• Verkocht

St Bernulphuslaan 6 5643 PJ Eindhoven Sintenbuurt

Uitgelichte kenmerken

  • 111 m² wonen
  • 151 m² perceel
  • 4 slaapkamers
€ 509.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
5 november 2021
Verkoopdatum
19 november 2021
Looptijd
14 dagen

Omschrijving

In de sfeervolle en karakteristieke witte Sintenbuurt in het Tuindorp van Eindhoven kom je deze leuke tussenwoning met berging tegen. De woning is voorzien van een royale woonkamer met eethoek, een open keuken, vier slaapkamers en een beschutte tuin. Word je nu al helemaal enthousiast van deze woning en wil je graag een bezichtiging? Maak dan gerust een afspraak en je wordt met plezier rondgeleid.

De woning is gelegen op een zeer fraaie en centrale locatie in het Tuindorp. Deze kindvriendelijke wijk in Stratum ligt nabij scholen, winkels, sportvoorzieningen en uitvalswegen. Het stadscentrum ligt op enkele fietsminuten en uitvalswegen zijn snel en eenvoudig per auto en openbaar vervoer te bereiken.

Indeling begane grond:
De ruime hal is voorzien van een houten vloer en een garderobehoek met opbergkasten. Ook is er een trapkast aanwezig waardoor je in de hal aan ruimte geen gebrek hebt. Vanuit de hal heb je toegang tot de toiletruimte met fontein en zwevend toilet. De toiletruimte is in 2017 gerenoveerd. Aan de rechterkant vind je de ingang naar de doorzon woonkamer en de eethoek met houten vloer en vloerverwarming. In de woonkamer is een gashaard aanwezig en openslaande deuren naar de tuin. De keukeninrichting is in een dubbele wandopstelling geplaatst en uitgerust met een koelkast, vriezer, 4-pitgaskookplaat, combioven, vaatwasser, afzuigkap en een close-in boiler. Niet alleen via de dubbele deuren in de woonkamer heb je toegang tot de tuin, maar ook via de deur in de keuken.

Indeling eerste verdieping:
Via de trap in de hal bereik je de overloop van de eerste verdieping die voorzien is van een houten vloer. Op deze etage bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer en een wasruimte. De slaapkamers zijn voorzien van houten vloeren en beschikken over inbouwkasten. De geheel getegelde badkamer is uitgerust met een dubbele wastafelcombinatie, douchecabine, ligbad, zwevend toilet en een designradiator.

Indeling tweede verdieping:
Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping die voorzien is van een voorzolder en een slaapkamer met een tapijtvloer en een dakkapel. Tevens is hier airconditioning aanwezig.

Tuin:
Aan de achterzijde van de woning is een beschutte en zonnige tuin gelegen op het zuidwesten. De tuin is voorzien van gazon en sierbestrating en heeft een achterom. Ook is er een stenen berging aanwezig in de tuin die is voorzien van elektra.

Bijzonderheden:
-Energielabel E
-6 electriciteitsgroepen beveiligd met 2 aardlekschakelaars.
-Ligging aan grasveld
-Slaapkamers voorzien van inbouwkasten.
-CV-combiketel (merk Vaillant HR, bouwjaar 2002)
-De woning is aan de achterzijde uitgebouwd, hier is de keuken geplaatst in 2009.
-In 2000 is de badkamer vernieuwd
-De kopers moeten de woning gebruiken met als doel wonen en niet om te beleggen.

Ben jij benieuwd....
* hoe je een slimmere koper wordt;
* en zo andere kopers een stap voor bent;
* hoe je handiger zoekt naar jouw perfecte woning;
* hoe wij ook de woningen voor je vinden die nog niet op Funda staan;
* hoe wij het mogelijk maken om te kopen zonder voorbehoud van financiering?
Neem contact met ons op voor een orienterend gesprek. We vertellen je graag over onze aanpak, zonder verdere verplichtingen.

De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich te allen tijde op de schriftelijkheidsvereiste bij verkoop van zijn woning. Tevens is het maximumbedrag aan financieringsvoorbehoud de vraagprijs wat in de koopakte zal worden opgenomen.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Ook wanneer er een mondelinge overeenstemming is bereikt met een professionele partij, wordt vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ENGLISH TRANSLATION BY GOOGLE TRANSLATE

In the atmospheric and characteristic white Sintenbuurt in the Tuindorp of Eindhoven you will come across this nice terraced house with storage. The house has a spacious living room with dining area, an open kitchen, four bedrooms and a secluded garden. Are you already enthusiastic about this house and would you like a viewing? Feel free to make an appointment and we will gladly show you around.

