• Verkocht

Landheer 15 5658 HT Eindhoven Grasrijk

Uitgelichte kenmerken

  • 115 m² wonen
  • 109 m² perceel
  • 4 slaapkamers
€ 475.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
22 juli 2022
Verkoopdatum
23 september 2022
Looptijd
2 maanden

Omschrijving

ENGLISH TRANSLATION BELOW
Dinsdag 26 juli virtueel open huis om 11:30 uur via onze Facebookpagina. Virtueel open huis gemist? Geen probleem, je kan de video terugkijken op onze Facebookpagina:

Modern afgewerkte zeer jonge (2017) tussenwoning met een tuingerichte woonkamer, open keuken, 4 slaapkamers, mooie badkamer, veranda en achtertuin met berging en achterom. Door het jonge bouwjaar is de woning volledig geïsoleerd en gebouwd conform de laatste bouweisen. Gelegen in de kindvriendelijke wijk Grasrijk, Meerhoven, nabij winkels, park Meerland, scholen, sportvoorzieningen, bushalte en een gunstige verbinding richting ASML, High Tech Campus, Eindhoven Airport, centrum van Eindhoven en Maxima Medisch Centrum.

LIGGING:
Landheer 15 is gelegen in deelplan Grasrijk, Meerhoven. Op loopafstand van alle voorzieningen die Meerhoven biedt zoals winkelcentrum Meerrijk, het 60 ha. grote wandel- en recreatiepark Meerland, het wijkcentrum, een gezondheidscentrum, sportaccommodaties, 2 basisscholen en kinderopvang. Tevens is de woning op slechts 2 minuten lopen gelegen van een bushalte (halte Landforum) met een snelle busverbinding die u in 15 minuten naar het centrum van Eindhoven brengt. In de straat is voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast ligt de woning op slechts één autominuut van de directe uitvalswegen (A2/E25, Noord-Brabantlaan en Anthony Fokkerweg) en Eindhoven Airport. De High Tech Campus, het Maxima Medisch Centrum en ASML zijn circa 10 minuten met de auto.

Begane grond:
Entree/hal met de meterkast (v.v. de unit stadsverwarming), een praktische trapkast, ruimte voor een kapstok en toegang tot de woonkamer. Portaal met het toilet en de met vloerbedekking beklede trap naar de verdieping. Het moderne toilet is deels betegeld en voorzien van een inbouwcloset en fonteintje. De hal is afgewerkt met een nette laminaatvloer welke doorloopt over de gehele begane grond.

De keuken, aan de voorzijde van de woning, is voorzien van een modern keukenmeubel in wandopstelling. De keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, recirculatie-afzuigkap, oven, koel-vriescombinatie, vaatwasser en spoelbak. Vanuit de keuken heeft u uitzicht op een brede groenstrook. Ruime en praktisch in te delen woonkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning, met grote raampartijen. Deze zorgen voor een optimale daglichtinval en fijn zicht op de tuin. De woonkamer is afgewerkt met de uit de hal doorlopende laminaatvloer gepleisterde wanden en plafond met lijstwerk. Een tuindeur geeft toegang tot de veranda direct achter de woning.

Eerste verdieping:
Overloop met aansluitend 2 slaapkamers en de badkamer. De overloop is afgewerkt met gestukadoorde wanden en een nette laminaatvloer welke doorloopt in de slaapkamers.

De hoofdslaapkamer is circa 11 m2 groot en is gelegen aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer 2 is tevens gelegen aan de achterzijde van de woning en is circa 7 m2 groot. Beide voorzien van grote raampartijen met voldoende daglicht. Mooie geheel betegelde en praktisch ingedeelde badkamer met een ligbad met douchemogelijkheid en thermosstaatkraan, zwevend closet, designradiator en vaste wastafel met onderbouwkast.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap te bereiken overloop met een was-/bergruimte en 2 slaapkamers. De overloop is afgewerkt met een nette laminaatvloer welke doorloopt in de slaapkamers. Slaapkamer 3 is circa 11 m2 groot en is gelegen aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer 4 is tevens gelegen aan de achterzijde van de woning en is circa 7 m2 groot. Deze kamer beschikt over een praktische inbouwkast. Beide slaapkamers zijn voorzien van gepleisterde wanden en grote raampartijen met dubbel glas. De was-/bergruimte is voorzien van aansluitingen voor de wasmachine en droger en de unit van de mechanische ventilatie. Verder is er nog voldoende bergruimte te creëren door middel van een kast of wandplanken.

