Slotskolk 62 (bouwnummer 17) 1794 BG Oosterend (NH) Oosterend

  • Verkocht
€ 400.000 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
27 november 2023
Verkoopdatum
23 april 2024
Looptijd
4½ maand

Omschrijving

Op zoek naar een leuke nieuwbouwwoning in Oosterend? Stichting Voor mekaar in Strend ontwikkelt 18 woningen midden in het dorp op een iconische plek. Het nieuwbouwproject ''Hof van Strend'' komt op de plaats van de voormalige basisschool De Akker. Er worden 10 appartementen en 8 twee-onder-een-kap woningen gerealiseerd.

ARCHITECTUUR HOF VAN STREND
De nieuwbouw is geïnspireerd op de ‘jaren 30’ architectuur van de oude school met de naastgelegen woning. De kenmerkende sprong in de rooilijn aan de Kotterstraat wordt behouden door de positie van het appartementenblok. Alle woningen, ook de appartementen, krijgen hun ingang aan het binnenhof. Het privéterrein wordt afgeschermd met groene hagen. Rondom komen er verschillende bomen, zoals leilinden aan de Kotterstraat.

INDELING WONINGEN
De woningen zijn twee-aan-twee geschakeld. De ingang bevindt zich aan de zijkant. Aan de voorzijde is de keuken met zicht op het binnenhof en aan de achterzijde is de woonkamer. Optioneel kunnen de woningen worden voorzien van een uitbouw.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een badkamer (met optie ligbad) en een toiletruimte. De zolder is bereikbaar via een vaste trap. Er is een privé berging in de achtertuin.

Via de Slotskolk is het binnenhof bereikbaar, waar in totaal 20 (privé)parkeerplaatsen komen. Aan de Kotterstraat komen 5 parkeerplaatsen voor bezoekers. Voor fietsers en voetgangers komt een open verbinding naar de Kotterstraat.

Meer weten? Bekijk ook de pagina ''Nieuwbouwproject Hof van Strend'' op onze website!

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 400.000 vrij op naam Hypotheekadvies
Vraagprijs per m²
€ 3.704
Aangeboden sinds
Soort woonhuis
Eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning
Oppervlakte
108 m² wonen / 181 m² perceel
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Inhoud
370 m³
Energielabel
A+++ Wat betekent dit?
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2024

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.