• Verkocht

Haneweg kavel 36 8181 RZ Heerde Heerde

€ 299.000 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
2 juli 2020
Verkoopdatum
8 oktober 2020
Looptijd
3 maanden

Omschrijving

Nog één kavel te koop. Op een zeer fraaie plek aan de rand van Heerde bieden wij deze laatste bouwkavel te koop aan met een oppervlakte van 686 m2.

De gemeente Heerde ligt op de Veluwe in Gelderland, tussen Zwolle en Apeldoorn. De gemeente telt ruim 18.000 inwoners en bestaat uit vier dorpen: Heerde, Veessen, Vorchten, Wapenveld en het buurtschap Hoorn.

Nieuwbouwplan Heerderhof ligt aan de zuidkant van Heerde en grenst aan het buitengebied met landerijen en boerderijen. De hond uitlaten, een rondje hardlopen of fietsen op een zomerse zondagmiddag? Wanneer je het plan uitgaat, sta je zo in het mooie Veluwelandschap.

In dit zijn in totaal 4 vrije kavels opgenomen aan de Haneweg. De kavels bieden allemaal ruime bebouwingsmogelijkheden. Kavel 36 met een oppervlakte van 686 m2 biedt ruimte aan een fraaie vrijstaande woning. De nieuw te realiseren woning ontwerpt u helemaal zelf samen met uw architect en aannemer. Binnen de eisen die gesteld zijn in het beeldkwaliteitsplan en het opgestelde kavelpaspoort bent u geheel vrij om zelf uw droomwoning te realiseren. Een aantal belangrijke kenmerken van deze kavel zijn:

- Maximale goothoogte 4.5 meter
- Maximale nokhoogte 11 meter
- 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
- ruim bouwblok
- vrije architect- en aannemerskeuze
- Woning moet met de voorgevel georiënteerd worden op de Haneweg
- Het bouwen van een moderne woning met plat dak of een type notariswoning zijn niet passend binnen het beeldkwaliteitsplan.

Indien u belangstelling heeft voor deze kavel, neem dan gerust contact met ons op. Inschrijven voor dit project kan via de website woneninheerderhof.nl

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 299.000 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
686 m²

Kadastrale gegevens

HEERDE B 3799
Kadastrale kaart
Oppervlakte
686 m²

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg
Betrokken makelaar

NVM verkoopmakelaar

Kavelteam

Bel 0571-760109

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.