Wolkammersdreef 49 C 6216 RM Maastricht Belfort

  • Verkocht
€ 169.900 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
9 juni 2020
Verkoopdatum
26 juni 2020
Looptijd
2 weken

Omschrijving

Rustig gelegen appartement voorzien van een keuken met diverse apparatuur, 2 ruime slaapkamers, badkamer met douche, 2 balkons en een privéberging.
Het appartement is centraal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer, winkelcentrum Belfort & winkelcentrum Brusselse Poort en daarbij ook gelegen op fietsafstand van het centrum van Maastricht.

Indeling:

Straat:

Rustige straat gelegen in een woonwijk met voldoende gratis parkeergelegenheid voor het complex.

Begane grond:

Centrale entree met bellentableau, brievenbussen, intercominstallatie, trappenhuis en privé-berging.

3e woonlaag:

Ruime hal (met muurkast), welke toegang geeft tot de verschillende ruimtes van dit appartement.

De woonkamer is ruim van opzet en kenmerkt zich door veel lichtinval. Zowel de woonkamer, als de beide slaapkamers zijn voorzien van een praktische laminaatvloer.
De naastgelegen keuken beschikt over een keukenopstelling met boven-onderkasten en lades welke voorzien zijn van voorzien van diverse apparatuur zoals een vaatwasser, een 4 pits gaskookplaat, spoelunit met een ééngreeps mengkraan en een RVS wasemkap.

Vanuit de ruime keuken heeft men toegang tot het balkon aan de voorzijde en de separate bijkeuken waar zich de wasmachine- en drogeraansluiting bevindt. Deze ruimte is tevens geschikt voor extra bergruimte en/of provisieruimte. Hier staat tevens de boiler opgesteld. (bouwjaar 2004, eigendom)

De 2 overige slaapkamers zijn eveneens rustig gelegen aan de achterzijde van het appartementencomplex. Beide slaapkamers zijn, net als de woonkamer en gang, voorzien van een onderhoudsvriendelijke laminaatvloer. Vanuit één van deze slaapkamers is er toegang naar het 2e balkon gelegen aan de achterzijde van het appartementencomplex. Hier geniet u van een rustige en groene omgeving.

De badkamer is geheel betegeld en beschikt over een douche en een badkamermeubel. Het toilet is eveneens geheel betegeld en is voorzien van een hangcloset.

Algemeen:

Het gehele appartement is voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing.

Berging:

Bij het appartement hoort een ruime privé berging voor het stallen van fietsen, scooters etc.

Vereniging van eigenaren:

De VvE bijdrage bedraagt slechts € 190,13 per maand incl. voorschot stookkosten, waterverbruik, opstalverzekering, glasverzekering, schoonmaak alg. ruimte, administratie en reservering groot onderhoud. Het saldo van de VvE is positief.

Kenmerken:

• Royale woonkamer
• 2 ruime slaapkamers
• Badkamer met douche en badkamermeubel
• Keuken voorzien van alle apparatuur
• Ruime privéberging
• Rustig gelegen, vrij uitzicht en veel privacy
• Zéér gunstige VvE Bijdrage

Energielabel:

De woning heeft een definitief energielabel E

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 169.900 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 2.124
Aangeboden sinds
9 juni 2020
Soort appartement
Portiekflat (appartement)
Oppervlakte
80 m² wonen
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Inhoud
250 m³
Energielabel
C Wat betekent dit?
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965
Betrokken makelaar

Woningmarkt Beta

Gem. vraagprijs

Belfort

Heel Maastricht

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Gem. vraagprijs per m2

Belfort

Heel Maastricht

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs / m2 te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Hulp nodig bij het kopen?

Met een makelaar krijg je meer inzichten in de woningmarkt.

arrow-right Vind een makelaar
Gebaseerd op verkochte woningen in deze buurt in het afgelopen jaar. Meer informatie

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.