Beukenberg 37 6438 GB Oirsbeek Oirsbeek

  • Verkocht
€ 279.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
1 november 2021
Verkoopdatum
23 december 2021
Looptijd
7 weken

Omschrijving

Op een prachtige plek tegenover een glooiend landschap met fraaie vergezichten gelegen, de ruime halfvrijstaande woning (geheel te moderniseren) met o.a. een royaal perceel (1030m²), garage, dubbele woonkamer en grotendeels hardhouten kozijnen met isolerende beglazing.
Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 7,5m²).

Begane grond: Entree, hal met een plavuizen vloer en trappenhuis, meterkast (modern), woonkamer 1 (ca. 26m²), keuken 1 (ca. 8m²) met keukenopstelling en apparatuur. Portaal met de witgoedaansluiting. Woonkamer 2 (ca. 22m²). Keuken 2 (ca. 7m²) met keukenopstelling (zonder apparatuur). Toiletruimte. Inpandig bereikbare garage (ca. 16,5m²) met elektrisch bedienbare poort. Badkamer 1 met douche, vaste wastafel/meubel en toilet. Portaal met opstelplaats cv-installatie. Stalling (ca. 8m²). Terras. Tuin met niveauverschil (diverse plateaus), dubbele stalling en tuinhuis.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 11m²), slaapkamer 2 (ca. 14m²), slaapkamer 3 (ca. 13m²), doorloop naar slaapkamer 4 (ca. 18m²). Badkamer 2 (via slaapkamer 4 ca. 5m²) met ligbad, toilet en vaste wastafel.

Bijzonderheden: Deze ruime halfvrijstaande woning is op een prachtige plek, tegenover een glooiend landschap met fraaie vergezichten, gelegen. Onder meer de natuurgebieden Beukenberg en Wolfhagen liggen in de directe omgeving. Een perfecte uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten. Tevens kunt u profiteren van het uitgebreide voorzieningen niveau dat Oirsbeek te bieden heeft. Onder meer een Bredeschool, horeca en winkels zijn op loopafstand bereikbaar. Dit object biedt diverse gebruiksmogelijkheden (onder meer combinatie wonen/werken). De tuin biedt veel privacy. De kozijnen zijn grotendeels van hardhouten kozijnen met isolerende beglazing. Deze woning dient nagenoeg geheel gemoderniseerd te worden. Plan een afspraak en bekijk de mogelijkheden!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 279.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 1.800
Aangeboden sinds
1 november 2021
Soort woonhuis
Eengezinswoning, halfvrijstaande woning
Oppervlakte
155 m² wonen / 1.030 m² perceel
Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Inhoud
594 m³
Energielabel
F Wat betekent dit?
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1890

Betrokken makelaar

VastgoedPRO verkoopmakelaar

Ralf Trafas Makelaardij en Vastgoed

Bel 046-4398400

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.