• Verkocht

Bosfazant 163 5658 CB Eindhoven Bosrijk

Uitgelichte kenmerken

  • 170 m² wonen
  • 3 slaapkamers
€ 625.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
26 augustus 2022
Verkoopdatum
20 oktober 2022
Looptijd
7 weken

Omschrijving

Een unieke woonbeleving in combinatie met ruimtelijkheid en natuur. Deze bijzondere en riante parkvilla ligt in het fraaie plan Bosrijk te Meerhoven. Deze parkvilla is duurzaam en heeft het voordeel dat alle onderhoud binnen de VVE valt, je hebt hier dus geen omkijken naar! Er zijn twee eigen parkeerplaatsen en een inpandige berging. Open de elektrische poort met je afstandsbediening, rij via de ondergrondse rijbaan naar de parkeerkelder waar je 2 parkeerplaatsen hebt. Daarna loop je direct door naar de hal om je eigen voordeur te openen in het souterrain. Maar je kunt ook via de verharde paden naar je voordeur via de gezamenlijke tuin. De woning heeft een ruime woonkamer, open keuken, dakterras, drie slaapkamers, badkamer en een patiotuin.
Word je nu al helemaal enthousiast van deze woning en wil je graag een bezichtiging? Maak dan gerust een afspraak en wij leiden je met plezier rond.

De woning is gelegen op een zeer fraaie en centrale locatie in Bosrijk te Eindhoven. Een heerlijke locatie waar je alle vier de seizoenen intens beleeft. In de directe omgeving zijn alle voorzieningen zoals winkels, scholen, diverse sportaccommodaties en openbaar vervoer aanwezig. Voor een heerlijke wandeling kun je terecht in het prachtige park “Meerland” dat op steenworp afstand van de woning is gelegen. Winkelcentrum Meerhoven ligt op enkele fietsminuten. Uitvalswegen en het stadscentrum zijn snel en eenvoudig per auto en openbaar vervoer te bereiken. Kortom, dit is een plek waar alles samenkomt: prachtige natuur, dagelijkse voorzieningen, recreatiemogelijkheden en een goede bereikbaarheid.

De tuin rondom de woning is in gezamenlijke eigendom bij de eigenaren van de 20 woningen van het complex en wordt omsloten door een gracht, de zogenoemde HaHa. De HaHa vormt de scheiding tussen openbaar en privé en de tuin wordt onderhouden door een gespecialiseerd bedrijf.
Vanuit de centrale toegangspoort is de hellingsbaan naar de parkeergarage bereikbaar en lopen er kleine, verharde paden naar de voordeuren die tevens alle woningen met elkaar verbinden.

Begane grond:

Met een trap gaan we iets omhoog en komen we bij de voordeur die toegang geeft tot de hal. Vanuit de hal heb je toegang tot de woonkamer, het toilet, provisiekast, meterkast en de trap naar het souterrain.
De hal is afgewerkt met een Frans eiken multiplank die netjes is doorgelegd tot in de woonkamer en keuken. Wanneer je de woonkamer binnen loopt, wordt je verrast door de ruimte en het lichtinval door de grote raampartij. De woonkamer is afgewerkt deels schuurwerk en deels met behang en heeft een heerlijk zitgedeelte en een eetgedeelte aan de zijde van de keuken. Doordat de woonkamer en keuken hoger gelegen zijn, heb je enorm veel privacy. De open keuken heeft een keukeninrichting in een U-opstelling en is uitgerust met een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combioven en een vaatwasser (2021). In de zomer schuif je de deur in de keuken open om lekker te genieten op het dakterras. Het dakterras is gelegen op het westen waar je heerlijk in de middag en avond kunt genieten van de (ondergaande) zon. Het dakterras beschikt over een zonneluifel en via het dakterras is een trap naar beneden naar de patio.

