• Verkocht

Wingerdstraat 43 6093 AH Heythuysen Kern Heythuysen

Uitgelichte kenmerken

  • 101 m² wonen
  • 244 m² perceel
  • 3 slaapkamers
€ 269.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
21 maart 2023
Verkoopdatum
7 juni 2023
Looptijd
2½ maand

Omschrijving

WELKOM THUIS!

Deze instapklare eengezinswoning met 3 slaapkamers, garage en fraaie tuin met terrasoverkapping is door de huidige bewoners jarenlang met veel plezier bewoond en goed onderhouden tot de mooie woning die we mogen aanbieden.

Deze smaakvolle woning is o.a. voorzien van een royale living, een luxe verscholen open keuken met onder andere een Bora inductiekookplaat, drie slaapkamers, badkamer, onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin, vrije achterom, houten tuinhuis en een garage. De woning is gelegen op een perceel van 244 m² in een gewilde en kindvriendelijke wijk van Heythuysen, nabij winkels, scholen, medische voorzieningen, natuur en de perfecte ligging t.o.v. openbaar vervoer en diverse uitvalswegen (zoals A2 en A73).

BEGANE GROND, HAL:
Via de buitenentree heeft u toegang tot de hal.

De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer.
Hal met toegang tot het toilet, de meterkast, de keldertrapkast, de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping.

METERKAST:
De meterkast is in de loop der jaren vernieuwd en uitgebreid.
De groepenkast bestaat uit totaal 8 groepen, 2 aardlekschakelaars en slimme meters.
In de woning is tevens de glasvezelaansluiting aanwezig.

TOILET:
Het toilet is voorzien van een staand closet en een elektrische ventilator zorgt voor de luchtverversing.

WOONKAMER:
Vanuit de hal is de ruime woonkamer bereikbaar.
De woonkamer en de keuken zijn uitgebreid.
De verscholen open keuken is zowel vanuit de woonkamer als eetkamer te bereiken.
Vanuit de eetkamer is het terras en de tuin bereikbaar.

KEUKEN:
Op zoek naar een keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur en veel werkblad?

In deze keuken is kokkerellen een genot.
De oppervlakte van het werkblad is royaal te noemen (zelfs aan twee zijden van de keuken hardstenen werkbladen aanwezig).

Het vlaggenschip aan inbouwapparatuur in deze keuken is uiteraard de Bora inductiekookplaat met een kookveldafzuigsysteem naar buiten.
Hierdoor is geen storende afzuigkap op hoofdhoogte aanwezig!
Tevens treft u een Siemens combi-oven met wifi module, een Siemens vaatwasser, een Siemens koelkast en een Franke spoelbak met bijpassende design kraan aan.
De keuken beschikt over een veelvoud aan brede lades en zelfs twee zogenaamde besteklades.
Uiteraard zijn lades en kastjes voorzien van softclose scharnieren.

Verscholen achter een kast is de Nefit Trendline combiketel gesitueerd.
Hier kan tevens (indien dit wenselijk is) een wasmachine erbij worden geplaatst.

BUITEN:
Vanuit de eetkamer is het overdekte terras bereikbaar, direct grenzend aan de woning.
De tuin is ingericht met een gazon en een speelgedeelte met rubberen speeltegels.
Tevens treft u een houten tuinhuis aan en uiteraard beschikt deze woning over een vrije achterom.
De garage is voorzien van een geïsoleerde elektrische sectionaalpoort.
In de garage treft u de aansluitingen aan van de wasmachine, droger en overige witgoedapparatuur.

VERDIEPING 1 & 2:
Via het trappenhuis bereikt u de overloop.
De gehele verdieping m.u.v. de badkamer is afgewerkt met een laminaatvloer.
Vanaf de overloop zijn op deze verdieping drie slaapkamers, een muurkast en de badkamer bereikbaar.
De plafonds van de eerste verdieping zijn extra geïsoleerd.
De airco is gesitueerd in het trappengat op de eerste verdieping.
De tweede verdieping is bereikbaar middels een vlizotrap en ingericht als bergzolder.

SLAAPKAMERS:
De woning beschikt over drie slaapkamers.
Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning.

