De Katstraat 4 6166 BC Geleen Oud-Geleen en Haesselderveld

  • Verkocht
€ 219.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
30 juni 2021
Verkoopdatum
17 juli 2021
Looptijd
2 weken

Omschrijving

Deze leuke, goed onderhouden twee-een-kap-woning is gelegen in de gewilde omgeving Oud-Geleen, nabij winkels, horecagelegenheden, openbaar vervoer en op korte afstand van mooi wandelgebied. De woning is gebouwd omstreeks 1956 en beschikt o.a. over houten– en kunststof kozijnen, met nagenoeg geheel dubbelglas of voorzetramen, deels rolluiken, dak– en spouwisolatie en een HR combiketel van het merk Bosch uit 2010, gehuurd van Hesi voor € 40,53 p.m. (koper wordt geacht het huurcontract van de cv-ketel bij eigendomsoverdracht over te nemen). Het perceel is 245 m2 groot met een onderhoudsvriendelijke tuin op het zuiden, waar men veel privacy geniet. De tuin is achterom bereikbaar via de garage en een zijdeur via de oprit. De garage is 5.00 x 3.02 met kantelpoort en de oprit is geschikt voor meerdere auto’s.
De inhoud van de woning bedraagt 415 m3 en de woonoppervlakte 101 m2.

Indeling
Souterrain: provisiekelder 3.73 x 2.00.
Begane grond: hal met meterkast en tegelvloer; toilet; ruime woonkamer 9.50 x 3.80/3.11 met laminaat en tuincontact middels openslaande deuren; gesloten keuken 2.85 x 2.62 met nette aanbouwkeuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, oven (defect), koelkast; bijkeuken 4.55 x 2.51 met keukenblok voorzien van gaskookplaat en afzuigkap, aansluiting voor de wasapparatuur, vaste kasten en een tegelvloer.
Eerste verdieping, voorzien van laminaatvloer (m.u.v. badkamer): overloop; separaat toilet; drie slaapkamers 3.68 x 3.07; 3.75 x 2.90 met wastafel en dubbele deur naar het balkon aan de voorzijde; 2.90 x 2.63 met vaste kastenwand; badkamer 2.17 x 1.12 met inloopdouche en badmeubel.
Tweede verdieping: bereikbaar middels vlizotrap; grote bergzolder, alwaar standplaats cv-ketel.

OPMERKING IVM CORONA CRISIS, VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID EN OM VERSPREIDING TE VOORKOMEN.
U wordt verzocht met niet meer dan 2 personen de woning te bezichtigen (meer dan 2 peronen worden niet toegelaten)
Verder vragen wij u niets aan te raken, geen deurklinken, geen kranen, geen lichtschakelaars e.d.) Makelaar is de enige die deurklinken aanraakt. Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, maak dan geen afspraak of annuleer deze.
Houdt tijdens de bezichtiging voldoende afstand. Is de ruimte te klein om samen te zijn met 1,5 meter onderlinge afstand? Wacht dan even buiten de ruimte. Wij houden ons aan deze regels, wij verwachten dat ook van elke kijker.

Belangrijke informatie voor de koper.
Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 219.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 2.168
Aangeboden sinds
30 juni 2021
Soort woonhuis
Eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning
Oppervlakte
101 m² wonen / 245 m² perceel
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Inhoud
415 m³
Voorlopig energielabel
F Wat betekent dit?
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1956
Betrokken makelaar

VastgoedPRO verkoopmakelaar

Fidus Makelaardij Geleen

Bel 046-4235342

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.