• Verkocht

Oenemastate 90 8926 PS Leeuwarden

Uitgelichte kenmerken

  • 94 m² wonen
  • 193 m² perceel
  • 3 slaapkamers
€ 219.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
13 april 2020
Verkoopdatum
25 juni 2020
Looptijd
2 maanden

Omschrijving

Prachtig aan het WATER gelegen 2/1 kapwoning. De woning is gelegen op een mooie kavel van 193 m2. De achtertuin is gelegen op het ZUIDEN. Ruime tuingerichte woonkamer. 3 slaapkamers op de verdieping.

Indeling:
Begane grond: voorentree, hal, toilet, garage, ruime tuingerichte woonkamer met open keuken.

Verdieping: overloop, vaste kast, 3 slaapkamers en badkamer met ligbad/douche en 2e toilet.

Bijzonderheden:
- prachtige locatie in Camminghaburen
- gelegen aan het water
- achtertuin op het zuiden
- ruime tuingerichte woonkamer
- 3 slaapkamers
- mooie woonstand!
- parkeergelegenheid op eigen perceel
- de foto's, video en plattegronden geven een goed beeld van deze mooie woning!

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Verkoper is een niet particuliere verkoper,
voorwaarde verkoper: uit de koopovereenkomst vloeien pas verplichtingen voort als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Met andere woorden: er is pas een koopovereenkomst als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend; geen handtekening geen koopovereenkomst.

Onder andere op te nemen clausules in de koopakte:

Notaris: Slagman te Leeuwarden

10% bankgarantie/waarborgsom

Koper is er van in kennis gesteld, dat de notariskeuze voor verkoper een wezenlijk onderdeel van de koopovereenkomst vormt en derhalve aan verkoper is voorbehouden.

De kosten die op de eigendomsoverdracht betrekking hebben en die de notaris in rekening brengt, zoals overdrachtsbelasting, notariskosten en kadasterkosten, zijn voor rekening van koper.

Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 30 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3 van deze koopovereenkomst en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

Het is koper bekend dat de onroerende zaak is aangesloten op stadsverwarming en dat er dus uitsluitend electrisch kan worden gekookt. Koper verklaart dat hij voorzieningen zal treffen inzake de overname, op welke wijze dan ook, van de in de woning aanwezige warmwatervoorziening. Alle kosten terzake van de warmwatervoorziening, voortvloeiende uit gesloten of nog af te sluiten contracten tussen nutsbedrijven en koper, komen vanaf de datum van juridische levering geheel voor rekening van koper.

Het is verkoper niet bekend dat er verontreiniging aanwezig is. Verkoper verklaart dat ten aanzien van de bodem/grondwater behorende bij of onderdeel uitmakende van het verkochte geen (recent) onderzoek naar verontreinigingen en mogelijke gebruiksbeperkingen heeft plaatsgevonden. Partijen zijn ermee bekend dat gezien de historische gebruikssituatie van het verkochte de daarvan deeluitmakende bodem, grondwater daaronder begrepen, niet als verdacht is aan te merken.

Elke aansprakelijkheid van verkoper jegens koper, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, voor eventuele verontreiniging van de grond en/of het grondwater van de gehele onroerende zaak wordt uitgesloten. Tevens vrijwaart koper verkoper voor alle aansprakelijkheid, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, die uit de aanwezigheid van bodem- en/of grondwatervervuiling in de onroerende zaak kan voortvloeien.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Scheenstra Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 219.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
info
€ 2.330
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, geschakelde 2-onder-1-kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
94 m²
Overige inpandige ruimte
18 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
2 m²
Perceel
193 m²
Inhoud
410 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche en toilet
Aantal woonlagen
2 woonlagen

Energie

Energielabel
C 1,59 Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie en gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Stadsverwarming

Kadastrale gegevens

LEEUWARDEN K 4536
Kadastrale kaart
Oppervlakte
193 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Achtertuin en voortuin
Achtertuin
70 m² (10 meter diep en 7 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het zuiden

Garage

Soort garage
Aangebouwde stenen garage
Capaciteit
1 auto
Betrokken makelaar

NVM verkoopmakelaar

Scheenstra Makelaars

Bel 058-2650063

Woningmarkt Beta

Gem. vraagprijs

Camminghaburen-Noord

Heel Leeuwarden

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Gem. vraagprijs per m2

Camminghaburen-Noord

Heel Leeuwarden

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs / m2 te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Hulp nodig bij het kopen?

Met een makelaar krijg je meer inzichten in de woningmarkt.

arrow-right Vind een makelaar
Gebaseerd op verkochte woningen in deze buurt in het afgelopen jaar. Meer informatie

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.