Kaalheidersteenweg 150 6467 AE Kerkrade Terwinselen

  • Verkocht
€ 195.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
3 januari 2022
Verkoopdatum
8 februari 2022
Looptijd
5 weken

Omschrijving

Vanwege de grote belangstelling voor deze woning kunnen momenteel geen nieuwe bezichtigingen meer ingepland worden. Indien u via e-mail of via een contactaanvraag uw gegevens achterlaat zullen wij u op de wachtlijst plaatsen.

Gelegen aan een ventweg op een zeer toegankelijke locatie in Kerkrade (Kaalheide) bieden wij dit voormalig kerkgebouw aan, gebouwd in het jaar 1931. De kerk is voorzien van een entree met aan beide zijden een garderobe, een hal met 2 toiletgroepen, een kerkzaal (ca. 142 m²), een pastorie, een kantine/kantoorruimte, een kelder en een tuin met 2 overkappingen.

De huidige bestemming van het object is 'Maatschappelijk'. Het behoort tot de mogelijkheden om de bestemming te wijzigen naar ‘Wonen’. Voorkeur van de gemeente gaat daarbij uit naar behoud van het karakteristieke pand en dus alleen een herbestemming/wijziging van het gebruik.

Indeling
Entree met aan beide zijden een garderobe v.v. een tegelvloer. Middels een dubbele deur toegang tot de hal met 2 toiletgroepen. Half betegelde herentoiletgroep voorzien van een voorportaal, wastafel, 1 staand toilet, 1 urinoir en een meterkast. Half betegelde damestoiletgroep voorzien van een voorportaal, wastafel en 2 staande toiletten.

De zaal (15.75 x 9) is voorzien van een houten vloer, houten spanten en radiatoren.

De tweede hal is voorzien van een zij-ingang en biedt toegang tot de kelder, de kantine/kantoorruimte, de pastorie en een half betegelde toiletruimte met voorportaal, een fonteintje en een staand toilet.

De kantine/kantoorruimte (6.45 x 4.03) is voorzien van een vinylvloer, een bezemkast en een pantry met de opstelplaats van de c.v.-ketel.

De pastorie (5.80 x 4.10) heeft een eigen toiletruimte met staand toilet (2.40 x 1.10), voorportaal en een wastafel.

Overige verdiepingen
In de kelder (4.90 x 3.90 x 2.10) bevindt zich de tweede opstelplaats voor een CV-ketel (Remeha Quinta 45 kw. HR), die gebruikt wordt voor het verwarmen van de zaal.

Tuin
De tuin beschikt over 2 overkappingen. Overkapping 1 (9.43 x 2.59) en overkapping 2 (4 x 2.50).

Bijzonderheden
- Inhoud betreft een schatting.
- Houten kozijnen met enkel glas.
- De dakkapellen zijn afgewerkt met trespa en voorzien van een rolluik.
- 2 c.v.-ketels, Remaha Avanta 28C (2010) eigendom en Remeha Quinta 45 (2010) eigendom.
- Aanbouw voor- en achterzijde ca. 1970 gerealiseerd.

De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De waarborgsom of bankgarantie dient twee weken na het verlopen van de ontbindende voorwaarden gestort te zijn jegens de betrokken notaris. Indien er geen sprake is van ontbindende voorwaarden, zal het bedrag binnen twee weken na ondertekening van de koopovereenkomst moeten worden gestort op de derdenrekening. Over de waarborgsom dan wel bankgarantie wordt door de verkoper geen rente vergoed.

Corio Makelaars B.V. heeft met de meeste zorg informatie samengesteld doch kunnen we ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 195.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 809
Aangeboden sinds
3 januari 2022
Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Oppervlakte
241 m² wonen / 550 m² perceel
Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamer)
Inhoud
1.436 m³
Energielabel
Niet beschikbaar
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931

Betrokken makelaar

VBO verkoopmakelaar

Corio Makelaars BV

Bel 045-5272711

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.