• Verkocht

Wapendragerstraat 54 5641 GT Eindhoven 't Hofke

Uitgelichte kenmerken

  • 131 m² wonen
  • 145 m² perceel
  • 4 slaapkamers
€ 415.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
21 juli 2022
Verkoopdatum
20 oktober 2022
Looptijd
2½ maand

Omschrijving

ENGLISH TRANSLATION BELOW

Donderdag 11 augustus virtueel open huis om 12.00 uur via onze Facebookpagina. Virtueel open huis gemist? Geen probleem, je kan de video terugkijken op onze Facebookpagina:

Op een mooie locatie gelegen, aan een autoluwe woonstraat in stadsdeel Tongelre, "Vlinderbuurt", ruime middenwoning met berging en 3 ruim bemeten slaapkamers. Deze keurig onderhouden woning is instapklaar!

De buurt ligt in het oosten van Eindhoven, in de wijk Oud-Tongelre. De ligging is zeer gunstig, direct aan een prachtig uitgestrekt natuurgebied met mooie wandel- en fietsroutes. Het stadshart van Eindhoven met veel winkel-, culturele- en uitgaansvoorzieningen bereik je binnen circa 10 fietsminuten. Dichter bij huis vind je een uitgebreid winkelaanbod voor de dagelijkse boodschappen. Op korte afstand bevinden zich tevens diverse scholen, sportaccommodaties, een gezondheidscentrum, Dierenrijk, DAF Trucks, TU/e, Fontys Hogeschool en de uitvalswegen.

Indeling:
Begane grond:
Via de fraai aangelegde voortuin loop je zo de woning binnen, ruime hal met toilet voorzien van zwevend closet en fonteintje. De meterkast is uitgerust met 6 groepen en 2 aardlekschakelaars. De hal is voorzien van een houten vloer en afgewerkt met gestukadoorde wanden en plafond. Via de hal is tevens de ruime inpandige berging toegankelijk, waar ook de omvormer voor de zonnepanelen zich bevindt.
De L-vormige woonkamer is op de achtertuin gericht en geniet veel lichtinval door de grote raampartijen. De woonkamer is voorzien van een houten vloer en afgewerkt met spachtelputz wanden en gestukadoord plafond en staat in open verbinding met de keuken. De mooie pelletkachel maakt het plaatje compleet.
De semi-open keuken is aan de voorzijde gelegen en ingericht met keukenmeubel in hoekopstelling met onder en bovenkasten, een kunststof werkblad, spoelbak, vaatwasser, boiler, 4pits-gaskookplaat, afzuigkap en een oven.

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang tot 3 royale slaapkamers en de badkamer. De gehele verdieping is voorzien van een lichte laminaatvloer, gestukadoorde wanden en plafonds. De moderne badkamer (2013) is gedeeltelijk betegeld en voorzien van spuitwerk. Uitgerust met een ligbad voorzien van thermostaatkraan, inloopdouche, wastafel, wandcloset en design radiator.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap heb je toegang tot de voorzolder met bergruimte, c.v.-ruimte met opstelling c.v.-combiketel van het merk Nefit (2006) en aansluiting voor de wasmachine en droger. De zolderkamer is nu ingericht als atelier en krijgt door het Velux dakvenster veel daglicht. Deze ruimte is voorzien van een lichte laminaatvloer en gestukadoorde wanden. Ook is er voldoende opbergruimte.

Buiten:
De zonnige achtertuin op het oosten is fraai aangelegd met beplanting en bomen waardoor men veel privacy geniet. Ook is er een achterom.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1975
- Perceeloppervlak: 145m2
- Woonoppervlak: 131m2
- Gunstige ligging aan autovrije woonstraat
- 4 slaapkamers
- De wanden van de woning zijn grotendeels voorzien van spachtelputz
- Riante badkamer met vrijstaand bad en inloopdouche
- Dubbele beglazing met HR++
- Zonnepanelen 8 stuks (2018 met 6 jaar garantie) 1707kWh in 2021 opgewekt.

De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor je uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij je uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van jouw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen je graag bij jouw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van je een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich te allen tijde op de schriftelijkheidsvereiste bij verkoop van zijn woning. Tevens is het maximumbedrag aan financieringsvoorbehoud de vraagprijs wat in de koopakte zal worden opgenomen.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Ook wanneer er een mondelinge overeenstemming is bereikt met een professionele partij, wordt vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In a beautiful location on a pedestrian street in district Tongelre, "Butterfly neighborhood", spacious townhouse with storage and 3 good sized bedrooms. This well maintained house is ready to move in!

