• Verkocht

Steenweg 4781 AP Moerdijk Moerdijk

€ 250.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
4 augustus 2022
Verkoopdatum
8 september 2022
Looptijd
5 weken

Omschrijving

Bouwkavel tussen steenweg 18 en 20

Zelf bouwen

Dit kavel ligt op een leuke plek aan de rand van Dorp moerdijk aan de achterkant is er vrij uitzicht

omgeving
De te bouwen woning heeft een groot stuk eigen grond circa 529 m2 is is gelegen op loopafstand van een lagere school, de lokale supermarkt Het winkelmandje, sport gelegenheden zoals de voetbal vereniging TPO, de tennis vereniging en de ankerkuil.
Er mag op het kavel een vrijstaande woning gebouwd worden waar de huidige eigenaar met de gemeente Moerdijk afdeling welstand al overeenstemming over hebben in combinatie met de Architect .

Natuurlijk staat het een koper vrij om in overleg met de gemeente iets anders te laten bouwen binnen de regelgeving en de kaders die er zijn.

Kavel bouwgrond incl. bouwvergunningen voor het zelfstandig bouwen van een vrijstaande villa op ruim 500m2.

De gemeente Moerdijk, waarin de dorpskern het dorp Moerdijk ligt, het dorp ligt op een steenworp afstand van het dorp Moerdijk het Hollands Diep en veel indrukwekkende natuur. Natuurlijk Brabants trots, de Biesbosch, maar ook verschillende andere natuurgebieden. Hier vindt de natuurliefhebber, hardloper, wandelaar of watersporter alles wat hij nodig heeft om naar hartenlust te recreëren dicht bij huis.

Van der Giessen & Van Herk Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 250.000 kosten koper
Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
529 m²

Kadastrale gegevens

ZEVENBERGEN O 2596
Kadastrale kaart
Oppervlakte
294 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
ZEVENBERGEN O 2588
Oppervlakte
63 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
ZEVENBERGEN O 2513
Oppervlakte
163 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, landelijk gelegen, open ligging en vrij uitzicht

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.