• Verkocht

Margarethastraat 39 6014 AD Ittervoort Kern Ittervoort

Uitgelichte kenmerken

  • 136 m² wonen
  • 1.220 m² perceel
  • 3 slaapkamers
€ 369.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
17 februari 2023
Verkoopdatum
17 juni 2023
Looptijd
4 maanden

Omschrijving

UW DROOM KAN WERKELIJKHEID WORDEN!

Heerlijk vrijstaand wonen op een groot perceel met aan de achterzijde vrij uitzicht. Dit charmante huis is gelegen op slechts 5 minuten van de A2, met zowel in noordelijke als in zuidelijk richting op- en afritten. Ideaal dus voor forenzen welke werkzaam zijn in bijvoorbeeld Maastricht of Eindhoven.

De steden Roermond, Weert en het Belgische Maaseik liggen op korte afstand van de woning.

Via de overdekte buitenentree bereikt u de ruime hal met toegang tot de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. Op de begane grond treft u een royale L-vormige woonkamer met houten plankenvloer aan. Aangrenzend aan de woonkamer is de ruime woonkeuken bereikbaar met fraai uitzicht op de tuin. De keuken beschikt over een recht aanrecht en diverse inbouwapparatuur. Deze woning beschikt eveneens over een provisie kelder, bijkeuken en een extra kantoorruimte.

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en de badkamer gelegen.
De tweede verdieping is bereikbaar middels een vlizotrap en ingericht als bergzolder.

De woning heeft een vrijstaande carport met aangrenzend een grotendeels geïsoleerde hobbyruimte. De royale tuin biedt vele mogelijkheden en is via een vrije achterom bereikbaar.

KELDER:
Vanuit de voormalige keuken (welke nu onderdeel is van de woonkamer) is de ruime provisie kelder bereikbaar.

BEGANE GROND, HAL:
Via de overdekte buitenentree heeft u toegang tot de ruime hal. Een mooi detail in deze hal is het glas en lood raam naast de voordeur.

METERKAST:
De meterkast treft u aan op de overloop bij de eerste trapopgang.
De meterkast is uitgerust met een groepenkast met automaat zekeringen en twee aardlekschakelaars.
Glasvezelaansluiting is eveneens aanwezig in de woning.

WOONKAMER:
De lichte en vooral royale L-vormige woonkamer (maar liefst ca. 42m² groot) is voorzien van een fraaie houten planken vloer.

KEUKEN:
Aangrenzend aan de woonkamer treft u de ruime woonkeuken aan met fraai uitzicht op de tuin. De vloer in de keuken is afgewerkt met een tegelvloer met vloerverwarming. De rechte keukenopstelling beschikt over voldoende werkblad met onder andere een spoelunit met afdruipgedeelte. De keuken is voorzien van diverse apparatuur, te weten een Siemens koelkast, een Siemens gascomfort, een Siemens oven, een recent vernieuwde Miele vaatwasser en een close-in boiler

BIJKEUKEN:
Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken met opstelling van diverse witgoedapparatuur.

TOILET:
Royaal toilet met zwevend closet en fonteintje.

KANTOOR:
Vanuit de bijkeuken is het kantoor bereikbaar.

BUITEN:
Houdt u van een vrij uitzicht, dan is dit uw tuin. De tuin heeft maar liefst een diepte van ca. 85 meter! Er staan verschillende soorten bomen in de tuin, alsmede een houten tuinhuis. De woning beschikt over een vrije achterom. De achterom is afsluitbaar middels een hekwerk. Achter het hekwerk treft u de carport met aangrenzende hobbyruimte (voorzien van een spouwmuur en kunststofkozijnen met dubbelglas) aan.

VERDIEPING 1 & 2:
Vanuit de hal is middels een speelse trapopgang de eerste verdieping bereikbaar. Ruime overloop met toegang tot het balkon (gelegen aan de voorzijde van de woning), muurkast, drie slaapkamers en de badkamer. De tweede verdieping is bereikbaar middels een vlizotrap en ingericht als bergzolder. Op deze twee verdieping treft u de gehuurde Cv-ketel aan.

