• Sold

Rielseweg 46 5643 PG Eindhoven Sintenbuurt

Uitgelichte kenmerken

  • 141 m² wonen
  • 282 m² perceel
  • 4 slaapkamers
€ 625.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
21 januari 2022
Verkoopdatum
4 februari 2022
Looptijd
14 dagen

Omschrijving

In de sfeervolle en karakteristieke witte Sintenbuurt van Eindhoven kom je deze leuke hoekwoning met berging tegen. De woning is voorzien van een royale woonkamer met eethoek, een open keuken, speelkamer, vier slaapkamers en een beschutte tuin. Word je nu al helemaal enthousiast van deze woning en wil je graag een bezichtiging? Neem dan contact met ons op en je wordt met plezier rondgeleid.

De woning is gelegen op een zeer fraaie en centrale locatie in Sintenbuurt-noord. Deze kindvriendelijke wijk in Stratum ligt nabij scholen, winkels, sportvoorzieningen en uitvalswegen. Het stadscentrum ligt op enkele fietsminuten en uitvalswegen zijn snel en eenvoudig per auto en openbaar vervoer te bereiken.

Indeling begane grond:
De ruime hal is voorzien van een tegelvloer en een grote garderobehoek. Ook is er een trapkast aanwezig waardoor je in de hal aan ruimte geen gebrek hebt. Vanuit de hal heb je toegang tot de toiletruimte met fontein en zwevend toilet. Aan de rechterkant vind je de ingang naar de doorzon woonkamer en de eethoek met visgraat parketvloer. In de woonkamer heb je via een fraaie donkere schuifdeur van staal die toegang geeft tot een aparte kamer die gebruikt kan worden als speelkamer of kantoor. Via de eetkamer heb je middels een schuifpui toegang tot de tuin.

De sfeervolle keukeninrichting is in een hoekopstelling geplaatst en uitgerust met een koelkast, dubbele spoelbak, vriezer, oven met stoomfunctie, 5-pits gasfornuis met tweede elektrische oven en vaatwasser. De keuken beschikt over grote raampartij met zicht naar de tuin. Via de keuken heb je toegang tot de bijkeuken die voorzien is van een aansluiting voor wasmachine en droger. Vanuit de bijkeuken heb je toegang tot de voorzijde van de woning.

Eerste verdieping:
Via de trap in de hal bereik je de overloop van de eerste verdieping die voorzien is van een houten vloer. Op deze etage bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer en opbergkasten. De slaapkamers zijn voorzien van houten vloeren. De geheel getegelde badkamer is uitgerust met een wastafel, inloopdouche, ligbad, zwevend toilet en een designradiator.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping die voorzien is van een voorzolder en een slaapkamer met een tapijtvloer, inbouwspots en een dakkapel uit 2010.

Tuin:
Aan de achterzijde van de woning is een beschutte en ruime tuin gelegen op het noordwesten. De tuin is voorzien van sierbestrating en er is een achterom aanwezig. De tuin beschikt over een royale overkapping en een stenen berging die is voorzien van elektra.

Bijzonderheden:
-Energielabel C.
-Aanbouw uit 2018.
-Badkamer uit 2010.
-Dakisolatie aanwezig.
-Meterkast vernieuwd in 2018.
-Ligging in de Sintenbuurt-noord.
-13 zonnepanelen aanwezig sinds 2021.
-Dakkapel en nieuw dak geplaats in 2010.
-CV-combiketel (merk Intergas, bouwjaar 2021).
-Kunststof kozijnen van eerste verdieping uit 2021.
-Meterkast 1: 4 electriciteitsgroepen beveiligd met 1 aardlekschakelaar.
-Meterkast 2 (bijkeuken): 8 electriciteitsgroepen beveiligd met 3 aardlekschakelaars.
-De woning beschikt over een extra kamer in de woonkamer die gebruikt kan worden als kantoor/speelkamer.
-Aanvaarding per half juni 2022

Ben jij benieuwd....
* hoe je een slimmere koper wordt;
* en zo andere kopers een stap voor bent;
* hoe je handiger zoekt naar jouw perfecte woning;
* hoe wij ook de woningen voor je vinden die nog niet op Funda staan;
* hoe wij het mogelijk maken om te kopen zonder voorbehoud van financiering?
Neem contact met ons op voor een orienterend gesprek. We vertellen je graag over onze aanpak, zonder verdere verplichtingen.

De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich te allen tijde op de schriftelijkheidsvereiste bij verkoop van zijn woning. Tevens is het maximumbedrag aan financieringsvoorbehoud de vraagprijs wat in de koopakte zal worden opgenomen.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Ook wanneer er een mondelinge overeenstemming is bereikt met een professionele partij, wordt vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ENGLISH TRANSLATION BY GOOGLE TRANSLATE

In the atmospheric and characteristic white Sintenbuurt of Eindhoven you will come across this nice corner house with storage room. The house has a spacious living room with dining area, an open kitchen, playroom, four bedrooms and a secluded garden. Are you already enthusiastic about this house and would you like a viewing? Please contact us and we will gladly show you around.

