• Verkocht

Generaal Hodgesstraat 8 6374 TM Landgraaf Lauradorp

Uitgelichte kenmerken

  • 89 m² wonen
  • 224 m² perceel
  • 3 slaapkamers
€ 169.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
23 december 2022
Verkoopdatum
6 februari 2023
Looptijd
6 weken

Omschrijving

Op zoek naar een ideale starters woning?
Dan is dit uw nieuwe woning!

Aan de Generaal Hodgesstraat 8 in Ubach over Worms staat dit tussengelegen woonhuis met vrije achterom.

De woning is rustig en centraal gelegen en beschikt over een kelder, ruime woonkamer, verscholen open keuken en diverse inpandig te bereiken bergingen.
Op de eerste verdieping drie slaapkamers en de badkamer. In de diepe achtertuin treft u een houten tuinhuis en twee gemetselde bergingen aan.

Op loopafstand van de woning zijn winkels voor de dagelijkse boodschappen, basisonderwijs, diverse sportgelegenheden en een heerlijk wandelgebied bereikbaar. Voortgezet onderwijs is op fietsafstand.
Indien u niet in de directe omgeving werkt, dan is de aansluiting op de buitenring Parkstad Limburg nabij.

KELDER:
Vanuit de hal is de ruime en vooral droge provisie kelder te bereiken.
De kelder is tevens direct naast de keuken gelegen.

BEGANE GROND, HAL:
Via de buitenentree bereikt u de hal. De begane grond is uitgevoerd met een laminaatvloer als afwerking, behoudens de hal en het toilet.
Vanuit de hal de woonkamer, de keuken, het toilet en de meterkast bereikbaar.

TOILET:
Het toilet is voorzien van een staand closet en natuurlijke ventilatie.

METERKAST:
De meterkast is uitgerust met 4 groepen, 1 aardlekschakelaar, slimme meters (gas en stroom) en binnenkort ook een glasvezelaansluiting.

WOONKAMER:
Vanuit de hal bereikt u de ruime en vooral zeer lichte doorzon woonkamer.

Het zitgedeelte in de woonkamer is thans gesitueerd aan de voorzijde van de woning.
Aan de achterzijde treft u het eetgedeelte aan met toegang tot de verscholen open keuken.

KEUKEN:
De verscholen open keuken is voorzien van een ruim rechthoekig aanrechtblad en beschikt over voldoende opbergruimte.
In de keuken treft u een koelkast, een gascomfort, een afzuigkap, een spoelunit en een oven aan.

INPANDIGE BERGINGEN:
Vanuit de keuken is middels een loopdeur een van de twee inpandige bergingen bereikbaar.
Het terras en de tuin zijn vanuit deze eerste berging bereikbaar en eveneens is een tweede berging bereikbaar.

BUITEN:
De achtertuin is middels een poort en muur gescheiden van het beklinkerde terras.
De ruime diepe achtertuin biedt veel mogelijkheden.
Thans zijn aanwezig een houten tuinhuis en een dubbele gemetselde buiten berging.
Via de zogenaamde brandgang is de achtertuin, door middel van een afsluitbaar poortje bereikbaar.
Hierdoor beschikt deze tussenwoning over een vrije achterom!

VERDIEPING 1:
Vanaf de overloop zijn drie slaapkamers en de badkamer bereikbaar.

BADKAMER:
De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche en een toilet.
Tevens treft u hier de aansluiting van de wasmachine aan.

SLAAPKAMERS:
Zowel de overloop als alle drie de slaapkamers zijn afgewerkt met vloerbedekking.
De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft een breedte van ca. 3,50 meter en een lengte van ca. 2,85 meter, groot ca. 10m².
Deze slaapkamer is voorzien van een vaste wastafel.

De “ouder“ slaapkamer is gelegen aan de rechter achterzijde van de woning en heeft een breedte van ca. 3,50 meter en een lengte van ca. 3,50 meter, groot ca. 12,25m².
De derde slaapkamer, huidige kinderkamer, is gelegen aan de linker achterzijde van de woning en heeft een breedte van ca. 1,90 meter en een lengte van ca. 2,50 meter, groot ca. 4,75m².

TWEEDE VERDIEPING:
De tweede verdieping is bereikbaar via een vlizotrap.
De tweede verdieping dient als bergzolder met opstand van de Cv-ketel.

OBJECT GEGEVENS:
Bouwjaar: 1949
Isolatie: dak (gedeeltelijk van binnenuit)
Beglazing: dubbele beglazing
Energielabel: D
Kozijnen: grotendeels kunststof
Rolluiken: grotendeels
Cv-ketel: Radson Hr-ketel
Onderhoudstoestand: normaal
Aanvaarding: in overleg

Maten:
Gebruiksoppervlakte wonen: 89,40 m²
Externe bergruimte:19,20 m²
Gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte: 31,00 m²
Bruto vloeroppervlak geheel perceel: 188,90 m²
Bruto inhoud woning: 478,19 m?
Perceel oppervlakte: 224,00 m²

ALGEMEEN:
De verkopers van deze woning hebben ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning.
Het verkopen van een woning is voor de verkopers een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkopers over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Verkoop voorwaarden
Bieden en onderhandelen
Brochures worden verstrekt aan meerdere personen. De ontvangen informatie en de vermelde vraagprijs nodigen u uit tot het doen van een bieding. Verkoper mag gelijktijdig van meerdere partijen biedingen ontvangen ook al bent u de eerste partij die de informatie heeft ontvangen/bezichtigd of bent u de eerste partij die reageert. U bent pas in onderhandeling als u een tegenvoorstel krijgt van de verkoper. Er mag slechts met één partij gelijktijdig onderhandeld worden. Met meerdere partijen gelijktijdig onderhandelen is toegestaan mits de makelaar u hiervan op de hoogte heeft gebracht. De verkoper beslist met welke partij hij wenst te onderhandelen, hij heeft het recht van gunning, zelfs al biedt u de vraagprijs. Bij het uitbrengen van een bieding is het van belang dat alle voorwaarden goed worden aangegeven. Naast de prijs zijn eveneens de
opleveringsdatum en ontbindende en aanvullende voorwaarden van belang. Tijdens het onderhandelingsproces mag de verkoper doorgaan met bezichtigingen.