SLAAPKAMERS:
De woning beschikt over drie slaapkamers met allemaal minimaal 1 muurkast.

SLAAPKAMER 1:
De breedte van de “ouder” slaapkamer, gelegen aan de rechter achterzijde van de woning is ca. 3,60 meter en de lengte is ca. 3,20 meter, groot ca. 11,5m².

SLAAPKAMER 2:
De breedte van de tweede slaapkamer, gelegen aan de linkerzijde achterzijde van de woning is ca. 2,95 meter en de lengte is ca. 3,50 meter, groot ca. 10m².

SLAAPKAMER 3:
De breedte van de derde slaapkamer, welke gelegen is aan de voorzijde van de woning is ca. 3,60 meter en de lengte is ca. 2,90 meter, groot ca. 10m² .

BADKAMER:
Geheel betegelde badkamer met vaste wastafel, douche en toilet.

OBJECT GEGEVENS:
Bouwjaar: 1956
Beglazing: gedeeltelijk dubbele beglazing
Energielabel: E
Kozijnen: kunststof en hout
Rolluiken: op eerste verdieping
Cv-ketel: gehuurde Atag combiketel
Warmwatervoorziening: in keuken extra close-in boiler
Onderhoudstoestand: goed
Aanvaarding: in overleg

MATEN:
Gebruiksoppervlakte wonen: 136,30 m²
Gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte: 26,80 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 22,30 m²
Externe buitenruimte: 37,10 m²
Bruto vloeroppervlak woning: 231,40 m²
Bruto inhoud woning: 577,72 m?
Perceel oppervlakte (twee percelen): 1.220,00 m²

ALGEMEEN:
De verkopers van deze woning hebben ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning.
Het verkopen van een woning is voor de verkopers een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkopers over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Verkoop voorwaarden
Bieden en onderhandelen
Brochures worden verstrekt aan meerdere personen. De ontvangen informatie en de vermelde vraagprijs nodigen u uit tot het doen van een bieding. Verkoper mag gelijktijdig van meerdere partijen biedingen ontvangen ook al bent u de eerste partij die de informatie heeft ontvangen/bezichtigd of bent u de eerste partij die reageert. U bent pas in onderhandeling als u een tegenvoorstel krijgt van de verkoper. Er mag slechts met één partij gelijktijdig onderhandeld worden. Met meerdere partijen gelijktijdig onderhandelen is toegestaan mits de makelaar u hiervan op de hoogte heeft gebracht. De verkoper beslist met welke partij hij wenst te onderhandelen, hij heeft het recht van gunning, zelfs al biedt u de vraagprijs. Bij het uitbrengen van een bieding is het van belang dat alle voorwaarden goed worden aangegeven. Naast de prijs zijn eveneens de
opleveringsdatum en ontbindende en aanvullende voorwaarden van belang. Tijdens het onderhandelingsproces mag de verkoper doorgaan met bezichtigingen.

Het tot stand komen van een koop
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Ook wanneer er een mondelinge overeenstemming is bereikt met een professionele
partij, wordt vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Waarborgsom/bankgarantie
Het storten van een waarborgsom door koper is een onderdeel van de overeenkomst. Deze waarborgsom dient binnen 4 weken na het tekenen van de overeenkomst door koper gestort te worden op de derdengeldenrekening van een door koper aangegeven notaris. De waarborgsom bedraagt 10% van de koopsom. Als alternatief kan een bankgarantie ter hoogte van dit bedrag worden gesteld. Bespreek dit vooraf aan het uitbrengen van uw bieding reeds met uw hypotheekadviseur of bank

Drie dagen bedenktijd
Met het invoeren van een bedenktijd van drie dagen heeft de wetgever beoogd te voorkomen dat men overhaaste besluiten zou nemen waar het gaat om het nemen van een zeer belangrijke beslissing, namelijk het aankopen van een woning. De koper (consument) heeft het recht binnen drie dagen nadat hij de koopakte heeft ontvangen de koop te ontbinden zonder opgave van redenen en zonder dat de koper een vergoeding behoeft te betalen aan de verkoper.

