• Verkocht

Badhuislaan 15 B 1217 SJ Hilversum Boomberg

Uitgelichte kenmerken

  • 123 m² wonen
  • 2 slaapkamers
€ 695.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
15 mei 2024
Verkoopdatum
25 mei 2024
Looptijd
10 dagen

Omschrijving

LUXE APPARTEMENT MET PARKEERPLAATS EN ENERGIELABEL A

**see for English below**

Zeer mooi gelegen aan de rand van villawijk de Boomberg op een gewilde locatie en vlakbij het bruisende centrum van Hilversum, rustig en bijzonder wonen met alle voorzieningen op loopafstand.

Wonen in het prachtige, markante Gemeentelijke monument "Het Badhuis" behoort tot de mogelijkheden!
Dit prachtig gerenoveerde en in ere herstelde pand (een voormalig badhuis) met nog vele originele details is in 2020/2021 genomineerd voor de Hilversumse architectuurprijs.

Via de gemeenschappelijke monumentale entree en de ruime gemeenschappelijke hal (met tekeningen en foto's verwijzend naar het oude Badhuis) bereikt men dit smaakvol en hoogwaardig afgewerkte appartement. Met drie verdiepingen heeft dit bijzondere object het comfort en gevoel van een woning maar het zorgeloze en de privacy van een appartement. De huidige bewoners hebben een bijzonder appartement gecreëerd wat turn-key te betrekken is.

Mede door de uitstekende isolatie van vloeren, muren, het sedumdak op de slaapkamers, en de WTW met balansventilatie, heeft dit bijzondere appartement energielabel A ontvangen. Doordat de CV installatie centraal is geregeld valt het onderhoud van de CV installatie in zijn geheel binnen de VVE bijdrage!

Dankzij geïntegreerde wand- en plafondspots (verspreid over alle verdiepingen) met Hue led-verlichting (blijft achter), is er een indrukwekkend, dimbaar en energiezuinig lichtplan in het appartement met veel mogelijkheden, hierdoor is een basis lichtplan in het appartement reeds aanwezig.

De locatie is rustig maar op loopafstand van diverse restaurants, filmtheater, het centrum van Hilversum maar ook de Gijsbrecht van Amstelstraat is dichtbij met diverse winkels en horeca.

Hilversum biedt ook veel natuur zoals de Hoorneboegse Heide,en het Corversbos op loopafstand, stadspark 'de oude Haven' ligt letterlijk om de hoek en binnen enkele autominuten bent u op de uitvalswegen richting Utrecht en Amsterdam. Met nog geen 20 minuten in de trein bent u op Amsterdam of Utrecht Centraal.

INDELING
Eerste verdieping:
Entree, ruime hal, intercom met camera, wc, trapkast met wasmachine opstelling en wtw installatie, toilet.

Twee ruime slaapkamers met hoge plafonds (2.78m). De master bedroom heeft een walk in badkamer voorzien van dubbele wastafel, vrijstaand ligbad, inloopdouche en spiegel met verwarming. De huidige bewoners hebben ervoor gekozen de kledingkasten in de tweede slaapkamer te plaatsen, echter is de master bedroom dusdanig groot dat een extra grote kastenwand hier ook mogelijk is.

De tweede slaapkamer beschikt over een eigen badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel. In deze slaapkamer bevindt zich een zeer grote kastenwand (3.50cm breed x 2.30cm hoog!) met veel bergruimte. Deze kastenwand blijft (indien gewenst) achter voor een toekomstige koper.

Huidige bewoners: ''De bijzondere, speelse indeling van het appartement sprak ons meteen aan, in de ochtend starten we op de eerste verdieping, na ons werk koken en eten we op de tweede verdieping, aan tafel of op het dakterras. Ontspannen doen we op de derde verdieping, netflixen of met een goed boek op de bank, alle drie de verdiepingen worden optimaal gebruikt''.

