• Verkocht

Rielseweg 36 5643 PG Eindhoven Sintenbuurt

Uitgelichte kenmerken

  • 117 m² wonen
  • 201 m² perceel
  • 4 slaapkamers
€ 525.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
5 augustus 2022
Verkoopdatum
19 augustus 2022
Looptijd
14 dagen

Omschrijving

ENGLISH TRANSLATION BELOW
Maandag 8 augustus virtueel open huis om 10.00 uur via onze Facebookpagina. Virtueel open huis gemist? Geen probleem, je kan de video terugkijken op onze Facebookpagina:

Ben je op zoek naar een leuke, volledig gerenoveerde en duurzame (energielabel A) eengezinswoning in een kindvriendelijke en rustige wijk? Dan is deze woning uit 1954 uiterst geschikt! De woning is gerenoveerd met inachtneming van de originele authentieke elementen. De woning heeft een woonoppervlakte van 117m2, vier slaapkamers, 12 zonnepanelen en een goed verzorgde privacy biedende achtertuin met een grote volledig geïsoleerde berging. De woning is aan de buitenzijde al zeer charmant om te zien. De mooie toog van de hardhouten voordeur, grote raampartijen van aluminium steellook kozijnen en het erkertje met zinken dakje maken het tot een buitengewoon sfeervolle woning. Wil je de woning bezichtigen? Maak dan gerust een afspraak. Wij leiden je graag rond!

De woning is gelegen in de ‘Witte Sintenbuurt’: een buurt met eigen basisschool en alle gewenste voorzieningen in de direct omgeving. Voor een heerlijke wandeling in de natuur kun je terecht in het ‘Sint Bonifaciuspark’ dat op loopafstand te bereiken is. Verschillende supermarkten en winkels zijn tevens op loopafstand bereikbaar (o.a. Winkelboulevard- Zuid). De binnenstad van Eindhoven ligt op 5 minuten fietsafstand. Basisscholen, middelbare scholen en beroepsonderwijs bevinden zich in de nabije omgeving. Qua bereikbaarheid is de wijk gunstig gelegen met goede openbaar vervoer verbindingen en snelle toegang tot de A2 en A67.

Begane grond
Vanuit de ruime entree met meterkast (3-fase, 12 groepen, 3 aardlekschakelaars) en inbouwkast loop je via een stijlvolle boog naar de hal waar je toegang hebt tot het toilet, de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. De entree, hal en toilet zijn voorzien van een mooie terazzo vloer (2013). De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. De woonkamer, die voorzien is van een tegelvloer, ontvangt veel licht dankzij de grote raampartijen aan de voor- als achterzijde. Via de woonkamer bereik je de half open keuken. De keuken is van 2013 en voorzien van een composiet aanrechtblad, 6 pits RVS gasfornuis met elektrische oven, combi oven (2020), stoomoven (2022), koelkast, afzuigkap, Quooker en een vaatwasser (2021). Daarnaast beschikt de ruime en moderne keuken over veel kastruimte en lades.

Eerste verdieping
Middels de trap in de hal bereik je de overloop op de eerste verdieping. Op deze etage bevinden zich drie ruim opgezette slaapkamers, een badkamer en een wasruimte. Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en beschikken over een inbouwkast. Door de ruime opzet is er in de slaapkamers voldoende plek voor een garderobekast en eventueel een bureau. Ruimtelijkheid komt ook terug in de badkamer, deze is voorzien van een ruime inloopdouche, een comfortabel ligbad, een wastafelmeubel, zwevend toilet en er is vloerverwarming aanwezig. Ideaal is de aparte wasruimte die is voorzien van aansluitingen voor een wasmachine en droger. Daarnaast is hier een wastafelmeubel gesitueerd.

Tweede verdieping
Via een vaste trap op de overloop van de eerste verdieping bereik je de tweede verdieping. Om meer ruimte te creëren in de woning is hier een dakkapel met hardhouten kozijnen en een nieuwe verdiepingsvloer geplaatst. Hierdoor is de tweede verdieping te gebruiken als extra woonlaag. De gehele zolder is voorzien van op maat gemaakte opbergruimtes. De voorzolder is uitstekend te gebruiken als een multifunctionele ruimte en als je doorloopt bereik je de vierde slaapkamer die is voorzien van een airco (2021).

