• Verkocht

Floralaan Oost 64 5643 JB Eindhoven Kruidenbuurt

Uitgelichte kenmerken

  • 141 m² wonen
  • 186 m² perceel
  • 5 slaapkamers
€ 535.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
20 mei 2022
Verkoopdatum
22 juni 2022
Looptijd
4 weken

Omschrijving

ENGLISH TRANSLATION BELOW
Maandag 23 mei virtueel open huis om 13:00 uur via onze Facebookpagina. Virtueel open huis gemist? Geen probleem, je kan de video terugkijken op onze Facebookpagina:

Ben je op zoek naar een herenhuis in een kindvriendelijke en rustige wijk? Dan is deze woning uit 1938 zeker het bezoeken waard. De woning is goed onderhouden, strak afgewerkt en daarmee volgens ons instap klaar. Tegelijkertijd is er veel ruimte voor eigen invulling doordat er maar liefst 5 slaapkamers zijn, verdeeld over de eerste en tweede verdieping. Verder beschik je over een lichte woonkamer, een keuken met alle benodigde apparatuur, een comfortabele badkamer en een prachtige achtertuin.

De woning is gelegen in de gewilde wijk 'Stratum’. Voor de natuurliefhebber is er veel groen in de nabije omgeving waar je terecht kunt voor een wandeling: De ‘Stratumse Heide’ en de ‘Genneper Parken’ liggen op loopafstand. Tevens zijn er ook diverse winkels, scholen en sportaccommodaties op loopafstand. Hierdoor is de ligging ideaal voor een gezin met opgroeiende kinderen. Het stadscentrum en de ‘High Tech Campus’ zijn in 10 fietsminuten te bereiken en via de Leenderweg is ook de rondweg en de N2/A2 snel te bereiken. Kortom, een centraal gelegen woning met natuur en alle voorzieningen binnen handbereik!

Indeling begane grond:
Vanuit de entree bereik je - via een vestibule met stijlvolle raamvensters – de hal. Hiervandaan heb je toegang tot het toilet, de woonkamer en de keuken. Zodra je de woonkamer binnenloopt vallen direct een aantal aspecten op: de strakke afwerking, de lichtinval en het open karakter. Het woonkamergedeelte, eetkamergedeelte en de achtertuin lopen vloeiend in elkaar over. Door deze openheid ontvangt de woonkamer licht door de erker aan de voorkant van de woning en door de openslaande tuindeuren aan de achterkant van de woonkamer. De lichtinval maakt deze leefruimte bijzonder sfeervol. Het goede onderhoud draagt enorm bij aan de aangename ambiance. Met een smaakvolle parketvloer en inbouwspots is de woonkamer helemaal af! Via de hal bereik je de eenvoudige keuken die óók toegang biedt tot de achtertuin. De keuken verkeert in een goede staat en is voorzien van een koelkast, vriezer, vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, apothekerskast en een aansluiting voor het wasapparatuur. Zowel de gang als de keuken beschikken over een travertin vloer.

Indeling eerste verdieping:
Via de trap in de hal bereik je de overloop op de eerste verdieping. Op deze etage vind je twee ruime slaapkamers (voorheen 3) en een badkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van een inbouwkast, waarbij één slaapkamer zelfs over openslaande deuren naar een eigen dakterras beschikt. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ruime en comfortabele douche, zwevend toilet en wastafel.

Indeling tweede verdieping:
Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping waar zich nóg drie slaapkamers bevinden. Dankzij de maar liefst 5 slaapkamers, verdeeld over de eerste en tweede verdieping, zijn er veel inrichtmogelijkheden. Zo kun één van de kamers inrichten als praktijk- en kantoorruimte, een hobbyruimte of speelkamer voor eventuele kinderen is ook realiseerbaar; aan jou de keuze!

Vliering:
Via een vlizotrap op de overloop van de tweede verdieping heb je toegang tot de bergzolder. De zolder is uitstekend te gebruiken als bergruimte.

Tuin:
De woning beschikt over zowel een voor- als een achtertuin. Via zowel de keuken als de woonkamer stap je zó het goed onderhouden, stenen terras op. Hier kun je ’s zomers heerlijk aan de buitentafel dineren met vrienden en familie. De keurige groenstrook, sierlijke planten, struiken en stenen berging maken het tot een prettige, complete tuin!

Bijzonderheden:
-141 m2 woonoppervlakte
-5 slaapkamers
-Strak afgewerkte badkamer
-Energielabel E
-Achtertuin op het Noordwesten.
-Vrijstaande, stenen schuur met elektra
-Goed onderhouden en zonnige achtertuin
-Centraal gelegen
-Kindvriendelijke en groene wijk
-CV ketel uit 2013.

De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor je uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij je uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van jouw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen je graag bij jouw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van je een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich te allen tijde op de schriftelijkheidsvereiste bij verkoop van zijn woning. Tevens is het maximumbedrag aan financieringsvoorbehoud de vraagprijs wat in de koopakte zal worden opgenomen.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Ook wanneer er een mondelinge overeenstemming is bereikt met een professionele partij, wordt vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ENGLISH TRANSLATION BY GOOGLE TRANSLATE
Monday 23 may virtual open house at 13.00 via our Facebook page. Missed a virtual open house? No problem, you can find the video on our Facebook page:

Are you looking for a townhouse in a child-friendly and quiet neighborhood? Then this house from 1938 is definitely worth a visit. The house is well maintained, neatly finished and, in our opinion, ready to move in. At the same time, there is a lot of space for your own interpretation because there are no fewer than 5 bedrooms, spread over the first and second floor. You also have a bright living room, a kitchen with all necessary equipment, a comfortable bathroom and a beautiful backyard.

