• Verkocht

Schweitzerlaan 40 5644 DL Eindhoven Roosten

Uitgelichte kenmerken

  • 212 m² wonen
  • 526 m² perceel
  • 4 slaapkamers
€ 775.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
26 september 2022
Verkoopdatum
18 oktober 2022
Looptijd
3 weken

Omschrijving

ENGLISH TRANSLATION BELOW

Woensdag 28 september virtueel open huis om 17.00 uur via onze Facebookpagina. Virtueel open huis gemist? Geen probleem, je kan de video terugkijken op onze Facebookpagina:

Ruim wonen aan de Schweitzerlaan in een oerdegelijk gebouwde familie-woning (2-onder-1-kap) te Eindhoven-Zuid (Stratum-De Roosten), nabij centrum, natuur, de bedrijven aan de zuid-as en de belangrijke uitvalswegen. De 'groene' wijk kent alleen bestemmingsverkeer, is ruim van opzet, als mooi startpunt van vele fiets- en wandelroutes. Kindvriendelijke woonomgeving op korte afstand van alle gewenste faciliteiten, met in de directe omgeving winkels, scholen, sportaccommodaties en uitvalswegen.

De woning met royale woonkamer (met open haard), eetkamer en keuken met open verbinding tot de tuin staat garant voor veel woongenot. Op de begane grond zijn een kantoor en inpandige garage. De woning biedt 4 ruime slaapkamers en voldoende opbergruimte. Je kunt dit jaar nog heerlijk genieten van de najaarszon als je door de openslaande deuren naar de prachtige tuin loopt.

INDELING:
Begane grond:
Verzorgde riante voortuin met toegang tot de overdekte entree. De beschutte tuin is voorzien van diverse beplantingen en bomen. Er is veel privacy waardoor er een prettige afstand ontstaat met de straat.

Via de entreedeur komt u in de ruime hal van de woning. Hier is tevens de garderobe met meterkast en het toilet. Het toilet is deels betegeld en heeft daarboven fijn schuurwerk en is tevens voorzien van een fonteintje.

Zeer ruim opgezette en speels ingedeelde woonkamer met volop natuurlijke lichtinval door de grote raampartijen aan de voor-, en achterzijde en heeft een lichtstraat. De woonkamer is opgedeeld in een zitkamer aan de voorzijde en aan de achterzijde is plaats voor een royale eettafel met stoelen. Hier is er zicht op de tuin en de openslaande tuindeuren bieden direct toegang tot de royale achtertuin. De benedenverdieping is voorzien van gestukadoorde wanden en natuurstenen vloer.

De keuken is centraal in de woning gelegen en is zeer ruim van opzet. Deze keurige keuken heeft een hoekopstelling met eiland en beschikt over meer dan voldoende opbergruimte door diverse boven-, en onderkasten met lades. Er wordt gekookt op een 4-pits gaskookplaat inclusief afzuigkap. Verder beschikt de keuken over een koel/vriescombinatie, vaatwasser, elektrische heteluchtoven en spoelbak. Vanuit de eetkamer is de het kantoor met fijn uitzicht op de tuin en de garage te bereiken. De garage is inpandig, heeft een zolder en is voorzien van een elektrische deur.

Eerste verdieping:
Via de mooie harthouten trap kom je op de overloop met vide. Hier zijn 3 ruime slaapkamers met voldoende lichtinval. Alle slaapkamers zijn voorzien van fijn schuurwerk en parketvloer. Via de grote slaapkamer aan de achterzijde heb je toegang tot een kledingkamer met raam.
De badkamer van Philipe Starck is deels betegeld en hierboven zit fijn schuurwerk, ook het plafond is voorzien van schuurwerk. Verder zijn hier een douche, wastafelmeubel en ligbad. Ook is er een apart toilet. Alle ramen op de eerste verdieping zijn voorzien van dubbel glas.

Tweede verdieping:
Via de vaste trap bereik je de voorzolder met opstelling van de CV-ketel en aansluitingen voor wasmachine en droger, welke in een aparte wasruimte zijn geplaatst. De ruime slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een groot dakkapel met dubbel glas. Hier is voldoende ruimte voor het plaatsen van een 2persoonsbed en kledingkast. Via schuifdeuren kom je in de ruime zolderberging welke aan de voorzijde is gesitueerd.