Tweede verdieping:
Via trappartij bereikt men de tweede verdieping met extra hoog plafond van 3.20cm, ter hoogte van de vide bedraagt de hoogte zelfs bijna 5.00cm! Deze verdieping beschikt over een extra toilet, een ruime moderne keuken voorzien van Siemens apparatuur en quooker. Deze verdieping is ingedeeld als keuken/eetkamer, de perfecte plek om uitgebreid te dineren of gezellig te borrelen met vrienden.

Vanuit de keuken bereikt men via dubbele openslaande deuren het dakterras, waar het in de zomer heerlijk genieten is van de ochtend- en laat in de middag/avond zon, het gehele dak rondom het terras is voorzien van sedumbekleding wat zorgt voor nog meer sfeer, extra bijzonder is dat dit appartement als enige een terras heeft aan deze zijde van het Badhuis wat zorgt voor nog meer privacy. Een heerlijke, rustige plek om buiten te zitten. Huidige bewoners: ''Het terras is een heerlijke plek om te zitten, in het voorjaar/zomer geniet je in de ochtend van een koffie in de ochtendzon, op het heetste moment van de dag zit je heerlijk in de schaduw en in de zomer vanaf een uur of 16:00 tot zonsondergang is het goed vertoeven in de avondzon, voor ons de perfecte combinatie om optimaal van het terras te genieten''.

Derde verdieping:
Deze verdieping is bereikbaar via een statige trappartij en staat in half open verbinding (d.m.v. een vide) met de keuken wat deze ruimte bijzonder en speels maakt. Door de vele dakramen is dit een lichte en gezellige woonverdieping om bijvoorbeeld tv te kijken of te werken. Door de uitstekende isolatie is het ook in de zomer een fijne plek om te zijn.
Huidige bewoners: ''De woonkamer is toch wel één van onze favoriete plekken om te ontspannen, al in het vroege voorjaar vinden wij het heerlijk om alle dakramen open te zetten en zo buiten naar binnen te halen, de open verbinding d.m.v. de vide maakt deze verdieping extra bijzonder''.

Het appartement is inclusief één parkeerplaats in de onder het appartement gelegen parkeergarage. Vanuit het appartement is deze garage via de gemeenschappelijke hal binnendoor bereikbaar, van buitenaf is de garage toegankelijk d.m.v. een afstandsbediening. Het is eventueel mogelijk om een tweede parkeerplaats te kopen, deze is te koop voor € 25.000,-

De huidige bewoners hebben ervoor gekozen opbergkasten op de parkeerplaats te plaatsen, er is ook de mogelijkheid een vaste afgesloten berging de creëren. Doordat een aantal bewoners reeds een dergelijke berging hebben gecreëerd kunnen wij de mogelijkheden laten zien. Tevens is het mogelijk een oplaadpunt voor elektrische auto's te plaatsen. Fietsen kunnen veilig worden gestald in de apart afgesloten fietsenberging dat zich bevindt aan de zijkant van het gebouw.

BIJZONDERHEDEN:

- Gemeentelijk monument 'Het Badhuis' met wooncomfort van nieuwbouw en voorzien van energielabel A;
- Inclusief een ruime parkeerplaats en mogelijkheid om er nog een tweede parkeerplaats bij te kopen voor € 25.000,-
- Volledige isolatie, vloeren, muren en dak;
- Balansventilatiesysteem met WTW-unit;
- Alle drie de verdiepingen zijn voorzien van vloerverwarming die per ruimte te bedienen is;
- De toegang tot de parkeergarage is op afstand te bedienen;
- Gezamenlijke afgesloten fietsenberging;
- Dak van de slaapkamers is bekleed met Sedum voor extra isolatie; zgn. groen dak;
- Op maat gemaakte jaloezieën door het gehele appartement, deze blijven achter;
- Geïntegreerde plafond en wandspots, voorzien van zuinige Hue led verlichting met veel mogelijkheden, deze blijven
achter;
- Grote kastenwand in de tweede slaapkamer, deze blijven (indien gewenst) achter;
- Luxe visgraat PVC vloer;
- De gehele woning is van binnen in 2021 geschilderd door een erkend schildersbedrijf;
- Keuken voorzien van Siemens apparatuur en quooker;
- Service kosten VvE: € 242,05 per maand en € 9,92 per parkeerplaats;
- Een financieel gezonde VvE;
- Onderhoudskosten CV ketel valt onder de VvE bijdrage.