Tuin
De woning beschikt over een aangelegde voor- en achtertuin met vorstvrije buitenkranen. De verzorgde achtertuin is gelegen op het noordwesten. Je bereikt de tuin via de keukendeur of de openslaande tuindeuren in de woonkamer. Achter in de tuin is een ruime stenen berging aanwezig die is voorzien van elektra (voorbereid 3 fase krachtstroom), gasaansluiting, water en is een volledig geïsoleerd (vloer, spouw, daken HR++ glas). De berging is perfect te gebruiken als hobbyruimte en om diverse spullen op te bergen. Door de extra brede achterdeur kan je via de steeg makkelijk met je fiets of zelfs motor achterom. Zo staan je spullen altijd veilig en droog.

Bijzonderheden:
-4 ruime slaapkamers
-Volledig verduurzaamde woning, energielabel A
-Goed verzorgde achtertuin van 99m2
-Grote volledig geïsoleerde stenen berging in achtertuin
-Gelegen nabij alle benodigde voorzieningen
-12 zonnepanelen (eigendom)
-Woning is volledig geïsoleerd en voorzien van HR++ glas
-Dakpannen gerenoveerd in 2010

De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich te allen tijde op de schriftelijkheidsvereiste bij verkoop van zijn woning. Tevens is het maximumbedrag aan financieringsvoorbehoud de vraagprijs wat in de koopakte zal worden opgenomen.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Ook wanneer er een mondelinge overeenstemming is bereikt met een professionele partij, wordt vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Monday, August 8, virtual open house at 10:00 via our Facebook page. You can watch the video on our Facebook page:

Are you looking for a nice, fully renovated and sustainable family home in a child-friendly and quiet neighborhood? Then this house from 1954 is ideal! The house has been renovated while respecting the original authentic elements. The house has a living area of ??117m2, four bedrooms, 12 solar panels and a well-maintained privacy-providing backyard with a large fully insulated storage room. The house is already very charming on the outside. The beautiful arch of the hardwood front door, large windows made of aluminum steel-look frames and the bay window with zinc roof make it an exceptionally attractive home. Do you want to view the house? Then feel free to make an appointment. We are happy to show you around!

The house is located in the 'Witte Sintenbuurt': a neighborhood with its own primary school and all desirable amenities in the immediate vicinity. For a walk in nature, you can visit the 'Sint Bonifacius Park', which is within walking distance. Several supermarkets and shops are also within walking distance (Winkelboulevard-Zuid). The city center of Eindhoven is a 5-minute by bike. Primary schools, secondary schools and vocational education are located in the vicinity. In terms of accessibility, the neighborhood is conveniently located with good public transport connections and quick access to the A2 and A67.

Ground floor
From the spacious entrance with meter cupboard (3-phase, 12 groups, 3 earth leakage switches) and built-in cupboard you walk through a stylish arch to the hall where you have access to the toilet, the living room and the stairs to the first floor. The entrance, hall and toilet have a beautiful terazzo floor(2013). The entire ground floor has underfloor heating. The living room, which has a tiled floor, receives a lot of light thanks to the large windows at the front and rear. Through the living room you reach the semi-open kitchen. The kitchen is from 2013 and equipped with a composite counter top, 6 burner stainless steel gas stove with electric oven, combi oven(2020), steam oven (2022), refrigerator, extractor hood, Quooker and a dishwasher (2021). In addition, the spacious and modern kitchen has plenty of cupboard space and drawers.

First floor
Via the stairs in the hall you reach the landing on the first floor. On this floor there are three spacious bedrooms, a bathroom and a laundry room. All three bedrooms have laminate flooring and a built-in wardrobe. Due to the spacious layout, there is sufficient space in the bedrooms for a wardrobe and possibly a desk. Spaciousness is also reflected in the bathroom, which is equipped with a spacious walk-in shower, a comfortable bath, a washbasin, floating toilet and underfloor heating. The separate laundry room with connections for a washing machine and dryer is ideal. In addition, a washbasin furniture is located here.