The house is located in a very beautiful and central location in the Tuindorp. This child-friendly neighborhood in Stratum is located near schools, shops, sports facilities and roads. The city center is a few minutes by bike and roads can be reached quickly and easily by car and public transport.

Layout ground floor:
The spacious hall has a wooden floor and a wardrobe corner with storage cupboards. There is also a stair cupboard present, so that you do not lack space in the hall. From the hall you have access to the toilet room with fountain and floating toilet. The toilet room was renovated in 2017. On the right you will find the entrance to the living room and dining area with wooden floor and underfloor heating. The living room has a gas fireplace and French doors to the garden. The kitchen is placed in a double wall arrangement and equipped with a refrigerator, freezer, 4-burner gas hob, combi oven, dishwasher, extractor hood and a close-in boiler. You do not only have access to the garden through the double doors in the living room, but also through the door in the kitchen.

Layout first floor:
Via the stairs in the hall you reach the landing of the first floor, which has a wooden floor. On this floor there are three bedrooms, a bathroom and a laundry room. The bedrooms have wooden floors and fitted wardrobes. The fully tiled bathroom is equipped with a double sink combination, shower cabin, bath, toilet and a design radiator.

Layout second floor:
Via a fixed staircase you reach the second floor, which has an attic and a bedroom with a carpet floor and a dormer window. Air conditioning is also available here.

Garden:
At the rear of the house is a sheltered and sunny garden located on the southwest. The garden has a lawn and ornamental paving and has a back entrance. There is also a stone shed in the garden that is equipped with electricity.

Particularities:
-Energy label E
-6 electricity groups protected with 2 earth leakage switches.
-Location on a lawn
-Bedrooms with fitted wardrobes.
-CV combi boiler (Vaillant HR brand, built in 2002)
-The house has been expanded at the rear, the kitchen was installed here in 2002.
- The bathroom was renovated in 2000
-The buyers must use the property for the purpose of living and not for investment.

The owner of this house has commissioned us to mediate in the sale, which of course means nothing to you financially. We will inform you in detail about the house, but also about the financing possibilities and about the possibilities of selling your own house. Of course it is advisable to seek the expert assistance of an NVM estate agent. We will gladly help you choose your own broker, who will optimally represent your interests as a buyer.

Selling a home is an exciting and moving event for the seller. We would therefore very much appreciate a response from you within a few days, so that we can inform the seller of your findings and experience.

As security for the fulfilment of the obligations, the Purchaser must provide a written bank guarantee or deposit amounting to 10% of the purchase price within 6 weeks of the contract being concluded. The seller shall at all times invoke the requirement of writing when selling his home. Also, the maximum amount of financing is the asking price which will be included in the deed of sale.

The measurement instruction is based on the NEN2580. The Measurement Instruction is intended to provide a more uniform way of measuring to give an indication of the usable area. The Measurement Instruction does not completely exclude differences in measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding off or limitations in carrying out the measurement.

The brochure is designed to give you an impression of the property. The information contained in this brochure is supplied by the vendor and/or third parties. Although we have exercised due care in compiling the brochure, no rights can be derived from inaccuracies, etc. This information, in combination with a visit to the house should be regarded as an invitation to make an offer or to enter into negotiations. This information has been compiled with due care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All dimensions and surface areas are indicative. The NVM conditions apply.

Are you curious....
* how to become a smarter buyer;
* and so you are one step ahead of other buyers;
* how to search more conveniently for your perfect home;
* how we also find the homes for you that are not yet on Funda;
* how do we make it possible to buy without financing?
Contact us for an exploratory conversation. We are happy to tell you about our approach, without any further obligations.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 509.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 4.586
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1954
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
111 m²
Overige inpandige ruimte
13 m²
Externe bergruimte
8 m²
Perceel
151 m²
Inhoud
436 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche en toilet
Aantal woonlagen
3 woonlagen

Energie

Energielabel
E Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie en gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv-ketel en gaskachels
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Vaillant HR (gas gestookt combiketel uit 2001, eigendom)

Kadastrale gegevens

STRATUM E 3585
Kadastrale kaart
Oppervlakte
151 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Achtertuin en voortuin
Achtertuin
66 m² (11 meter diep en 6 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het zuidwesten bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande stenen berging
Voorzieningen
Elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.