• Verkocht

Wikke 5 6081 BZ Haelen Kern Haelen

Uitgelichte kenmerken

  • 94 m² wonen
  • 205 m² perceel
  • 3 slaapkamers
€ 249.500 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
2 maart 2023
Verkoopdatum
7 april 2023
Looptijd
5 weken

Omschrijving

STARTERS OPGELET!

Op een kindvriendelijke locatie in de gewilde wijk van kern Haelen treft u deze ruime twee-onder-een kapwoning aan met onder andere een royale living, een verscholen open keuken, garage en tuin op het zonnige zuidoosten.

De woning is ideaal gelegen aan een rustige straat met vrij uitzicht aan de voorzijde, op korte afstand van het centrum van Haelen en direct aangrenzend aan de bossen van het natuurgebied Leudal (groot ca. 9 hectaren).
Daarnaast zijn alle voorzieningen in de directe omgeving en de uitvalswegen (A2 en A73) gemakkelijk bereikbaar.

De woonkamer alsmede de ruime keuken zijn voorzien van een eiken plankenvloer.
Rechte keukenopstelling met diverse keukenapparatuur. Vanuit de woonkamer is de tuin en de oprit bereikbaar.
De achtertuin is voorzien van een terrasoverkapping en een prieeltje.

Op de eerste verdieping drie slaapkamers en een compleet uitgeruste badkamer met tweede toilet.
De tweede verdieping is bereikbaar middels een vlizotrap en biedt veel mogelijkheden.

BEGANE GROND, HAL:
Via de overdekte buitenentree heeft u toegang tot de hal. Vanuit de hal is het toilet, de keuken, de trapkast en de woonkamer bereikbaar, alsmede de eerste verdieping.

METERKAST:
In het eerste deel van de trapopgang bevindt zich de meterkast, welke is uitgerust met een groepenkast met 5 groepen en 1 aardlekschakelaar.
De watermeter treft u in de trapkast aan.

TOILET:
Het geheel betegelde toilet is voorzien van een staand closet, een fonteintje en natuurlijke ventilatie.

WOONKAMER:
Vanuit de hal is de ruime woonkamer bereikbaar. Enige jaren geleden is de woning over de gehele achtergevel uitgebreid.
Hierdoor zijn zowel de keuken als woonkamer ruim te noemen. De woonkamer en de keuken zijn voorzien van een eiken plankenvloer.
Vanuit de woonkamer is de tuin en de oprit bereikbaar middels loopdeuren.

KEUKEN:
De verscholen open keuken is zowel vanuit de hal als vanuit de woonkamer bereikbaar.
De rechte keukenopstelling beschikt over voldoende werkblad met onder andere een spoelunit.
De keuken is voorzien van diverse apparatuur, te weten een gascomfort, een afzuigkap, een elektrische oven en een koelkast.

BUITEN:
Fraaie privacy biedende achtertuin met terras overkapping, prieeltje en toegang tot de garage.
De garage is thans gesplitst ten behoeve van een aparte witgoed ruimte met opstelling van de wasmachine en de droger.

VERDIEPING 1 & 2:
De vloer op de eerste verdieping is voorzien van laminaat, met uitzondering van de badkamer.
Vanaf de overloop zijn drie slaapkamers en de badkamer bereikbaar.
De tweede verdieping is bereikbaar middels een vlizotrap en ingericht als bergzolder.
Op deze tweede verdieping treft u een Cv-combi ketel aan van het merk Nefit.

SLAAPKAMERS:
De woning beschikt over drie slaapkamers.
Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning.

SLAAPKAMER 1:
De breedte van de “ouder” slaapkamer is ca. 3,60 meter en de lengte is ca. 3,70 meter, groot ca. 13m².
Deze slaapkamer beschikt nog over een deur naar het voormalige balkon.

SLAAPKAMER 2:
De breedte van de andere slaapkamer, gelegen aan de rechter achterzijde van de woning is ca. 2,60 meter en de lengte is ca. 2,65 meter, groot ca. 7m².

SLAAPKAMER 3:
De breedte van de derde slaapkamer, welke gelegen is aan de voorzijde van de woning is ca. 3,60 meter en de lengte is ca. 2,60 meter, groot ca. 9m².

BADKAMER:
De geheel betegelde badkamer is volledig uitgerust.
U treft in deze badkamer een ligbad met douche gedeelte (inclusief spatscherm), een designradiator, een zwevend closet met Geberit duo inbouwreservoir en een vaste wastafel met meubel aan.
Het ligbad is voorzien van een Grohe thermostaatkraan.

OBJECT GEGEVENS:
Bouwjaar: 1968
Beglazing: gedeeltelijk dubbele beglazing
Plat dak: dakleer vervangen in 2022
Energielabel: F
Kozijnen: kunststof en hout
Rolluiken: gedeeltelijk (waarvan 1 elektrisch)
Cv-ketel: Nefit combiketel, bouwjaar 2013
Onderhoudstoestand: goed
Aanvaarding: in overleg, kan op korte termijn

MATEN:
Gebruiksoppervlakte wonen: 94,40 m²
Overige inpandige ruimte: 14,60 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 10,10 m²
Externe buitenruimte: 16,20 m²
Bruto vloeroppervlak woning: 157,00 m²
Bruto inhoud woning: 440,91 m³
Perceel oppervlakte: 205,00 m²