Wij nodigen u uit om dit bijzondere en unieke appartement op een toplocatie in Hilversum te komen bezichtigen!

LUXURY APARTMENT WITH PARKING SPACE AND ENERGY LABEL A

Very nicely located on the edge of the prestigious residential area of ??the Boomberg in a desirable location and close to the bustling center of Hilversum, quiet and special living with all amenities within walking distance.

Living in the beautiful, distinctive Municipal monument "Het Badhuis" is possible!
Living in this beautifully renovated and restored building (a former bathhouse) with many original details, which was nominated for the Hilversum architecture prize in 2020/2021.

Through the communal monumental entrance and the spacious communal hall (with drawings and photos referring to the old Bathhouse), you reach this tastefully and high-quality finished apartment. With three floors, this special property has the comfort and feel of a home but the carefree and privacy of an apartment. The current residents have created a special apartment that is turnkey ready.

Thanks to the excellent insulation of floors, walls, the sedum roof on the bedrooms, and the heat recovery ventilation system with balanced ventilation, this special apartment has received energy label A. Because the central heating system is centrally controlled, the maintenance of the central heating system falls entirely within the VVE contribution!

Thanks to integrated wall and ceiling spots (spread over all floors) with Hue LED lighting (left behind), there is an impressive, dimmable, and energy-efficient lighting plan in the apartment with many possibilities, so a basic lighting plan is already present in the apartment.

The location is quiet but within walking distance of various restaurants, movie theater, the center of Hilversum, but also the Gijsbrecht van Amstelstraat is nearby with various shops and restaurants.

Hilversum also offers a lot of nature such as the Hoorneboegse Heide, and the Corversbos within walking distance, city park 'de oude Haven' is literally around the corner and within a few minutes by car, you are on the highways to Utrecht and Amsterdam. With less than 20 minutes by train, you are at Amsterdam or Utrecht Central Station.

LAYOUT
First floor:
Entrance, spacious hall, intercom with camera, toilet, stairs cupboard with washing machine setup and heat recovery ventilation system, toilet.

Two spacious bedrooms with high ceilings (2.78m). The master bedroom has a walk-in bathroom with double sink, freestanding bath, walk-in shower, and mirror with heating. The current residents have chosen to place the wardrobes in the second bedroom, however, the master bedroom is so large that an extra large wardrobe wall is also possible here.

The second bedroom has its own bathroom with walk-in shower and washbasin. In this bedroom, there is a very large wardrobe wall (3.50cm wide x 2.30cm high!) with lots of storage space. This wardrobe wall remains (if desired) for a future buyer.

Current residents: ''The special, playful layout of the apartment immediately appealed to us, in the morning we start on the first floor, after work, we cook and eat on the second floor, at the table or on the rooftop terrace. We relax on the third floor, watching Netflix or with a good book on the couch, all three floors are used optimally''.

Second floor:
Via a staircase, you reach the second floor with an extra high ceiling of 3.20cm, at the height of the loft, the height is almost 5.00cm! This floor has an extra toilet, a spacious modern kitchen with Siemens appliances and Quooker. This floor is arranged as a kitchen/dining room, the perfect place for extensive dining or cozy drinks with friends.