Het tot stand komen van een koop
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Ook wanneer er een mondelinge overeenstemming is bereikt met een professionele
partij, wordt vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Waarborgsom/bankgarantie
Het storten van een waarborgsom door koper is een onderdeel van de overeenkomst. Deze waarborgsom dient binnen 4 weken na het tekenen van de overeenkomst door koper gestort te worden op de derdengeldenrekening van een door koper aangegeven notaris. De waarborgsom bedraagt 10% van de koopsom. Als alternatief kan een bankgarantie ter hoogte van dit bedrag worden gesteld. Bespreek dit vooraf aan het uitbrengen van uw bieding reeds met uw hypotheekadviseur of bank

Drie dagen bedenktijd
Met het invoeren van een bedenktijd van drie dagen heeft de wetgever beoogd te voorkomen dat men overhaaste besluiten zou nemen waar het gaat om het nemen van een zeer belangrijke beslissing, namelijk het aankopen van een woning. De koper (consument) heeft het recht binnen drie dagen nadat hij de koopakte heeft ontvangen de koop te ontbinden zonder opgave van redenen en zonder dat de koper een vergoeding behoeft te betalen aan de verkoper.

De drie dagen bedenktijd gaat in nadat de koopakte door beide partijen is ondertekend en nadat een kopie van deze koopakte aan koper is overhandigd.
In de drie dagen termijn moeten tenminste twee werkdagen aanwezig zijn. De Algemene Termijnenwet is op de drie dagen regeling van toepassing.
Het is mogelijk om een langere bedenktijd dan drie dagen overeen te komen, het is niet mogelijk om een kortere bedenktijd dan drie dagen overeen te komen. De verkoper heeft geen bedenktijd. De bedenktijd eindigt in beginsel de derde dag om 24.00 uur.

Onderzoekplicht koper
Informatie over de woning wordt zo nauwkeurig mogelijk geïnventariseerd en samengesteld. De verstrekte gegevens zijn echter indicatief. De koper heeft een onderzoekplicht naar zaken die bij de koop voor hem van belang kunnen zijn. Een koper kan zich niet beroepen op zaken die hij had kunnen waarnemen of die beschikbaar zijn via openbare registers of instanties. Het staat een koper vrij om deskundigen in te schakelen (denk aan bijvoorbeeld een bouwkundige).

Optie
Het begrip “optie” wordt vaak ten onrechte gebruikt. Voor het afspreken van een optie is de wettelijke grondslag dat partijen het eens zijn over de voorwaarden van de koop. Hetgeen betekent dat de onderhandelingen reeds hebben plaatsgevonden. Een optie wordt gezien als een soort bedenktijd voor de koper. Het vooraf afspreken van een optie voor een bestaande woning is dus niet mogelijk. Uiteraard kan dit wel voor nieuwbouwwoningen, voorwaarden zoals bijvoorbeeld de prijs zijn dan bekend.

Ouderdomsclausule
Een zgn. ouderdomsclausule m.b.t. het bouwjaar van de woning zal worden opgenomen in de koopovereenkomst.

Maten
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 rapport. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Wettelijk verplicht gebruik biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 wordt het gebruik van een biedlogboek ook bij ons kantoor verplicht volgens de dan geldende wetgeving. In dat logboek moet komen te staan wanneer er hoeveel is geboden op een woning, wat de eventuele voorbehouden waren, zoals een voorbehoud van financiering, en het gewenste moment van de sleuteloverdracht.

Het logboek moet het verkoopproces van huizen transparanter maken.
Kandidaat kopers kunnen het logboek wel pas achteraf inzien, na het verstrijken van de bedenktermijn en eventuele ontbindende voorwaarden van het winnende bod. Vanwege de privacy staat er niet in wie geboden heeft.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 169.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 1.899
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1949
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
89 m²
Overige inpandige ruimte
31 m²
Externe bergruimte
19 m²
Perceel
224 m²
Inhoud
414 m³

Indeling

Aantal kamers
7 kamers (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen
2 woonlagen en een zolder
Voorzieningen
Rolluiken

Energie

Energielabel
D Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie en dubbel glas
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Geiser (huur)
Cv-ketel
Radson Vr-ketel (gas gestookt, eigendom)

Kadastrale gegevens

UBACH OVER WORMS C 4415
Kadastrale kaart
Oppervlakte
224 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Achtertuin
Achtertuin
108 m² (18 meter diep en 6 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het westen bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Aangebouwde stenen berging
Isolatie
Geen isolatie

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren

Betrokken makelaar

VastgoedPRO verkoopmakelaar

Kierkels & Hensen Vastgoed

Bel 0475-491915
Mevr. Roswita Olejniczak
Generaal Hodgesstraat 8
10,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Dhr. Hensen heeft alles goed uitgelegd, alles heel fijn geregeld qua afspraken met potentiële kopers, steeds gevolgd door feedback over de gesprekken die hij met ze had. Alle gebeurtenissen werden steeds teruggekoppeld en dhr. Hensen heeft een oog voor detail zodat de woning steeds zo voordelig mogelijk gepresenteerd werd. Met andere woorden, ik ben hier zeer tevreden over.
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
10

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.