SLAAPKAMER 1:
De slaapkamer gelegen aan de linker achterzijde van woning is breed 2,30 meter en diep 2,00 meter, groot 4,5m² (bij benadering).

SLAAPKAMERS 2:
De “ouder” slaapkamer gelegen aan de rechter achterzijde van de woning is breed 3,50 meter en diep 3,10 meter, groot 11m² (bij benadering).

SLAAPKAMER 3:
De derde slaapkamer is gelegen aan de rechter voorzijde van de woning.
De breedte van deze slaapkamer is 3,50 meter en de diepte is 2,90 meter, groot 10m² (bij benadering).

BADKAMER:
Geheel betegelde badkamer met vaste wastafel en voorzien van een hoekbad met douche en thermosstaatkraan.

OBJECT GEGEVENS:
Bouwjaar: 1963
Keuken: geheel vernieuwd in 2016/2017
Platte daken: in de loop der jaren vernieuwd
Isolatie: platte daken, plafonds eerste verdieping en muren
Energielabel: D
Airco: op verdieping, bouwjaar 2020
Beglazing: dubbele beglazing Hr++
Kozijnen: kunststof
Rolluiken: grotendeels
Cv-ketel: Nefit Topline combiketel, bouwjaar 2007
Onderhoudstoestand: goed
Aanvaarding: in overleg
Rookmelders: op elke verdieping

MATEN:
Gebruiksoppervlakte wonen: 101,10m²
Overige inpandige ruimte: 24,00m²
Externe bergruimte: 6,00m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 18,40m²
Bruto vloeroppervlak woning: 182,60m²
Inhoud woning: 464,69m³

ALGEMEEN:
De verkopers van deze woning hebben ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning.
Het verkopen van een woning is voor de verkopers een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkopers over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoopster en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Verkoop voorwaarden
Bieden en onderhandelen
Brochures worden verstrekt aan meerdere personen. De ontvangen informatie en de vermelde vraagprijs nodigen u uit tot het doen van een bieding. Verkoper mag gelijktijdig van meerdere partijen biedingen ontvangen ook al bent u de eerste partij die de informatie heeft ontvangen/bezichtigd of bent u de eerste partij die reageert. U bent pas in onderhandeling als u een tegenvoorstel krijgt van de verkoper. Er mag slechts met één partij gelijktijdig onderhandeld worden. Met meerdere partijen gelijktijdig onderhandelen is toegestaan mits de makelaar u hiervan op de hoogte heeft gebracht. De verkoper beslist met welke partij hij wenst te onderhandelen, hij heeft het recht van gunning, zelfs al biedt u de vraagprijs. Bij het uitbrengen van een bieding is het van belang dat alle voorwaarden goed worden aangegeven. Naast de prijs zijn eveneens de
opleveringsdatum en ontbindende en aanvullende voorwaarden van belang. Tijdens het onderhandelingsproces mag de verkoper doorgaan met bezichtigingen.

Het tot stand komen van een koop
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Ook wanneer er een mondelinge overeenstemming is bereikt met een professionele
partij, wordt vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Waarborgsom/bankgarantie
Het storten van een waarborgsom door koper is een onderdeel van de overeenkomst. Deze waarborgsom dient binnen 4 weken na het tekenen van de overeenkomst door koper gestort te worden op de derdengeldenrekening van een door koper aangegeven notaris. De waarborgsom bedraagt 10% van de koopsom. Als alternatief kan een bankgarantie ter hoogte van dit bedrag worden gesteld. Bespreek dit vooraf aan het uitbrengen van uw bieding reeds met uw hypotheekadviseur of bank

Drie dagen bedenktijd
Met het invoeren van een bedenktijd van drie dagen heeft de wetgever beoogd te voorkomen dat men overhaaste besluiten zou nemen waar het gaat om het nemen van een zeer belangrijke beslissing, namelijk het aankopen van een woning. De koper (consument) heeft het recht binnen drie dagen nadat hij de koopakte heeft ontvangen de koop te ontbinden zonder opgave van redenen en zonder dat de koper een vergoeding behoeft te betalen aan de verkoper.

