• Verkocht

Raai (bouwkavel 1) 4273 Hank Hank

€ 175.532 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
19 september 2019
Verkoopdatum
30 juni 2021
Looptijd
21 maanden

Omschrijving

Gezien de grote belangstelling voor deze bouwkavel, wordt deze bouwkavel per inschrijving verkocht. De inschrijving sluit op maandag 14 juni 12.00 uur. Graag verwijzen wij u naar de eigen website van deze kavel voor meer informatie.

TE KOOP - BOUWKAVEL van ca. 485 m2

WONEN IN DE ROODE CAMER
De wijk is ruim opgezet en ligt tussen de dijk en een open landelijk gebied. De wijk kenmerkt zich door de brede wegen en waterpartijen.

WONEN IN HANK
In Hank wonen ongeveer 4000 mensen. Het dorp heeft volop voorzieningen en de bewoners zijn actief in het rijke verenigingsleven. Er zijn diverse sportaccommodaties, een carnavalsvereniging en een toneelvereniging. In dorpshuis ’t Uivernest worden regelmatig diverse activiteiten georganiseerd. In Hank vinden jaarlijks diverse evenementen plaats, zoals de wielerronde, de avondvierdaagse, zeskamp, carnaval en de kermis. Hank heeft een klein centrum met een aantal winkels, waaronder een supermarkt, drogist en postkantoor. Er zijn twee basisscholen: één voor katholiek onderwijs, en één voor openbaar onderwijs. Beide scholen zijn gehuisvest in een nieuwe scholencampus, waar ook een buitenschoolse opvang en kinderdagopvang aanwezig zijn. Vanuit de jachthaven van Hank kan men direct de Brabantse Biesbosch in varen, een schitterend stukje natuurgebied van circa 100 hectare groot. De belangrijkste ontsluiting van Hank is via rijksweg A27. Binnen 20 minuten sta je in het centrum van Breda, en in 30 minuten onder de Dom in Utrecht!

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 175.532 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
485 m²

Kadastrale gegevens

DUSSEN R 2631
Kadastrale kaart
Oppervlakte
485 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk en vrij uitzicht

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.