Souterrain:

Het souterrain is via de parkeerkelder of via de trap op de begane grond bereikbaar. Het souterrain heeft een ruime hal met houten vloer en geeft toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en de technische ruimte.
Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van een houten vloer, schuurwerk wandafwerking en een spuitwerk plafondafwerking. Ze hebben allemaal zicht op de patiotuin en de grootste slaapkamer heeft een schuifpui die toegang biedt tot de patio. Deze patio heeft een siertegel en biedt nog vele mogelijkheden om het sfeervol in te richten.
De geheel betegelde badkamer is zeer compleet en uitgerust met een ligbad, een douchecabine, een dubbele wastafelcombinatie, een zwevend toilet en een designradiator. Op de vloer liggen Italiaans design vloertegels met daaronder vloerverwarming.
In technische ruimte zijn de aansluitingen aanwezig voor de wasapparatuur, de mechanische ventilatie en de opstelplaats van de CV-combiketel.

Parkeerkelder:

In de parkeerkelder zijn er 2 eigen parkeerplaatsen en een eigen separate berging. Vanuit de parkeergarage is er een directe verbinding naar de woning.

Bijzonderheden:

- De woning is volledig geïsoleerd;
- Energielabel A;
- CV-combiketel (bouwjaar 2009, merk AWB);
- De meterkast heeft 6 groepen en is beveiligd met twee aardlekschakelaars;
- De woning betreft een appartementsrecht met alle voordelen van een gewone woning met als extra een gezamenlijke tuin met aanplant en onderhoud vanuit de VvE (1/20e deel mede eigenaar) en gezamenlijk onderhoud aan de buitenzijde van de woning mede vanuit de VvE;
- De servicekosten voor de VvE bedragen € 240,- per maand;
- Het woongedeelte bevindt zich een halve verdieping hoger dan het maaiveld. Daardoor krijgt deze woning een
panorama over het bosrijke landschap en is het niet mogelijk om vanaf buiten de woonvertrekken in te kijken.

De verkoper van deze woning heeft ons kantoor het vertrouwen gegeven om de verkoop te mogen begeleiden. En deze woning is misschien wel jouw droomhuis. We vertellen je daarom met enthousiasme graag alles over deze woning. Ook alle documentatie kun je bij ons opvragen. Natuurlijk wil je ook graag weten wat je financiële mogelijkheden zijn. Ook daar kunnen we je mee helpen. Zoek je nog een adviseur, of wil je graag weten wat de waarde is van je eigen woning? Bespreek het met ons en wij kijken waar we je in kunnen adviseren. Deskundige hulp is belangrijk en wij als NVM Makelaar kunnen je daarbij helpen.

De verkoper laat je graag een kijkje nemen in zijn woning. Zowel de verkoper als wij nemen daar graag de tijd voor, want jij bent nieuwsgierig hoe deze woning er precies uitziet. Maar natuurlijk ook wat voor gevoel je krijgt als je door de woning loopt. Daarom zouden wij het zeer op prijs stellen als je na enkele dagen een reactie wilt geven wat je van de woning vindt. Het is een kleine moeite om even een belletje, appje of email te sturen, wat erg gewaardeerd wordt door de verkoper.

Wanneer de koopakte door koper en verkoper is getekend wil de verkoper graag zekerheid. Daarom is koper verplicht om binnen 6 weken nadat de koopovereenkomst is getekend een bankgarantie af te geven of een waarborgsom te storten van 10% van de koopsom.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomst niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is opgemaakt om je een zo goed mogelijk beeld te geven van de woning. De informatie in de brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Wij gaan zorgvuldig te werk bij het samenstellen, maar er kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Zie de NVM consumentenvoorwaarden op mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Ook wanneer er een mondelinge overeenstemming is bereikt met een professionele partij, wordt vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.
-----------------------------------------------------------------------------------------
A unique living experience combined with spaciousness and nature. This special and spacious park villa is located in the beautiful plan Bosrijk in Meerhoven. This park villa is durable and has the advantage that all maintenance falls within the VVE, so you do not have to worry! There are two private parking spaces and an indoor storage room. Open the electric gate with your remote control, drive through the underground lane to the parking basement where you have 2 parking spaces. Then walk straight to the hall to open your own front door in the basement. But you can also use the paved paths to your front door through the shared garden. The house has a spacious living room, open kitchen, roof terrace, three bedrooms, bathroom and a patio garden.
Are you already excited about this property and would you like a viewing? Feel free to make an appointment and we will gladly show you around.

