therefore very much appreciate a response from you within a few days, so that we can inform the seller of your findings and experience.

As security for the fulfilment of the obligations, the Purchaser must provide a written bank guarantee or deposit amounting to 10% of the purchase price within 6 weeks of the contract being concluded. The seller shall at all times invoke the requirement of writing when selling his home. Also, the maximum amount of financing is the asking price which will be included in the deed of sale.

The measurement instruction is based on the NEN2580. The Measurement Instruction is intended to provide a more uniform way of measuring to give an indication of the usable area. The Measurement Instruction does not completely exclude differences in measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding off or limitations in carrying out the measurement.

The brochure is designed to give you an impression of the property. The information contained in this brochure is supplied by the vendor and/or third parties. Although we have exercised due care in compiling the brochure, no rights can be derived from inaccuracies, etc. This information, in combination with a visit to the house should be regarded as an invitation to make an offer or to enter into negotiations. This information has been compiled with due care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All dimensions and surface areas are indicative. The NVM conditions apply.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 350.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 2.778
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1973
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
126 m²
Overige inpandige ruimte
12 m²
Perceel
145 m²
Inhoud
483 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Ligbad en toilet
Aantal woonlagen
2 woonlagen en een zolder
Voorzieningen
Dakraam en mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
D Wat betekent dit?
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Intergas ( combiketel uit 2019, eigendom)

Kadastrale gegevens

GESTEL B 1863
Kadastrale kaart
Oppervlakte
145 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Achtertuin en voortuin
Achtertuin
67 m² (11 meter diep en 6,1 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het oosten bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig
Voorzieningen
Vliering en elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren

Betrokken makelaar

Een funda gebruiker
Geleenhof 48
9,3
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Uitstekend. Vooral de whatsappgroep was fijn omdat daarin snel informatie kon worden gedeeld met alle betrokkenen. Daarnaast prettige begeleiding van een fijn team. En altijd bereikbaar.
Deskundigheid
9
Lokale marktkennis
9
Prijs / kwaliteit
9
Service en begeleiding
10

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.