• Verkocht

Middelland 22 2931 AL Krimpen aan de Lek Lekdijk

Uitgelichte kenmerken

  • 115 m² wonen
  • 10.280 m² perceel
  • 5 slaapkamers
€ 985.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
29 februari 2024
Verkoopdatum
30 april 2024
Looptijd
2 maanden

Omschrijving

Situering:
In het buitengebied maar toch centraal gelegen, dat is het unieke aan dit vrij gelegen erfperceel met woonhuis en loods.
Het erfperceel met een oppervlakte van ongeveer 2.400 vierkante meter ligt aan de rand van het dorp Krimpen aan de Lek. In dit dorp zijn voldoende voorzieningen voor de dagelijkse benodigdheden. Bent u op zoek naar meer voorzieningen dan zit u op korte afstand van Rotterdam maar ook van plaatsen zoals Krimpen aan den IJssel, en Ridderkerk. Kortom; een mooie, centrale plek in het buitengebied.

Omschrijving woonhuis:
De oorspronkelijke boerderij is omstreeks 1939 gebouwd. Het woonhuis is gebouwd van opgemetselde gevels met een pannen gedekt dak.
Het huis heeft een oppervlakte van 115 m2 en een bruto inhoud van 948 m3. Aangrenzend aan het woonhuis vindt u de oorspronkelijke huisstal waarin de hooizolder nog aanwezig is.
Via de entree aan de voorkant van het woonhuis komt u in de hal. Deze hal biedt toegang tot de woonkamer, de keuken en een slaapkamer op de begane grond. Vanuit de keuken is er toegang tot de huisstal. Via een opgaande trap in de hal komt u op de verdieping. Op de verdieping vindt twee slaapkamers.
Het woonhuis is enigszins gedateerd, maar geeft alle mogelijkheden om hier uw droomplekje van te maken.

Omschrijving loods, schuren en achterliggende grond:
De loods is omstreeks 1980 gebouwd. Deze loods is gebouwd van stalen spanten, opgemetselde gevels en een asbestvrij golfplaten dak. De afmetingen van de loods zijn ca. 15,5 meter x 16 meter en daarmee heeft de loods een oppervlakte van ca. 250 m². In de loods ligt een gevlinderde betonvloer en aan de voorkant van de loods zit een overheaddeur die toegang geeft tot de loods. Een praktische loods die voor meerdere doelen in te zetten is.
Verder is zijn er diverse schuren op het erf aanwezig voor eventuele opslag van materialen.
Achter het erfperceel ligt nog ca. 7.800 m² grasland die bijvoorbeeld gebruikt kan worden voor het houden van schapen of u kunt hier een paardenwei van maken voor het houden van een aantal paarden.

Kadastrale gegevens:
Krimpen aan de Lek, B 575, 1.02.80 ha.
Op het perceel rust een zakelijk recht ten behoeven van Stedin Netbeheer B.V. en een opstalrecht van nutsvoorzieningen ook ten behoeven van Stedin Netbeheer B.V.
De bewoners van Middelland 20 maken gebruik van dezelfde oprit ter ontsluiting van hun eigendom. Er is geen officiële erfdienstbaarheid bekend.

Bestemmingsplan:
Het erfperceel met grond ligt in het bestemmingsplan Landelijk Gebied (voormalige gemeente Nederlek). Dit bestemmingsplan is op 14 juli 2020 onherroepelijk vastgesteld.
Het object heeft de enkelbestemming agrarisch, dubbelbestemming Waarde - Archeologie, dubbelbestemming Waterstaat - Waterkering , functieaanduiding Specifieke vorm van waarde - vaw1, bouwaanduiding Karakteristiek, gebiedsaanduiding Geluidszone - industrie en een gebiedsaanduiding Milieuzone - boringsvrije zone.

Vraagprijs:
€ 985.000,- k.k.

Contactpersoon:
De behandeld makelaar is:
- Niek Doelman: 06 53 64 10 01
- Pieter Doelman: 06 36 48 37 70

Vrijblijvende aanbieding:
Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas sprake van een overeenkomst, op het moment dat de opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is (beoordeeld en) ondertekend. Zolang de koopakte niet door beide partijen is ondertekend, is er geen sprake van een gebondenheid in welke zin dan ook en hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 985.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 8.565
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Woonboerderij, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1939

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
115 m²
Overige inpandige ruimte
142 m²
Perceel
10.280 m²
Inhoud
948 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Aantal woonlagen
2 woonlagen, een zolder en een kelder

Energie

Energielabel
G Wat betekent dit?
Verwarming
Cv-ketel

Kadastrale gegevens

KRIMPEN AAN DE LEK B 575
Kadastrale kaart
Oppervlakte
10.280 m²
Eigendomssituatie
Eigendom belast met opstal

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.