Merellaan 18 3161 TH Rhoon Tijsjesdijk

  • Verkocht
€ 385.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
30 oktober 2021
Verkoopdatum
14 december 2021
Looptijd
6 weken

Omschrijving

Deze hoekwoning ligt, aan een doodlopende straat met parkeerruimte voor de deur, in een rustige en kindvriendelijk omgeving. Scholen en zwembad bevinden zich binnen loopafstand en er is voldoende groen in de omgeving om te spelen en te wandelen.

De woning is in de jaren 90 grondig gemoderniseerd. Zo zijn op de begane grond de muren tussen de gang en keuken weggebroken, zijn de ramen van woon- en slaapkamers vervangen door aluminium schuiframen en de overige ramen en deuren vervangen door kunststof. De woning is daarmee nagenoeg onderhoudsvrij gemaakt.
Daarnaast is de spouw geïsoleerd. In 2019 is de badkamer compleet vervangen en o.a. voorzien van een (extra) infrarood verwarming.

De mooie hardhouten trap loopt door naar de zolderetage. Alle verdiepingsvloeren zijn van beton.

De woning heeft van 'morgens tot 'avonds zon in de tuinen en er hangen 3 zonneschermen. Daarnaast is de achterkamerruit voorzien van warmtewerende folie. Ten opzichte van de overige woningen in de straat heeft dit hoekhuis ruim 2x zoveel grond. De goed verzorgde tuin vraagt inmiddels wel wat aandacht van de nieuwe eigenaar.

De woning is technisch in goede staat en biedt de nieuwe eigenaar veel mogelijkheden. De garage is als ruimte bij de woning getrokken maar kan indien gewenst zo weer als garage worden gebruikt.

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 385.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 3.598
Aangeboden sinds
30 oktober 2021
Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoekwoning
Oppervlakte
107 m² wonen / 290 m² perceel
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Inhoud
430 m³
Energielabel
E Wat betekent dit?
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1964

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.