• Verkocht

Merelweg 7214 EH Epse Epse

€ 500.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
22 november 2021
Verkoopdatum
7 februari 2022
Looptijd
2½ maand

Omschrijving

In het Epserbos gelegen BOUWKAVEL (2.960 m²) voor het bouwen van een VRIJSTAAND WOONHUIS met BIJGEBOUW(EN). Het is een prachtige locatie, een ruim bosperceel met gevarieerde houtopstand omringd door vrijstaande villa’s.

Bestemming:
Het geldende bestemmingsplan “Kern Epse 2010” biedt bijzonder ruime bebouwingsmogelijkheden. Er is een bouwvlak van 18m x 20m (ca. 360 m²) waarop één vrijstaand woonhuis gebouwd mag worden, waarbij de maximale goothoogte 8m en de nokhoogte 12m mag zijn. En er mag op het perceel (hoeft niet op het bouwvlak) 75 m² aan bijgebouw(en) gerealiseerd worden. Daarenboven zijn er nog vergunningsvrije mogelijkheden. Kortom, bijzonder ruime bebouwingsmogelijkheden op een mooie ruime kavel.

Ligging:
Aan doodlopende onverharde weg in de lommerrijke villawijk. Epse ligt ideaal ten opzichte van Gorssel (Museum More, winkels en restaurants), Deventer en de A1, en dat op minder dan een uur rijden van de Randstad.

Het is een schaars aanbod, dit is één van de laatste, zo niet de laatste, onbebouwde vrije bouwkavels van het Epserbos. U bepaalt zelf wat en door wie er gebouwd wordt, er is vrije keuze van architect en aannemer.
Voor verdere informatie over bebouwingsmogelijkheden verwijzen we u naar de website “Ruimtelijkeplannen”, de gemeente Lochem of de verkopend makelaar.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 500.000 kosten koper
Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
2.960 m²

Kadastrale gegevens

GORSSEL B 2504
Kadastrale kaart
Oppervlakte
2.960 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan bosrand, aan rustige weg, beschutte ligging, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving en landelijk gelegen

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.