De drie dagen bedenktijd gaat in nadat de koopakte door beide partijen is ondertekend en nadat een kopie van deze koopakte aan koper is overhandigd.
In de drie dagen termijn moeten tenminste twee werkdagen aanwezig zijn. De Algemene Termijnenwet is op de drie dagen regeling van toepassing.
Het is mogelijk om een langere bedenktijd dan drie dagen overeen te komen, het is niet mogelijk om een kortere bedenktijd dan drie dagen overeen te komen. De verkoper heeft geen bedenktijd. De bedenktijd eindigt in beginsel de derde dag om 24.00 uur.

Onderzoekplicht koper
Informatie over de woning wordt zo nauwkeurig mogelijk geïnventariseerd en samengesteld. De verstrekte gegevens zijn echter indicatief. De koper heeft een onderzoekplicht naar zaken die bij de koop voor hem van belang kunnen zijn. Een koper kan zich niet beroepen op zaken die hij had kunnen waarnemen of die beschikbaar zijn via openbare registers of instanties. Het staat een koper vrij om deskundigen in te schakelen (denk aan bijvoorbeeld een bouwkundige).

Optie
Het begrip “optie” wordt vaak ten onrechte gebruikt. Voor het afspreken van een optie is de wettelijke grondslag dat partijen het eens zijn over de voorwaarden van de koop. Hetgeen betekent dat de onderhandelingen reeds hebben plaatsgevonden. Een optie wordt gezien als een soort bedenktijd voor de koper. Het vooraf afspreken van een optie voor een bestaande woning is dus niet mogelijk. Uiteraard kan dit wel voor nieuwbouwwoningen, voorwaarden zoals bijvoorbeeld de prijs zijn dan bekend.

Ouderdomsclausule
Een zgn. ouderdomsclausule m.b.t. het bouwjaar van de woning zal worden opgenomen in de koopovereenkomst.

Maten
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 rapport. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Wettelijk verplicht gebruik biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 wordt het gebruik van een biedlogboek ook bij ons kantoor verplicht volgens de dan geldende wetgeving. In dat logboek moet komen te staan wanneer er hoeveel is geboden op een woning, wat de eventuele voorbehouden waren, zoals een voorbehoud van financiering, en het gewenste moment van de sleuteloverdracht.

Kandidaat kopers kunnen het logboek wel pas achteraf inzien, na het verstrijken van de bedenktermijn en eventuele ontbindende voorwaarden van het winnende bod. Vanwege de privacy staat er niet in wie geboden heeft.
Het logboek moet het verkoopproces van huizen transparanter maken.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 369.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 2.713
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1956
Soort dak
Samengesteld dak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
136 m²
Overige inpandige ruimte
27 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
22 m²
Externe bergruimte
37 m²
Perceel
1.220 m²
Inhoud
578 m³

Indeling

Aantal kamers
10 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche en toilet
Aantal woonlagen
2 woonlagen, een zolder en een kelder
Voorzieningen
Glasvezelkabel en rolluiken

Energie

Energielabel
D Wat betekent dit?
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Atag (gas gestookt combiketel, huur)

Kadastrale gegevens

ITTERVOORT B 1135
Kadastrale kaart
Oppervlakte
1.110 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
ITTERVOORT B 1898
Oppervlakte
110 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Open ligging en vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin
Achtertuin
765 m² (85 meter diep en 9 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het zuiden bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande stenen berging
Voorzieningen
Elektra
Isolatie
Dubbel glas en muurisolatie

Garage

Soort garage
Carport

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein

Betrokken makelaar

VastgoedPRO verkoopmakelaar

Kierkels & Hensen Vastgoed

Bel 0475-491915

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.