• Verkocht

Waterfront 449 5658 SM Eindhoven Waterrijk

Uitgelichte kenmerken

  • 163 m² wonen
  • 153 m² perceel
  • 5 slaapkamers
€ 600.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
30 september 2022
Verkoopdatum
19 oktober 2022
Looptijd
2 weken

Omschrijving

ENGLISH TRANSLATION BELOW

Maandag 03 oktober virtueel open huis om 11.30 uur via onze Facebookpagina. Virtueel open huis gemist? Geen probleem, je kan de video terugkijken op onze Facebookpagina:

In de rustige en populaire wijk ‘Waterrijk’ vind je deze ruime en goed onderhouden eengezinswoning uit 2019. Vanuit meerdere leefruimtes en het zonneterras aan de achterzijde van de woning, geniet je hier van de laatste najaarszonnestralen. Met maar liefst 163m2 woonoppervlakte, vijf slaapkamers, een voortuin en een zonneterras aan de achterzijde, is er aan ruimte geen gebrek. Ideaal is dat het pand zeer recent gebouwd is en daardoor in een zeer goede staat verkeert. De woning is dus helemaal instapklaar! Daarbij is het pand volledig geïsoleerd met energielabel A, stadsverwarming en vloerverwarming op alle verdiepingen. Kortom, een woning die hoogwaardig leefcomfort combineert met charme en een buitengewoon uniek buitenleven aan het water! Ben je geïnteresseerd in de woning, en wil je graag een bezichtiging inplannen? Maak dan gerust een afspraak, wij leiden je met plezier rond!

De woning is magnifiek gelegen met vrij uitzicht over het park, in de gewilde wijk ‘Waterrijk’ in Meerhoven. Aan de overzijde van de woning bevindt zich een schitterend landschapspark van zestig hectare met onder andere een speeltuin, diverse waterpartijen, speelweides en een uitkijkheuvel. Hier kun je heerlijk ontspannen en genieten van de natuur. Het winkelcentrum Meerhoven met een AH, Jumbo, Lidl, bakker, Gall & Gall, Hema en Kruidvat bevindt zich op loopafstand van de woning. Tevens in de nabijheid: een basisschool, internationale school, golfbaan Welschap, tennisbanen en andere recreatiemogelijkheden. Uitvalswegen en het stadscentrum zijn snel en eenvoudig per auto en openbaar vervoer (HOV) te bereiken. Kortom, dit is een plek waar alles samenkomt: prachtige natuur, dagelijkse voorzieningen, recreatiemogelijkheden en een goede bereikbaarheid!

INDELING

Begane grond:
Via de entree/hal bereik je de ruim opgezette en lichte woonkamer, voorzien van een praktische gietvloer. Wat direct opvalt: het prachtige uitzicht over het park aan de voorzijde van de woning. Een ander pluspunt is dat je vanuit de woon/eetkamer direct toegang hebt tot de tuin. Hier kun je nog heerlijk nagenieten van de laatste zonnestralen van het jaar. De keuken is ruim opgezet met voldoende kastruimte, koffiehoek en een schiereiland voorzien van gootsteen met Quooker en inductiekookplaat van Bora met een geïntrigeerd afzuigsysteem.
Via de riante schuifpui kom je in de tuin met terrasoverkapping. Tevens kan je via de hal, aansluitend aan de keuken naar de tuin, hier bevindt zich tevens een ruime schuifdeurkast met voldoende opbergruimte.

Eerste verdieping:
Via de trap in de hal bereik je de overloop op de eerste verdieping/ Op deze etage bevinden zich 3 ruime slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. De slaapkamers beschikken allen over vloerverwarming en zijn ruim opgezet. De geheel betegelde badkamer is in 2019 geplaatst en is voorzien van een ruime douche, ligbad en wastafelmeubel. De designradiator met handdoekrek maakt het plaatje compleet.

Tweede verdieping:
Op de riante tweede verdieping bevinden zich de aansluiting voor wasmachine en droger, maar ook nog 2 grote slaapkamers, beide voorzien van dakramen. Een van de slaapkamers is nu ingericht als werk-, hobbyruimte. Onder het schuine dak is nog voldoende bergruimte.

Buitenruimte:
Deze leuke woning heeft een zonneterras aan de achterzijde. Dit terras is een zeer aangename plek om zomers te barbecueën en te ontspannen op de loungebanken. Dit najaar kan je zelfs nog genieten onder de terrasoverkapping van de laatste zonnestralen, het is hier dus heerlijk toeven! Verder beschikt het terras over een schuur waar je diverse spullen in kan opbergen. Aan de voorzijde van de woning is het ook heerlijk om te zitten met prachtig uitzicht over het park.