The house is situated in a very beautiful and central location in Bosrijk in Eindhoven. A wonderful location where you can experience all four seasons intensely. In the immediate vicinity are all amenities such as stores, schools, various sports facilities and public transport available. For a nice walk you can go to the beautiful park "Meerland" which is just steps away from the house is located. Shopping center Meerhoven is a few minutes by bike. Highways and the city center are quick and easy to reach by car and public transport. In short, this is a place where everything comes together: beautiful nature, daily amenities, recreational opportunities and good accessibility.

The garden surrounding the home is jointly owned by the owners of the 20 homes in the complex and is enclosed by a moat, called the HaHa. The HaHa forms the separation between public and private and the garden is maintained by a specialized company.
From the central entrance gate, the ramp to the parking garage is accessible and small, paved paths lead to the front doors that also connect all the residences.

First floor:
With a staircase we go up slightly and reach the front door that gives access to the hall. From the hall you have access to the living room, toilet, pantry, meter cupboard and stairs to the basement.
The hall is finished with a French oak multiplank which is neatly laid through to the living room and kitchen. When you walk into the living room, you will be surprised by the space and the light through the large windows. The living room is finished partly sanding and partly with wallpaper and has a lovely sitting area and a dining area on the side of the kitchen. Because the living room and kitchen are located higher, you have enormous privacy. The open kitchen has a kitchen layout in a U arrangement and is equipped with a 5-burner gas hob, extractor hood, refrigerator, combination oven and a dishwasher (2021). In the summer you slide open the door in the kitchen to enjoy the roof terrace. The roof terrace is located on the west where you can enjoy the afternoon and evening (setting) sun. The roof terrace has an awning and through the roof terrace is a staircase down to the patio.

Basement:
The basement is accessible via the parking basement or via the stairs on the first floor. The basement has a spacious hall with wooden floor and gives access to three bedrooms, the bathroom and the technical room.
All three bedrooms have a wooden floor, sanding wall finishes and a spray painted ceiling finish. They all overlook the patio garden and the largest bedroom has a sliding door that provides access to the patio. This patio has decorative tile and still offers many possibilities to decorate it attractively.
The fully tiled bathroom is very complete and equipped with a bathtub, a shower stall, a double sink combination, a floating toilet and a design radiator. On the floor are Italian designer floor tiles with underfloor heating.
In technical area are the connections for washing equipment, mechanical ventilation and the location of the central heating combi boiler.

Parking basement:

In the parking basement there are 2 private parking spaces and a private separate storage room. From the parking garage there is a direct connection to the house.

Details:
- The house is fully insulated;
- Energy label A;
- CV-combi boiler (built 2009, brand AWB);
- The cupboard has 6 groups and is protected by two earth leakage switches;
- The house is an apartment with all the benefits of an ordinary house with the added benefit of a communal garden with planting and maintenance by the VvE (1/20th part joint owner) and communal maintenance of the exterior of the house also by the VvE;
- The service costs for the VvE are € 240, - per month;
- The living area is half a floor higher than ground level. This gives this house a
panorama over the wooded landscape and it is not possible to see into the living quarters from outside.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 625.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 3.676
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 675.000 kosten koper
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Villa, geschakelde woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009
Soort dak
Plat dak

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
170 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
55 m²
Externe bergruimte
34 m²
Inhoud
688 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche en toilet
Aantal woonlagen
1 woonlaag en een kelder
Voorzieningen
Buitenzonwering, mechanische ventilatie en schuifpui

Energie

Energielabel
A Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie en vloerisolatie
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
AWB ( combiketel uit 2009, eigendom)

Kadastrale gegevens

STRIJP F 1546
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan park, in bosrijke omgeving, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuin
Patio/atrium
Patio/atrium
29 m² (6,1 meter diep en 4,71 meter breed)
Balkon/dakterras
Dakterras aanwezig

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Garage

Soort garage
Parkeerkelder

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Parkeergarage

Betrokken makelaars

Aankoopmakelaar

PM Makelaardij

Bel 040 2301354

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.