Pastoor de Witstraat 5 4645 EL Putte

  • Verkocht
€ 232.500 k.k.

Omschrijving

Deze fijne tussenwoning op een perceel van 142 m² grond kent een rustige en centrale ligging in het centrum van Putte.

In het dorp zijn uitgebreide voorzieningen aanwezig waaronder een basisschool, kinderopvang, sportgelegenheden, huisartsenpost, fysiotherapiepraktijk en een divers assortiment aan winkels. Putte is als grensdorp vooral bekend en geliefd vanwege zijn ruime winkelopeningstijden: de winkels zijn het hele jaar door elke zondag geopend. De natuur rondom het dorp is echt bijzonder mooi: u kunt heerlijk wandelen en fietsen in het aangrenzende Moretusbos of in het prachtige natuurgebied de Kalmthoutse Heide op de Nederlands/Belgische grens (binnen enkele fietsminuten bereikbaar).

De woning is omstreeks 1965 gebouwd. Het woonhuis heeft een gedegen, traditionele bouwconstructie, betonnen vloeren, stenen buitengevels, een met pannen gedekt zadeldak, kunststof kozijnen met Trippel glas (en zonwerend). De inhoud van het woonhuis bedraagt circa 290 m³.

Indeling
De hal/entree aan de voorzijde van het woonhuis biedt toegang tot de woonkamer en trapopgang naar de eerste verdieping en toilet. In de hal/entree bevindt zich de meterkast met 5 groepen en 2 aardlekschakelaars.

De hal/entree is voorzien van een vinyl vloer en gestucte wandafwerking. De toiletruimte heeft een vinylvloer, gedeeltelijk betegelde muren en is voorzien van een staand toilet.

De lichte woonkamer heeft een vinylvloer, gestucte wandafwerking en gespoten plafond. Het is mogelijk om bij de schouw een gashaard te plaatsen.
De keuken heeft ook een vinylvloer, gedeeltelijk betegelde wanden en een gipsplaten plafond. De keukeninrichting is voorzien van spoelbak met kraan, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. De keuken geeft toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:
Middels een houten trap is vanuit de hal/entree de overloop bereikbaar, die is voorzien van vinyl vloer, gestucte wandafwerking en een gespoten plafond. De overloop biedt toegang naar de 3 slaapkamers en naar de badkamer.

De 1e slaapkamer aan de voorzijde heeft vinyl op de vloer, gestucte wandafwerking en een gespoten plafond, kunststof kozijnen met Trippel glas (en zonwerend).
De 2e slaapkamer, aan de achterzijde heeft vinyl op de vloer, gestucte wandafwerking en een gespoten plafond, kunststof kozijnen met Trippel glas (en zonwerend).
De 3e slaapkamer, ook aan de achterzijde heeft vinyl op de vloer, behang wandafwerking en een gespoten plafond, kunststof kozijnen met Trippel glas (en zonwerend)

De badkamer heeft een tegelvloer en geheel betegelde wanden. De badkamer is ingericht met wastafel en douchegelegenheid. Er is een aansluiting voor een wasmachine aanwezig.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap is er toegang tot de zolder waar een vierde slaapkamer is. Deze slaapkamer heeft vloerbedekking en houten wandafwerking. Op de overloop is er een ruimte waar de cv-ketel is geplaatst en verder is hier voldoende opbergruimte aanwezig.
Het dak is volledig geïsoleerd.

De tuin
De onderhoudsvriendelijke tuin is op het noordwesten gelegen.
Er is een stenen berging met een overkapping.
De poort naar de brandgang is afsluitbaar.

Bijzonderheden

• Het woonhuis is goed onderhouden;
• Kunststof kozijnen met Trippel glas (en zonwerend);
• Energielabel A;
• De cv-ketel is uit 2014;
• Berging aan de achtzijde van de tuin;
• Om een goede indruk te krijgen van deze tussenwoning is een bezichtiging aan te bevelen

NB:
Eventuele maatvoeringen t.a.v. Plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. Koper is in gelegenheid gesteld om deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kopers onder de 35 jaar die zelf in het huis gaan wonen, zijn ook in 2022 vrijgesteld van overdrachtsbelasting. Voorwaarde is wel dat het huis niet meer dan € 400.000 kost én dat je nog niet eerder gebruik hebt gemaakt van deze vrijstelling. Kopers die ouder dan 35 die het huis zelf gaan bewonen, betalen 2% overdrachtsbelasting over de koopsom. Koop je een huis om het te gaan verhuren? Dan betaal je 8% overdrachtsbelasting.

Hoewel deze brochure (met bijbehorende tekeningen) met uiterste zorg is samengesteld, kan zij onjuistheden bevatten. Aan deze onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 232.500 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 3.229
Aangeboden sinds
20 december 2021
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Oppervlakte
72 m² wonen / 142 m² perceel
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Inhoud
290 m³
Energielabel
A Wat betekent dit?
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965