The house is located in a very beautiful and central location in Sintenbuurt-north. This child-friendly neighborhood in Stratum is located near schools, shops, sports facilities and roads. The city center is a few minutes by bike and roads can be reached quickly and easily by car and public transport.

Layout ground floor:
The spacious hall has a tiled floor and a large wardrobe corner. There is also a stair cupboard so that you do not lack space in the hall. From the hall you have access to the toilet room with fountain and floating toilet. On the right you will find the entrance to the living room and dining area with herringbone parquet floor. In the living room you have through a beautiful dark sliding door made of steel that gives access to a separate room that can be used as a playroom or office. Through the dining room you have access to the garden through sliding doors.

The attractive kitchen is placed in a corner arrangement and equipped with a refrigerator, double sink, freezer, oven with steam function, 5-burner gas stove with second electric oven and dishwasher. The kitchen has large windows with a view to the garden. Through the kitchen you have access to the utility room which is equipped with a connection for washing machine and dryer. From the utility room you have access to the front of the house.

First floor:
Via the stairs in the hall you reach the landing of the first floor, which has a wooden floor. On this floor there are three bedrooms, a bathroom and storage cupboards. The bedrooms have wooden floors. The fully tiled bathroom is equipped with a sink, walk-in shower, bath, toilet and a design radiator.

Second floor:
Via a fixed staircase you reach the second floor, which has a front attic and a bedroom with a carpet floor, recessed spotlights and a dormer window from 2010.

Garden:
At the rear of the house is a sheltered and spacious garden located on the northwest. The garden has decorative paving and there is a back entrance. The garden has a spacious roof and a stone shed that is equipped with electricity.

Particularities:
-Energy label C.
- Construction from 2018.
-Bathroom from 2010.
- Roof insulation available.
-Meter cupboard renewed in 2018.
-Located in the Witte Sintenbuurt-north.
-13 solar panels present since 2021.
- Dormer window and new roof placed in 2010.
-CV combi boiler (Intergas brand, built in 2021).
-Plastic window frames of the first floor from 2021.
-Meter box 1: 4 electricity groups protected with 1 earth leakage circuit breaker.
-Meter cupboard 2 (scullery): 8 electricity groups protected with 3 earth leakage switches.
-The house has an extra room in the living room that can be used as an office / playroom.
-Acceptance by mid-June 2022

The owner of this house has commissioned us to mediate in the sale, which of course means nothing to you financially. We will inform you in detail about the house, but also about the financing possibilities and about the possibilities of selling your own house. Of course it is advisable to seek the expert assistance of an NVM estate agent. We will gladly help you choose your own broker, who will optimally represent your interests as a buyer.

Selling a home is an exciting and moving event for the seller. We would therefore very much appreciate a response from you within a few days, so that we can inform the seller of your findings and experience.

As security for the fulfilment of the obligations, the Purchaser must provide a written bank guarantee or deposit amounting to 10% of the purchase price within 6 weeks of the contract being concluded. The seller shall at all times invoke the requirement of writing when selling his home. Also, the maximum amount of financing is the asking price which will be included in the deed of sale.

The measurement instruction is based on the NEN2580. The Measurement Instruction is intended to provide a more uniform way of measuring to give an indication of the usable area. The Measurement Instruction does not completely exclude differences in measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding off or limitations in carrying out the measurement.

The brochure is designed to give you an impression of the property. The information contained in this brochure is supplied by the vendor and/or third parties. Although we have exercised due care in compiling the brochure, no rights can be derived from inaccuracies, etc. This information, in combination with a visit to the house should be regarded as an invitation to make an offer or to enter into negotiations. This information has been compiled with due care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All dimensions and surface areas are indicative. The NVM conditions apply.

Are you curious....
* how to become a smarter buyer;
* and so you are one step ahead of other buyers;
* how to search more conveniently for your perfect home;
* how we also find the homes for you that are not yet on Funda;
* how do we make it possible to buy without financing?
Contact us for an exploratory conversation. We are happy to tell you about our approach, without any further obligations.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 625.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 4.433
Status
Sold

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoekwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1954
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
141 m²
Overige inpandige ruimte
13 m²
Externe bergruimte
8 m²
Perceel
282 m²
Inhoud
546 m³

Indeling

Aantal kamers
7 rooms (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche en toilet
Aantal woonlagen
3 woonlagen

Energie

Energielabel
C Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Intergas (gas gestookt combiketel uit 2021, eigendom)

Kadastrale gegevens

STRATUM E 3574
Kadastrale kaart
Area
282 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin en voortuin
Achtertuin
97 m² (9,8 meter diep en 9,9 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het noordwesten bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande stenen berging
Voorzieningen
Elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.