Tuin:
Aan de achterzijde van de woning treft u een mooie terrasoverkapping met een glazen schuifwand naar de tuin. Hierdoor ontstaat een tweede huiskamer en kunt u ook op mindere dagen heerlijk van uw tuin genieten. De onderhoudsarme bestraatte achtertuin is gelegen op het noordwesten en is voorzien van een ruime houten berging voorzien van elektra en vrije achterom. De voortuin is onderhoudsvrij en volledig betegeld.

Bijzonderheden:
- Fijne gezinswoning met 4 slaapkamers;
- Ligging in een kindvriendelijke wijk op korte afstand van de uitvalswegen;
- Woning is volledig geïsoleerd en gebouwd conform de laatste bouweisen;
- Energielabel A, geldig tot 05-03-2027;
- Verwarming middels stadsverwarming, warm water middels een centrale voorziening;
- Meterkast met 7 groepen + 2 fasen kookgroep en 2 aardlekschakelaars;
- Voldoende parkeergelegenheid in de straat.

De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor je uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij je uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van jouw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen je graag bij jouw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van je een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich te allen tijde op de schriftelijkheidsvereiste bij verkoop van zijn woning. Tevens is het maximumbedrag aan financieringsvoorbehoud de vraagprijs wat in de koopakte zal worden opgenomen.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Ook wanneer er een mondelinge overeenstemming is bereikt met een professionele partij, wordt vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ENGLISH TRANSLATION BY GOOGLE TRANSLATE
Teusday 26 July virtual open house at 11:30 via our Facebook page. Missed a virtual open house? No problem, you can find the video on our Facebook page:

Very young (2017) terraced house with a modern finish with a garden-oriented living room, open kitchen, 4 bedrooms, beautiful bathroom, veranda and backyard with storage and back entrance. Due to the young construction year, the house is fully insulated and built in accordance with the latest building requirements. Located in the child-friendly neighborhood of Grasrijk, Meerhoven, near shops, park Meerland, schools, sports facilities, bus stop and a convenient connection to ASML, High Tech Campus, Eindhoven Airport, center of Eindhoven and Maxima Medical Center.

LOCATION:
Landheer 15 is located in the Grasrijk, Meerhoven sub-plan. Within walking distance of all amenities that Meerhoven offers such as the Meerrijk shopping center, the 60 ha. large walking and recreation park Meerland, the community center, a health center, sports facilities, 2 primary schools and childcare. The house is also just a 2-minute walk from a bus stop (Landforum stop) with a fast bus connection that takes you to the center of Eindhoven in 15 minutes. There is ample parking in the street. In addition, the house is only one minute by car from the direct roads (A2/E25, Noord-Brabantlaan and Anthony Fokkerweg) and Eindhoven Airport. The High Tech Campus, the Maxima Medical Center and ASML are approximately 10 minutes by car.

Ground floor:
Entrance/hall with the meter cupboard (with the district heating unit), a practical stair cupboard, space for a coat rack and access to the living room. Portal with the toilet and the carpeted stairs to the first floor. The modern toilet is partly tiled and equipped with a built-in toilet and sink. The hall is finished with a neat laminate floor which extends over the entire ground floor. The kitchen, at the front of the house, is equipped with modern kitchen furniture in a wall arrangement. The kitchen is equipped with an induction hob, recirculation extractor hood, oven, fridge-freezer, dishwasher and sink. From the kitchen you have a view of a wide green area. Spacious and practical living room, located at the rear of the house, with large windows. These ensure optimal daylight and a nice view of the garden. The living room is finished with the laminate floor, plastered walls and ceiling with moldings that extend from the hall. A garden door gives access to the veranda directly behind the house.

First floor:
Landing with 2 bedrooms and the bathroom. The landing is finished with plastered walls and a neat laminate floor which continues into the bedrooms. The master bedroom is approximately 11 m2 and is located at the rear of the house. Bedroom 2 is also located at the rear of the house and is approximately 7 m2 in size. Both have large windows with sufficient daylight. Beautiful fully tiled and practically laid out bathroom with a bath with shower option and thermostatic tap, floating closet, design radiator and washbasin with undercounter cupboard.