The neighborhood is located in the east of Eindhoven, in the district Oud-Tongelre. The location is very convenient, right on a beautiful nature reserve with beautiful hiking and biking trails. The city center of Eindhoven with many shopping, cultural and entertainment facilities can be reached within approximately 10 minutes by bike. Closer to home you will find a wide range of stores for daily needs. Within short distance are also several schools, sports facilities, a health center, Animal Kingdom, DAF Trucks, TU/e, Fontys University and the roads.

Layout:
First floor:
Through the beautifully landscaped front garden you can walk into the house, spacious hall with toilet with floating closet and sink. The cupboard is equipped with 6 groups and 2 RCDs. The hall has a wooden floor and finished with stucco walls and ceiling. Through the hall is also the spacious indoor storage accessible, where the inverter for the solar panels is located.
The L-shaped living room is focused on the backyard and enjoys natural light through the large windows. The living room has a wooden floor and finished with spachtelputz walls and plastered ceiling and is in open connection with the kitchen. The beautiful pallet stove completes the picture.
The semi-open kitchen is located at the front and furnished with kitchen furniture in corner unit with upper and lower cabinets, a plastic worktop, sink, dishwasher, boiler, 4-burner gas hob, extractor and oven.

Second floor:
The landing provides access to 3 generous bedrooms and the bathroom. The entire floor has a light laminate flooring, plastered walls and ceilings. The modern bathroom (2013) is partially tiled and equipped with spraying. Equipped with a bathtub with thermostat, walk-in shower, sink, wall closet and design radiator.

Second floor:
Through a staircase you have access to the attic with storage space, central heating room with boiler of the brand Nefit (2006) and plumbing for washing machine and dryer. The attic is now furnished as a studio and gets through the Velux window plenty of daylight. This space has a light laminate flooring and plastered walls. There is also plenty of storage space.

Outside:
The sunny backyard on the east is beautifully landscaped with plants and trees allowing one to enjoy a lot of privacy. There is also a back.

Particulars:
- Built in 1975
- Surface area 145m2
- Living space 131m2
- Favourable location on a pedestrian street
- 4 bedrooms
- The walls of the house are largely equipped with spachtelputz
- Spacious bathroom with freestanding bath and walk-in shower
- Double glazing with HR++
- Solar panels 8 pcs (2018 with 6 years warranty) 1707kWh in 2021 generated.

Translated with (free version)

The seller of this property has given our office the confidence to supervise the sale. And this house might just be your dream home. We are therefore happy to tell you everything about this house with enthusiasm. You can also request all documentation from us. Of course you also want to know what your financial options are. We can help you with that too. Are you looking for an advisor, or would you like to know the value of your own home? Discuss it with us and we will see where we can advise you. Expert help is important and we as NVM real estate agent can help you with that.

The seller is happy to let you take a look at his home. Both the seller and we are happy to take the time for this, because you are curious about what this house looks like. But of course also what feeling you get when you walk through the house. That is why we would appreciate it if you would like to give a response after a few days what you think of the house. It is a small effort to send a call, app or email, which is much appreciated by the seller.

When the purchase deed has been signed by the buyer and seller, the seller would like certainty. Therefore, the buyer is obliged to issue a bank guarantee or to deposit a deposit of 10% of the purchase price within 6 weeks after the purchase agreement has been signed.

The measurement instruction is based on NEN2580. The measurement instruction is intended to apply a more unambiguous way of measuring to give an indication of the usable surface. The measurement instruction does not completely exclude differences in measurement results due to, for example, differences in interpretation, rounding off or limitations when performing the measurement.

The brochure has been drawn up to give you the best possible picture of the property. The information in the brochure comes from the seller and/or third parties. We work carefully in the compilation, but no rights can be derived from inaccuracies, etc. However, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. See the NVM consumer conditions on verbal agreement between a private seller and a private buyer is not legally valid. In other words, there is no buy. There is only a legally valid purchase if the private seller and the private buyer have signed the purchase agreement. This arises from Article 7:2 of the Dutch Civil Code. A confirmation of the verbal agreement by e-mail or a draft of the purchase agreement sent is not regarded as a 'signed purchase agreement'. Even when an oral agreement has been reached with a professional party, the written requirement is maintained.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 415.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 3.168
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
131 m²
Overige inpandige ruimte
9 m²
Perceel
145 m²
Inhoud
473 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal woonlagen
3 woonlagen

Energie

Energielabel
A Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas, muurisolatie en vloerisolatie
Verwarming
Cv-ketel en pellet burner
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Nefit (gas gestookt combiketel uit 2003, eigendom)

Kadastrale gegevens

TONGELRE G 2274
Kadastrale kaart
Oppervlakte
145 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin en voortuin
Achtertuin
48 m² (0,08 meter diep en 0,06 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het oosten

Bergruimte

Schuur/berging
Aangebouwde stenen berging
Voorzieningen
Vliering, elektra, verwarming en stromend water

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.