From the kitchen, you reach the rooftop terrace through double patio doors, where you can enjoy the morning and late afternoon/evening sun in the summer, the entire roof around the terrace is covered with sedum which creates even more atmosphere, it is extra special that this apartment has a terrace on this side of the Bathhouse, which provides even more privacy. A lovely, quiet place to sit outside. Current residents: ''The terrace is a wonderful place to sit, in spring/summer you enjoy a coffee in the morning sun, at the hottest moment of the day, you sit wonderfully in the shade, and in the summer from around 4:00 PM until sunset, it is good to stay in the evening sun, for us the perfect combination to fully enjoy the terrace''.

Third floor:
This floor is accessible via a stately staircase and is in half open connection (via a loft) with the kitchen, which makes this space special and playful. Because of the many skylights, this is a light and cozy living floor to watch TV or work, for example. Due to the excellent insulation, it is also a pleasant place to be in the summer. Current residents: ''The living room is definitely one of our favorite places to relax, already in early spring, we love to open all skylights and bring the outside in, the open connection via the loft makes this floor extra special''.

The apartment includes one parking space in the parking garage located under the apartment. From the apartment, this garage is accessible via the communal hall inside, from the outside, the garage is accessible via a remote control. It is possible to purchase a second parking space, which is for sale for € 25,000,-

The current residents have chosen to place storage cabinets in the parking space, it is also possible to create a fixed closed storage space. Because some residents have already created such storage, we can show the possibilities. It is also possible to install a charging point for electric cars. Bicycles can be safely stored in the separately enclosed bicycle storage located on the side of the building.

PARTICULARITIES:

- Municipal monument 'Het Badhuis' with living comfort of new construction and equipped with energy label A;
- Includes a spacious parking space and the possibility to buy a second parking space for € 25,000,-
- Full insulation, floors, walls, and roof;
- Balance ventilation system with heat recovery unit;
- All three floors have underfloor heating that can be controlled per room;
- Access to the parking garage is remotely controllable;
- Communal enclosed bicycle storage;
- Roof of the bedrooms is covered with Sedum for extra insulation; so-called green roof;
- Custom-made blinds throughout the apartment, these remain;
- Integrated ceiling and wall spots, equipped with energy-efficient Hue LED lighting with many possibilities, these remain;
- Large wardrobe wall in the second bedroom, these remain (if desired);
- Luxury herringbone PVC floor;
- The entire house was painted inside in 2021 by a recognized painting company;
- Kitchen equipped with Siemens appliances and Quooker;
- Service costs VvE: € 242.05 per month and € 9.92 per parking space;
- A financially healthy VvE;
- Maintenance costs for the central heating boiler fall under the VvE contribution.

We invite you to come and visit this special and unique apartment in a prime location in Hilversum!

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 695.000 kosten koper Hypotheekadvies
Vraagprijs per m²
€ 5.650
Servicekosten
€ 242 per maand
Status
Verkocht
Bijdrage VvE
€ 242,05 per maand

Bouw

Soort appartement
Maisonnette (appartement)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020
Specifiek
Monumentaal pand
Soort dak
Samengesteld dak bedekt met bitumineuze dakbedekking en pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
123 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
10 m²
Inhoud
438 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers en 2 aparte toiletten
Badkamervoorzieningen
Ligbad en douche
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Gelegen op
1e woonlaag
Voorzieningen
Balansventilatie, dakraam en mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
A Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas en vloerisolatie
Verwarming
Gehele vloerverwarming en warmte terugwininstallatie
Warm water
Centrale voorziening

Kadastrale gegevens

HILVERSUM N 9790
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk
Balkon/dakterras
Dakterras aanwezig

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Parkeergarage

VvE checklist

Inschrijving KvK
Ja
Jaarlijkse vergadering
Ja
Periodieke bijdrage
Ja (€ 242,05 per maand)
Reservefonds aanwezig
Ja
Onderhoudsplan
Ja
Opstalverzekering
Ja

Betrokken makelaar

NVM verkoopmakelaar

Schotsman Makelaardij

Bel (+31) 35 544 51 85

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.