• Verkocht

Bouwnummer (Bouwnr. 94) 2441 Nieuwveen

€ 456.000 v.o.n.
Onderdeel van project De Verwondering, Nieuwveen

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
1 november 2018
Verkoopdatum
1 januari 2020
Looptijd
14 maanden

Omschrijving

De Verwondering in Nieuwveen (gemeente Nieuwkoop)
Wonen in een park, naast de golfbaan!

Kavel 94: gemiddelde breedte x diepte (m) = 26 x 30, oppervlakte circa 799 m2 en 293 m2 water.

Het woningbouwproject De Verwondering ligt in Nieuwveen en grenst aan een 18-holes golfbaan. Deze golfbaan is uitgeroepen tot de mooiste golfbaan van Zuid-Holland. Nieuwveen maakt deel uit van gemeente Nieuwkoop en ligt midden in het Groene Hart. De gemeente Nieuwkoop is bekend om haar prachtige natuur, waaronder de Nieuwkoopse Plassen.

De Verwondering is een woon- en recreatiegebied met een idyllische en landelijke uitstraling. Ook is er een toegankelijk en ruim opgezet wandel- en speelpark. En via een trekvlot kunt u een rondje om de golfbaan heen wandelen.

De Verwondering bestaat uit drie eilanden: het Parkeiland, het Noordereiland en het Zuidereiland. De eilanden worden in deze volgorde ontwikkeld. Tussen de eilanden liggen sloten van minimaal 10 meter breed. In totaal komen er maximaal 166 woningen, waarvan een groot deel vrijstaand en twee-onder-een-kap.

Dit eiland is het kleinste wooneiland binnen de Verwondering. Kavels met verschillende breedtes bieden de mogelijkheid om een vrijstaande, gasloze woning te bouwen. De brede lanen op het eiland dragen bij aan een ruim opgezette wijk met allure. De verkoop van dit eiland is inmiddels gestart. Het biedt ruimte aan 34 vrijstaande woningen, waarvan 5 woningen die door een projectontwikkelaar worden ontwikkeld.

Het Parkeiland
Het eiland bestaat uit 29 vrije kavels die aan de westkant liggen, een gedeelte voor CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) en een deel waar een ontwikkelaar rijwoningen en twee-onder-een kapwoningen heeft gebouwd. Dit eiland is op één kavel na helemaal verkocht. De bouw van de laatste woningen vindt nu plaats.

Het Zuidereiland
Dit eiland biedt naast woningen ook plaats voor maatschappelijke voorzieningen, zoals een gezondheidscentrum of een basisschool. Het Zuidereiland krijgt een waterrijke opzet en diversiteit aan kavels en enkele tweekappers. De verkoop van dit eiland is ook reeds van start gegaan.

De gemeente Nieuwkoop is een welstandsvrije gemeente. Het bestemmingsplan laat veel toe om een bijzondere woning te creëren op één van de kavels.

Voor meer informatie kunt u bellen naar ons kantoor in Nieuwkoop.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 456.000 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
799 m²
Betrokken makelaar

NVM verkoopmakelaar

Deerenberg & Van Leeuwen

Bel 0172-521010

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.