Heidestraat 4645 RC Putte

  • Verkocht
€ 209.000 k.k.

Omschrijving

Bouwkavel van een oppervlakte van 700m2 is direct aan rand van het bosgebied gelegen. De bouwkavel heeft een lengte van ca. 50 meter en ter hoogte van de gevellijn een frontbreedte van ca. 14 meter. Het perceel is gelegen op het Westen.

Omgeving
Putte is een gezellig & sfeervol grensdorp met ruim winkelaanbod (waarvan de meerderheid ook op zondag open is) en diverse voorzieningen, waaronder supermarkten, basisschool, kinderopvang, apotheek, verschillende (sport)verenigingen, openbaar vervoer en enkele horecazaken. Daarnaast kunt u voor uitgebreidere voorzieningen naar omliggende steden zoals o.a. Antwerpen of Bergen op Zoom die binnen circa 25 minuten met de auto bereikbaar zijn. Tevens is Putte op korte afstand van de snelweg A4/A58 gelegen waardoor steden zoals o.a. Breda, Rotterdam en Goes prima bereikbaar zijn.

Bouwregels omtrent het hoofdgebouw:
a. als hoofdgebouw mag uitsluitend een woonhuis in de vorm van vrijstaande woning worden gebouwd;
b. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke bouwaanduiding – nieuwbouw toegestaan' is de bouw van maximaal 1 woning toegestaan;
c. de voorgevels van hoofdgebouwen dienen geheel of gedeeltelijk gebouwd te worden in of evenwijdig aan de gevellijn;
d. hoofdgebouwen dienen te worden gebouwd binnen een zone van 15 meter achter de gevellijn;
e. de oppervlakte aan bebouwing als hoofdgebouw mag per bouwperceel niet meer bedragen dan het perceelsafhankelijke maxima vermeld in kolom C van de als bijlage bij deze regels toegevoegde “Tabel Toegestane Bebouwing”;
f. de afstand tot een zijdelingse bouwperceelsgrens van een vrijstaand hoofdgebouw dient minimaal 3 meter te bedragen;
g. de goot- en bouwhoogte van het hoofdgebouw mag niet meer bedragen dan respectievelijk 6 en 9 meter.

Overigens is op het perceel de toegestane maximale bebouwing (volgens Tabel Toegestane Bebouwing) 232,5 m², waarbij het hoofdgebouw maximaal 209,3 m², de vrijstaande bijgebouwen maximaal 93 m² en de aangebouwde bijgebouwen maximaal 167,4 m² mag bedragen. De afstand tot de zijdelingse bouwperceelsgrens dient minimaal 3 meter te bedragen. De goothoogte van een bijgebouw mag maximaal 3,3 meter en de bouwhoogte maximaal 5,8 meter bedragen. Onder bepaalde voorwaarden is volgens bestemmingsplan kantoor/beroep aan huis toegestaan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Vader Makelaardij bv.

Let op, de kosten koper bestaat onder andere uit 8 % overdrachtsbelasting. De vraagprijs is exclusief kosten zoals bijvoorbeeld; aansluiting van de (nuts)voorzieningen, aanvraag omgevingsvergunning (onder andere bouw- en uitritvergunning) en kosten voor onder andere grondwerk.

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 209.000 kosten koper
Aangeboden sinds
18 november 2021
Soort object
Bouwgrond
Perceel
700 m²
Ligging
In woonwijk
Status
Verkocht