ALGEMEEN:
De verkoopster van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning.
Het verkopen van een woning is voor de verkoopster een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoopster over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoopster en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Verkoop voorwaarden
Bieden en onderhandelen
Brochures worden verstrekt aan meerdere personen. De ontvangen informatie en de vermelde vraagprijs nodigen u uit tot het doen van een bieding. Verkoper mag gelijktijdig van meerdere partijen biedingen ontvangen ook al bent u de eerste partij die de informatie heeft ontvangen/bezichtigd of bent u de eerste partij die reageert. U bent pas in onderhandeling als u een tegenvoorstel krijgt van de verkoper. Er mag slechts met één partij gelijktijdig onderhandeld worden. Met meerdere partijen gelijktijdig onderhandelen is toegestaan mits de makelaar u hiervan op de hoogte heeft gebracht. De verkoper beslist met welke partij hij wenst te onderhandelen, hij heeft het recht van gunning, zelfs al biedt u de vraagprijs. Bij het uitbrengen van een bieding is het van belang dat alle voorwaarden goed worden aangegeven. Naast de prijs zijn eveneens de
opleveringsdatum en ontbindende en aanvullende voorwaarden van belang. Tijdens het onderhandelingsproces mag de verkoper doorgaan met bezichtigingen.

Het tot stand komen van een koop
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Ook wanneer er een mondelinge overeenstemming is bereikt met een professionele
partij, wordt vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Waarborgsom/bankgarantie
Het storten van een waarborgsom door koper is een onderdeel van de overeenkomst. Deze waarborgsom dient binnen 4 weken na het tekenen van de overeenkomst door koper gestort te worden op de derdengeldenrekening van een door koper aangegeven notaris. De waarborgsom bedraagt 10% van de koopsom. Als alternatief kan een bankgarantie ter hoogte van dit bedrag worden gesteld. Bespreek dit vooraf aan het uitbrengen van uw bieding reeds met uw hypotheekadviseur of bank

Drie dagen bedenktijd
Met het invoeren van een bedenktijd van drie dagen heeft de wetgever beoogd te voorkomen dat men overhaaste besluiten zou nemen waar het gaat om het nemen van een zeer belangrijke beslissing, namelijk het aankopen van een woning. De koper (consument) heeft het recht binnen drie dagen nadat hij de koopakte heeft ontvangen de koop te ontbinden zonder opgave van redenen en zonder dat de koper een vergoeding behoeft te betalen aan de verkoper.

De drie dagen bedenktijd gaat in nadat de koopakte door beide partijen is ondertekend en nadat een kopie van deze koopakte aan koper is overhandigd.
In de drie dagen termijn moeten tenminste twee werkdagen aanwezig zijn. De Algemene Termijnenwet is op de drie dagen regeling van toepassing.
Het is mogelijk om een langere bedenktijd dan drie dagen overeen te komen, het is niet mogelijk om een kortere bedenktijd dan drie dagen overeen te komen. De verkoper heeft geen bedenktijd. De bedenktijd eindigt in beginsel de derde dag om 24.00 uur.

Onderzoekplicht koper
Informatie over de woning wordt zo nauwkeurig mogelijk geïnventariseerd en samengesteld. De verstrekte gegevens zijn echter indicatief. De koper heeft een onderzoekplicht naar zaken die bij de koop voor hem van belang kunnen zijn. Een koper kan zich niet beroepen op zaken die hij had kunnen waarnemen of die beschikbaar zijn via openbare registers of instanties. Het staat een koper vrij om deskundigen in te schakelen (denk aan bijvoorbeeld een bouwkundige).

Optie
Het begrip “optie” wordt vaak ten onrechte gebruikt. Voor het afspreken van een optie is de wettelijke grondslag dat partijen het eens zijn over de voorwaarden van de koop. Hetgeen betekent dat de onderhandelingen reeds hebben plaatsgevonden. Een optie wordt gezien als een soort bedenktijd voor de koper. Het vooraf afspreken van een optie voor een bestaande woning is dus niet mogelijk. Uiteraard kan dit wel voor nieuwbouwwoningen, voorwaarden zoals bijvoorbeeld de prijs zijn dan bekend.

Ouderdomsclausule
Een zgn. ouderdomsclausule m.b.t. het bouwjaar van de woning zal worden opgenomen in de koopovereenkomst.

Maten
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 rapport. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Wettelijk verplicht gebruik biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 wordt het gebruik van een biedlogboek ook bij ons kantoor verplicht volgens de dan geldende wetgeving. In dat logboek moet komen te staan wanneer er hoeveel is geboden op een woning, wat de eventuele voorbehouden waren, zoals een voorbehoud van financiering, en het gewenste moment van de sleuteloverdracht.

Kandidaat kopers kunnen het logboek wel pas achteraf inzien, na het verstrijken van de bedenktermijn en eventuele ontbindende voorwaarden van het winnende bod. Vanwege de privacy staat er niet in wie geboden heeft.
Het logboek moet het verkoopproces van huizen transparanter maken.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 249.500 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 2.654
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
94 m²
Overige inpandige ruimte
15 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
10 m²
Externe bergruimte
16 m²
Perceel
205 m²
Inhoud
441 m³

Indeling

Aantal kamers
8 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche en toilet
Aantal woonlagen
2 woonlagen en een zolder
Voorzieningen
Rolluiken en TV kabel

Energie

Energielabel
F Wat betekent dit?
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Nefit (gas gestookt combiketel uit 2013, eigendom)

Kadastrale gegevens

HAELEN A 2934
Kadastrale kaart
Oppervlakte
205 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan bosrand, aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin
Achtertuin
90 m² (10 meter diep en 9 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het zuidoosten bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Aangebouwde stenen berging
Voorzieningen
Elektra en verwarming

Garage

Soort garage
Aangebouwde stenen garage
Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektra, verwarming en stromend water

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein en openbaar parkeren

Betrokken makelaar

VastgoedPRO verkoopmakelaar

Kierkels & Hensen Vastgoed

Bel 0475-491915

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.