Second floor
You reach the second floor via a fixed staircase on the landing of the first floor. To create more space in the house, a dormer window with hardwood frames and a new upper floor have been installed here. As a result, the second floor can be used as an extra living layer. The entire attic is equipped with custom-made storage spaces. The attic is excellent to use as a multifunctional space and if you walk through you reach the fourth bedroom, which is equipped with air conditioning(2021).

Garden
The house has a landscaped front and back garden with frost-free outside taps. The well-kept backyard is located on the northwest. You reach the garden through the kitchen door or the patio doors in the living room. In the back of the garden is a large stone shed that is equipped with electricity (prepared 3 phase three-phase current), gas connection, water and is fully insulated (floor, cavity, roofs HR++glass). The storage room is perfect to use as a hobby room and to store various items. Thanks to the extra wide back door, you can easily go back through the alley with your bicycle or even motorbike. This way your belongings are always safe and dry.

Particularities:
-Energy label A
-Well-maintained backyard of 99m2
-Large fully insulated stone shed in backyard
-Located near all necessary amenities
-12 solar panels(owned)
-House is fully insulated and equipped with HR++glass
-Roof tiles renovated in 2010

The seller of this property has given our office the confidence to supervise the sale. And this house might just be your dream home. We are therefore happy to tell you everything about this house with enthusiasm. You can also request all documentation from us. Of course you also want to know what your financial options are. We can help you with that too. Are you looking for an advisor, or would you like to know the value of your own home? Discuss it with us and we will see where we can advise you. Expert help is important and we as NVM real estate agent can help you with that.

The seller is happy to let you take a look at his home. Both the seller and we are happy to take the time for this, because you are curious about what this house looks like. But of course also what feeling you get when you walk through the house. That is why we would appreciate it if you would like to give a response after a few days what you think of the house. It is a small effort to send a call, app or email, which is much appreciated by the seller.

When the purchase deed has been signed by the buyer and seller, the seller would like certainty. Therefore, the buyer is obliged to issue a bank guarantee or to deposit a deposit of 10% of the purchase price within 6 weeks after the purchase agreement has been signed.

The measurement instruction is based on NEN2580. The measurement instruction is intended to apply a more unambiguous way of measuring to give an indication of the usable surface. The measurement instruction does not completely exclude differences in measurement results due to, for example, differences in interpretation, rounding off or limitations when performing the measurement.

The brochure has been drawn up to give you the best possible picture of the property. The information in the brochure comes from the seller and/or third parties. We work carefully in the compilation, but no rights can be derived from inaccuracies, etc. However, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. See the NVM consumer conditions on verbal agreement between a private seller and a private buyer is not legally valid. In other words, there is no buy. There is only a legally valid purchase if the private seller and the private buyer have signed the purchase agreement. This arises from Article 7:2 of the Dutch Civil Code. A confirmation of the verbal agreement by e-mail or a draft of the purchase agreement'. Even when an oral agreement has been reached with a professional party, the written requirement is maintained.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 525.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 4.487
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1954
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
117 m²
Externe bergruimte
21 m²
Perceel
201 m²
Inhoud
405 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche en toilet
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Airconditioning, buitenzonwering, glasvezelkabel, natuurlijke ventilatie en zonnepanelen

Energie

Energielabel
A Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie, vloerisolatie en volledig geïsoleerd
Verwarming
Cv-ketel en gedeeltelijke vloerverwarming
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Nefit Topline Aquapower HRC25 cw6+ (gas gestookt combiketel uit 2008, eigendom)

Kadastrale gegevens

STRATUM E 4090
Kadastrale kaart
Oppervlakte
201 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin en voortuin
Achtertuin
99 m² (14,6 meter diep en 6,8 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het noordwesten bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande stenen berging
Voorzieningen
Elektra, verwarming en stromend water
Isolatie
Volledig geïsoleerd

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.