De drie dagen bedenktijd gaat in nadat de koopakte door beide partijen is ondertekend en nadat een kopie van deze koopakte aan koper is overhandigd.
In de drie dagen termijn moeten tenminste twee werkdagen aanwezig zijn. De Algemene Termijnenwet is op de drie dagen regeling van toepassing.
Het is mogelijk om een langere bedenktijd dan drie dagen overeen te komen, het is niet mogelijk om een kortere bedenktijd dan drie dagen overeen te komen. De verkoper heeft geen bedenktijd. De bedenktijd eindigt in beginsel de derde dag om 24.00 uur.

Onderzoekplicht koper
Informatie over de woning wordt zo nauwkeurig mogelijk geïnventariseerd en samengesteld. De verstrekte gegevens zijn echter indicatief. De koper heeft een onderzoekplicht naar zaken die bij de koop voor hem van belang kunnen zijn. Een koper kan zich niet beroepen op zaken die hij had kunnen waarnemen of die beschikbaar zijn via openbare registers of instanties. Het staat een koper vrij om deskundigen in te schakelen (denk aan bijvoorbeeld een bouwkundige).

Optie
Het begrip “optie” wordt vaak ten onrechte gebruikt. Voor het afspreken van een optie is de wettelijke grondslag dat partijen het eens zijn over de voorwaarden van de koop. Hetgeen betekent dat de onderhandelingen reeds hebben plaatsgevonden. Een optie wordt gezien als een soort bedenktijd voor de koper. Het vooraf afspreken van een optie voor een bestaande woning is dus niet mogelijk. Uiteraard kan dit wel voor nieuwbouwwoningen, voorwaarden zoals bijvoorbeeld de prijs zijn dan bekend.

Maten
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 rapport. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Ouderdomsclausule
Een zgn. ouderdomsclausule m.b.t. het bouwjaar van de woning zal worden opgenomen in de koopovereenkomst.

Asbestclausule zal in koopovereenkomst worden opgenomen
Partijen verklaren ermee bekend te zijn dat ten tijde van de bouw en het gebruik van het verkochte normaal was asbest c.q. asbesthoudende materialen in de bouw te verwerken. Het is (ver)koper (niet) bekend dat in het verkochte asbest c.q. asbesthoudende materialen zijn verwerkt. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien.

Wettelijk verplicht gebruik biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 wordt het gebruik van een biedlogboek ook bij ons kantoor verplicht volgens de dan geldende wetgeving. In dat logboek moet komen te staan wanneer er hoeveel is geboden op een woning, wat de eventuele voorbehouden waren, zoals een voorbehoud van financiering, en het gewenste moment van de sleuteloverdracht.

Kandidaat kopers kunnen het logboek wel pas achteraf inzien, na het verstrijken van de bedenktermijn en eventuele ontbindende voorwaarden van het winnende bod. Vanwege de privacy staat er niet in wie geboden heeft.
Het logboek moet het verkoopproces van huizen transparanter maken.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 269.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 2.663
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, eindwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1963
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
101 m²
Overige inpandige ruimte
24 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
18 m²
Externe bergruimte
6 m²
Perceel
244 m²
Inhoud
465 m³

Indeling

Aantal kamers
9 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Zitbad
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Airconditioning, glasvezelkabel, natuurlijke ventilatie en rolluiken

Energie

Energielabel
D Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas, HR-glas, muurisolatie en vloerisolatie
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Nefit Topline (gas gestookt combiketel uit 2007, eigendom)

Kadastrale gegevens

HEYTHUYSEN C 4697
Kadastrale kaart
Oppervlakte
244 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in centrum en in woonwijk
Tuin
Achtertuin en voortuin
Achtertuin
77 m² (9 meter diep en 8,5 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het oosten bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande houten berging
Voorzieningen
Elektra
Isolatie
Geen isolatie

Garage

Soort garage
Aangebouwde stenen garage
Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektrische deur, elektra, verwarming en stromend water
Isolatie
Muurisolatie

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren

Betrokken makelaar

VastgoedPRO verkoopmakelaar

Kierkels & Hensen Vastgoed

Bel 0475-491915

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.