Second floor:
Via a staircase to reach a landing with a laundry / storage room and 2 bedrooms. The landing is finished with a neat laminate floor which continues into the bedrooms.
Bedroom 3 is approximately 11 m2 and is located at the rear of the house. Bedroom 4 is also located at the rear of the house and is approximately 7 m2 in size. This room has a practical built-in wardrobe. Both bedrooms have plastered walls and large windows with double glazing. The laundry/storage room is equipped with connections for the washing machine and dryer and the mechanical ventilation unit. There is also sufficient storage space to be created by means of a cupboard or wall shelves.

Garden:
At the rear of the house you will find a beautiful patio cover with a glass sliding wall to the garden. This creates a second living room and you can enjoy your garden even on lesser days.
The low-maintenance paved backyard is located on the northwest and has a spacious wooden shed with electricity and free back. The front garden is maintenance free and fully tiled.

Particularities:
- Nice family home with 4 bedrooms;
- Location in a child-friendly neighborhood a short distance from the roads;
- Property is fully insulated and built in accordance with the latest building requirements;
- Energy label A, valid until 05-03-2027;
- Heating through district heating, hot water through a central facility;
- Meter box with 7 groups + 2 phase cooking group and 2 earth leakage switches;
- Plenty of street parking.

The seller of this property has given our office the confidence to supervise the sale. And this house might just be your dream home. We are therefore happy to tell you everything about this house with enthusiasm. You can also request all documentation from us. Of course you also want to know what your financial options are. We can help you with that too. Are you looking for an advisor, or would you like to know the value of your own home? Discuss it with us and we will see where we can advise you. Expert help is important and we as NVM real estate agent can help you with that.

The seller is happy to let you take a look at his home. Both the seller and we are happy to take the time for this, because you are curious about what this house looks like. But of course also what feeling you get when you walk through the house. That is why we would appreciate it if you would like to give a response after a few days what you think of the house. It is a small effort to send a call, app or email, which is much appreciated by the seller.

When the purchase deed has been signed by the buyer and seller, the seller would like certainty. Therefore, the buyer is obliged to issue a bank guarantee or to deposit a deposit of 10% of the purchase price within 6 weeks after the purchase agreement has been signed.

The measurement instruction is based on NEN2580. The measurement instruction is intended to apply a more unambiguous way of measuring to give an indication of the usable surface. The measurement instruction does not completely exclude differences in measurement results due to, for example, differences in interpretation, rounding off or limitations when performing the measurement.

The brochure has been drawn up to give you the best possible picture of the property. The information in the brochure comes from the seller and/or third parties. We work carefully in the compilation, but no rights can be derived from inaccuracies, etc. However, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. See the NVM consumer conditions on

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 475.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 4.130
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
115 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
15 m²
Externe bergruimte
7 m²
Perceel
109 m²
Inhoud
415 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche en toilet
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
A Wat betekent dit?
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Stadsverwarming
Warm water
Centrale voorziening en stadsverwarming

Kadastrale gegevens

STRIJP G 3459
Kadastrale kaart
Oppervlakte
109 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin en voortuin
Achtertuin
39 m² (7,7 meter diep en 5 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het noordwesten bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand kunststof
Voorzieningen
Elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren

Betrokken makelaars

Een funda gebruiker
Landheer 15
10,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
We had 5 wonderful years in Eindhoven and when we decided to move back to Germany we required support to sell our lovely home. We received the recommendation for Debbie from our dear friends form Expat Mortgages. Especially since we already moved back to Germany we needed someone we can trust and who would handle all our needs while we are already in Germany. Debbie and her team are just wonderful people from day 1, very friendly and competent, all of them. It was a real plessure to work with them. And we had a good deal at the end and we were extremely satisfied with everything. Thank you again Debbie and team. Could not have been any better. Regards Uwe and Juliet
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
10
Reactie van Debbie Mels Lommers Makelaars
Dear Uwe and Juliet, Thank you for your kind words. It was realy nice working with you. We wish you good luck in Germany. Kind regards, Team Debbie Mels Lommers Makelaars

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.