Bijzonderheden:
- Ruime eengezinswoning
- Bouwjaar 2019
- Volledig geïsoleerd
- Vloerverwarming op alle verdiepingen
- Vijf slaapkamers
- Energielabel A
- Stadsverwarming
- Meterkast met 8 groepen en 3 aardlekschakelaars
- Gelegen nabij park "Meerland"
- Voldoende parkeergelegenheid in de omgeving

De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich te allen tijde op de schriftelijkheidsvereiste bij verkoop van zijn woning. Tevens is het maximumbedrag aan financieringsvoorbehoud de vraagprijs wat in de koopakte zal worden opgenomen.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Ook wanneer er een mondelinge overeenstemming is bereikt met een professionele partij, wordt vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.
--------------------------------------------------------------------------------------------

Monday 03 October virtual open house at 11.30 am via our Facebook page. Missed the virtual open house? No problem, you can watch the video back on our Facebook page:

In the quiet and popular neighborhood "Waterrijk" you will find this spacious and well maintained single-family home from 2019. From several living spaces and the sun terrace at the rear of the house, you will enjoy the last rays of autumn sun here. With a whopping 163m2 of living space, five bedrooms, a front garden and a rear sun terrace, there is no shortage of space. Ideally, the property was built very recently and is therefore in very good condition. The house is therefore completely ready to move in! In addition, the property is fully insulated with energy label A, district heating and underfloor heating on all floors. In short, a house that combines high quality living comfort with charm and an extraordinary unique outdoor life on the water! Are you interested in the house, and would you like to schedule a viewing? Feel free to make an appointment, we will be happy to show you around!

The house is magnificently located with unobstructed views over the park, in the popular district 'Waterrijk' in Meerhoven. Across the street from the house is a beautiful landscape park of sixty acres including a playground, several water features, playing fields and a viewing hill. Here you can relax and enjoy nature. The shopping center Meerhoven with an AH, Jumbo, Lidl, bakery, Gall & Gall, Hema and Kruidvat is within walking distance of the house. Also in the vicinity: an elementary school, international school, golf course Welschap, tennis courts and other recreational opportunities. Major roads and the city center can be reached quickly and easily by car and public transport (HOV). In short, this is a place where everything comes together: beautiful nature, daily amenities, recreational opportunities and good accessibility!

DESCRIPTION

First floor:
Through the entrance/hallway you reach the spacious and bright living room, equipped with a practical cast floor. What immediately stands out: the beautiful view over the park at the front of the house. Another plus is that from the living / dining room you have direct access to the garden. Here you can enjoy the last rays of sunshine of the year. The kitchen is spacious with ample closet space, coffee corner and a peninsula equipped with sink with Quooker and induction stove of Bora with an integrated exhaust system.
Through the spacious sliding doors you enter the garden with terrace cover. Also you can through the hall, adjacent to the kitchen to the garden, here is also a spacious sliding door cabinet with ample storage space.

Second floor:
Through the staircase in the hall you reach the landing on the first floor/ On this floor there are 3 spacious bedrooms, a bathroom and a separate toilet. The bedrooms all have underfloor heating and are spacious. The fully tiled bathroom was installed in 2019 and is equipped with a spacious shower, bathtub and washbasin. The design radiator with towel rail completes the picture.

Second floor:
On the spacious second floor are the connection for washer and dryer, as well as 2 more large bedrooms, both with skylights. One of the bedrooms is now furnished as a work, hobby room. Under the sloping roof is still plenty of storage space.

Outside space:
This nice house has a sun terrace at the rear. This terrace is a very pleasant place for summer barbecues and relaxing on the lounge sofas. This fall you can even enjoy under the patio cover of the last rays of the sun, so it is lovely here! Furthermore, the terrace has a shed where you can store various items. At the front of the house is also great to sit with beautiful views over the park.

Details:
- Spacious family home
- Built in 2019
- Fully insulated
- Underfloor heating on all floors
- Five bedrooms
- Energy label A
- City heating
- Meter with 8 groups and 3 RCDs
- Located near park "Meerland
- Ample parking in the area

The owner of this property has instructed us to mediate in the sale, which of course has no financial consequences for you. Without any obligation, we will inform you in detail about the property, but also about the financing possibilities and about the possibilities of selling your own home. Of course it is advisable to ask for expert assistance from an NVM broker. We are happy to help you choose your own real estate agent who will optimally represent your interests as a buyer.

Selling a home is an exciting and moving event for the seller. We therefore appreciate it very much to receive a response from you within a few days.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 600.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 3.681
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
163 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
16 m²
Externe bergruimte
9 m²
Perceel
153 m²
Inhoud
612 m³

Indeling

Aantal kamers
7 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Ligbad en toilet
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Dakraam en mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
A Wat betekent dit?
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Stadsverwarming en gehele vloerverwarming
Warm water
Stadsverwarming

Kadastrale gegevens

STRIJP G 3999
Kadastrale kaart
Oppervlakte
153 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan bosrand, aan park, aan rustige weg, in bosrijke omgeving, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin en voortuin
Achtertuin
63 m² (9 meter diep en 7 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het zuidwesten bereikbaar via achterom
Balkon/dakterras
Frans balkon aanwezig

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande houten berging

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.