Tuin:
Veel privacy-biedende groene achtertuin gesitueerd op het noordoosten. In de tuin kun je op meerdere plekken genieten van de zon én de schaduw. Er is een terras aan het huis waar er voldoende ruimte is voor meerdere zitjes. Een ideale plek om in de zomermaanden in de schaduw te vertoeven. Verder is de tuin voorzien van een gazon en volwassen bomen en struiken. Een waar paradijs voor diverse dieren zoals o.a. eekhoorntjes en vogels! Er is een houten tuinhuis voorzien van elektra. Door de beplanting is er overal een groen uitzicht. Aan de zijkant van de tuin is er een achterom.

Bijzonderheden:
- Gebruik gedeelde tuin aan voorzijde al 40 jaar mondelinge afspraak met Gemeente Eindhoven
- Begane grond en badkamer voorzien van vloerverwarming
- Schilderwerk uit 2019
- Combiketel Nefit HR uit 2004 en in 2021 onderhouden
- Meterkast voorzien van 10 x 220V en krachtstroom
- De woning is door de jaren heen perfect onderhouden
- Energielabel D, maar kan worden aangepast naar hoger vanwege dak-, en vloerisolatie.
- Royale privacy biedende groene achtertuin
-

De verkoper van deze woning heeft ons kantoor het vertrouwen gegeven om de verkoop te mogen begeleiden. En deze woning is misschien wel jouw droomhuis. We vertellen je daarom met enthousiasme graag alles over deze woning. Ook alle documentatie kun je bij ons opvragen. Natuurlijk wil je ook graag weten wat je financiële mogelijkheden zijn. Ook daar kunnen we je mee helpen. Zoek je nog een adviseur, of wil je graag weten wat de waarde is van je eigen woning? Bespreek het met ons en wij kijken waar we je in kunnen adviseren. Deskundige hulp is belangrijk en wij als NVM Makelaar kunnen je daarbij helpen.

De verkoper laat je graag een kijkje nemen in zijn woning. Zowel de verkoper als wij nemen daar graag de tijd voor, want jij bent nieuwsgierig hoe deze woning er precies uitziet. Maar natuurlijk ook wat voor gevoel je krijgt als je door de woning loopt. Daarom zouden wij het zeer op prijs stellen als je na enkele dagen een reactie wilt geven wat je van de woning vindt. Het is een kleine moeite om even een belletje, appje of email te sturen, wat erg gewaardeerd wordt door de verkoper.

Wanneer de koopakte door koper en verkoper is getekend wil de verkoper graag zekerheid. Daarom is koper verplicht om binnen 6 weken nadat de koopovereenkomst is getekend een bankgarantie af te geven of een waarborgsom te storten van 10% van de koopsom.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomst niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is opgemaakt om je een zo goed mogelijk beeld te geven van de woning. De informatie in de brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Wij gaan zorgvuldig te werk bij het samenstellen, maar er kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Zie de NVM consumentenvoorwaarden op mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Ook wanneer er een mondelinge overeenstemming is bereikt met een professionele partij, wordt vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Wednesday, September 28 virtual open house at 17.00 via our Facebook page. Missed the virtual open house? No problem, you can watch the video on our Facebook page:

Spacious living at Schweitzerlaan in a solidly built family home (semi-detached) in Eindhoven-South (Stratum-De Roosten), near downtown, nature, the companies on the southern axis and major roads. The 'green' district has only destination traffic, is spacious, as a nice starting point for many cycling and walking routes. Child-friendly environment at a short distance from all desired facilities, with stores, schools, sports facilities and roads nearby.

The house with spacious living room (with fireplace), dining room and kitchen with open connection to the garden guarantees lots of living pleasure. On the first floor are an office and indoor garage. The house offers 4 spacious bedrooms and plenty of storage space. You can still enjoy the autumn sun this year as you walk through the French doors to the beautiful garden.

LAYOUT:
First floor:
Well-kept spacious front garden with access to the covered entrance. The sheltered garden has various plantings and trees. There is a lot of privacy which creates a pleasant distance from the street.