The house is located in the popular Stratum district. For nature lovers, there is a lot of greenery in the vicinity where you can go for a walk: The 'Stratumse Heide' and the 'Genneper Parks' are within walking distance. There are also various shops, schools and sports facilities within walking distance. This makes the location ideal for a family with growing children. The city center and the 'High Tech Campus' can be reached in 10 cycling minutes and the ring road and the N2/A2 can also be reached quickly via the Leenderweg. In short, a centrally located house with nature and all amenities within reach!

Layout ground floor:
From the entrance you reach the hall via a vestibule with stylish windows. From here you have access to the toilet, living room and kitchen. As soon as you enter the living room, a number of aspects immediately stand out: the sleek finish, the light and the open character. The living room area, dining room area and the backyard flow smoothly into each other. Due to this openness, the living room receives light through the bay window at the front of the house and through the patio doors at the back of the living room. The incidence of light makes this living space particularly attractive. Good maintenance contributes enormously to the pleasant ambiance. With a tasteful parquet floor and recessed spotlights, the living room is complete! Through the hall you reach the simple kitchen, which also provides access to the backyard. The kitchen is in good condition and is equipped with a refrigerator, freezer, dishwasher, gas hob, extractor hood, pharmacy cupboard and a connection for washing equipment.

Layout first floor:
Via the stairs in the hall you reach the landing on the first floor. On this floor you will find two spacious bedrooms (formerly 3) and a bathroom. Both bedrooms have a built-in wardrobe, one bedroom even has patio doors to a private roof terrace. The fully tiled bathroom has a spacious and comfortable shower, toilet and sink.

Layout second floor:
Via a fixed staircase you reach the second floor where there are three more bedrooms. Thanks to the no fewer than 5 bedrooms, spread over the first and second floor, there are many furnishing options. For example, you can set up one of the rooms as a practice and office space, a hobby room or playroom for any children is also feasible; the choice is yours!

Attic:
You have access to the attic via a loft ladder on the landing of the second floor. The attic is excellent to use as storage space.

Garden:
The house has both a front and a backyard. Through both the kitchen and the living room you can easily step onto the well-maintained stone terrace. Here you can dine at the outdoor table in summer with friends and family. The neat green area, graceful plants, shrubs and stone shed make it a pleasant, complete garden!

Particularities:
-141 m2 living area
-5 bedrooms
-Sleekly finished bathroom
-Energy label E
-Backyard on the Southeast.
-Detached stone barn with electricity
-Well maintained and sunny backyard
-Centrally situated
- Child-friendly and green neighborhood

The seller of this property has given our office the confidence to supervise the sale. And this house might just be your dream home. We are therefore happy to tell you everything about this house with enthusiasm. You can also request all documentation from us. Of course you also want to know what your financial options are. We can help you with that too. Are you looking for an advisor, or would you like to know the value of your own home? Discuss it with us and we will see where we can advise you. Expert help is important and we as NVM real estate agent can help you with that.

The seller is happy to let you take a look at his home. Both the seller and we are happy to take the time for this, because you are curious about what this house looks like. But of course also what feeling you get when you walk through the house. That is why we would appreciate it if you would like to give a response after a few days what you think of the house. It is a small effort to send a call, app or email, which is much appreciated by the seller.

When the purchase deed has been signed by the buyer and seller, the seller would like certainty. Therefore, the buyer is obliged to issue a bank guarantee or to deposit a deposit of 10% of the purchase price within 6 weeks after the purchase agreement has been signed.

The measurement instruction is based on NEN2580. The measurement instruction is intended to apply a more unambiguous way of measuring to give an indication of the usable surface. The measurement instruction does not completely exclude differences in measurement results due to, for example, differences in interpretation, rounding off or limitations when performing the measurement.

The brochure has been drawn up to give you the best possible picture of the property. The information in the brochure comes from the seller and/or third parties. We work carefully in the compilation, but no rights can be derived from inaccuracies, etc. However, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. See the NVM consumer conditions on verbal agreement between a private seller and a private buyer is not legally valid. In other words, there is no buy. There is only a legally valid purchase if the private seller and the private buyer have signed the purchase agreement. This arises from Article 7:2 of the Dutch Civil Code. A confirmation of the verbal agreement by e-mail or a draft of the purchase agreement sent is not regarded as a 'signed purchase agreement'. Even when an oral agreement has been reached with a professional party, the written requirement is maintained.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 535.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 3.794
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1938
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
141 m²
Overige inpandige ruimte
11 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
10 m²
Externe bergruimte
9 m²
Perceel
186 m²
Inhoud
529 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Douche en toilet
Aantal woonlagen
3 woonlagen en een vliering

Energie

Energielabel
E Wat betekent dit?
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
AWB (gas gestookt combiketel uit 2013, eigendom)

Kadastrale gegevens

STRATUM D 4630
Kadastrale kaart
Oppervlakte
186 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Achtertuin en voortuin
Achtertuin
76 m² (14,1 meter diep en 5,4 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het noordwesten bereikbaar via achterom
Balkon/dakterras
Dakterras aanwezig

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande stenen berging
Voorzieningen
Elektra
Isolatie
Geen isolatie

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren

Betrokken makelaar

Mevr. Govaert
Floralaan Oost 64
9,8
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Debbie is een warme persoonlijkheid waar ik alle vertrouwen in heb. Ze heeft de gave om mensen voor haar in te nemen en dat is een belangrijke factor in het verkoopproces. Ze heeft prima medewerkers die het heel deskundig en prettig hebben aangepakt. Maar ik vond het fijn als Debbie zelf erbij actief betrokken bleef. Gelukkig was er altijd goed overleg met haar mogelijk. De prijs / kwaliteit verhouding van de begeleiding was prima! Ik zal haar zeker aanbevelen.
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
9

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.