Through the entrance door you enter the spacious hall of the house. Here is also the checkroom with meter cupboard and toilet. The toilet is partly tiled and has fine sanding above and is also equipped with a sink.

Very spacious and playfully divided living room with plenty of natural light through the large windows at the front and rear and has a skylight. The living room is divided into a sitting room at the front and at the rear is room for a large dining table with chairs. Here there is a view of the garden and the garden doors provide direct access to the spacious backyard. The first floor has plastered walls and natural stone flooring.

The kitchen is centrally located in the house and is very spacious. This neat kitchen has a corner unit with island and has more than enough storage space through various upper, and lower cabinets with drawers. It is cooked on a 4-burner gas hob including extractor. The kitchen also features a fridge/freezer, dishwasher, electric convection oven and sink. From the dining room, the office with nice views of the garden and the garage can be reached. The garage is indoors, has an attic and is equipped with an electric door.

Second floor:
Through the beautiful hardwood staircase you come to the landing with loft. Here are 3 spacious bedrooms with plenty of light. All bedrooms have fine sanding and parquet flooring. Through the large rear bedroom you have access to a dressing room with window.
The bathroom by Philipe Starck is partly tiled and above is fine sanding, also the ceiling has sanding. Furthermore, here are a shower, washbasin and bathtub. There is also a separate toilet. All windows on the second floor are double-glazed.

Second floor:
Through the fixed staircase you reach the attic with arrangement of the CV boiler and connections for washer and dryer, which are placed in a separate laundry room. The spacious rear bedroom has a large dormer window with double glazing. Here is enough space to place a 2persoonsbed and closet. Through sliding doors you get into the spacious attic storage room which is located at the front.

Garden:
Lots of privacy-bidding green backyard situated on the southeast. In the garden there are several places to enjoy the sun and shade. There is a terrace at the house where there is ample room for several seats. An ideal place to spend the summer months in the shade. Furthermore, the garden has a lawn and mature trees and shrubs. A true paradise for various animals such as squirrels and birds! There is a wooden shed with electricity. Through the planting there is a green view everywhere. On the side of the garden there is a back entrance.

Details:
- Use shared front garden for 40 years verbal agreement with Municipality of Eindhoven
- First floor and bathroom with underfloor heating
- Paintwork from 2019
- Nefit HR combi boiler from 2004 and serviced in 2021
- Meter with 10 x 220V and power
- The house is perfectly maintained over the years
- Energy label D, but can be upgraded to higher because of roof and floor insulation
- Generous privacy offering green backyard
-

The seller of this home has given our office the confidence to guide the sale. And this home might just be your dream home. We would therefore be delighted to tell you everything about this home. All documentation is also available at our office.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 775.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 3.656
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1979
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
212 m²
Overige inpandige ruimte
26 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
2 m²
Perceel
526 m²
Inhoud
858 m³

Indeling

Aantal kamers
8 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche en toilet
Aantal woonlagen
3 woonlagen

Energie

Energielabel
D Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie, vloerisolatie en volledig geïsoleerd
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Nefit (gas gestookt uit 2004, eigendom)

Kadastrale gegevens

STRATUM D 5218
Kadastrale kaart
Oppervlakte
437 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
STRATUM D 6467
Oppervlakte
89 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin en voortuin
Achtertuin
296 m² (21 meter diep en 14,1 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het noordoosten bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande houten berging
Voorzieningen
Elektra

Garage

Soort garage
Inpandig
Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektrische deur

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein en openbaar parkeren

Betrokken makelaar

Een funda gebruiker
Schweitzerlaan 40
9,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Het contact was zeer prettig, persoonlijk en vakkundig. Persoonlijke begeleiding tot aan de sleuteloverdracht. Wij bevelen deze makelaar iedereen aan. Met dank aan het hele team van deze makelaar.
Deskundigheid
9
Lokale marktkennis
9
Prijs / kwaliteit
9
Service en begeleiding
9
Reactie van Debbie Mels Lommers Makelaars
Beste Wim, bedankt voor de mooie woorden! Wij hebben de samenwerking ook als heel prettig ervaren. Met vriendelijke groet, Debbie Mels Lommers Makelaars

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.