• Verkocht

Grindweg 664 3055 VD Rotterdam Molenlaankwartier

€ 599.000 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
25 augustus 2023
Verkoopdatum
26 maart 2024
Looptijd
7 maanden

Omschrijving

Komt hier uw droomhuis te staan?

Deze kavel van ca. 525m² is uitermate geschikt om uw droomwoning op te realiseren. Naast de een vrijstaande woning, kan eventueel uw bedrijf/kantoor aan huis worden gevestigd. Uw nieuw te bouwen woning is straks goed ontsloten richting de verschillende hoofdwegen. Binnen een straal van een paar honderd meter zijn er veel diverse sportverenigingen te vinden zoals de honkbal-, softbal-, hockey-, voetbal-, cricket- en rugbyvereniging en een manege. De Grindweg gaat over in de Bergse Dorpsstraat waar diverse horeca en winkels zijn voor de dagelijkse voorzieningen. De American International School, Japanse School en diverse andere scholen zijn op fietsafstand. Bij het Bergse Bos kunt u heerlijk ontspannen en genieten van de prachtige natuur die dit bos te bieden heeft.

Bijzonderheden:
- Perceel oppervlakte ca. 525 m²
- De bouwvlek is ca. 11,5m¹ bij ca 15m¹
- Vraagprijs: € 599.000,- incl. BTW v.o.n.
- Verkoop geschiedt op basis van “as is, where is”
- Volgens het bestemmingsplan is toegestaan maximum bouwhoogte 2 bouwlagen, voor woningen mag de maximum bouwhoogte (nokhoogte) niet meer dan 7 meter boven de maximum goothoogte. Peil is voor een bouwwerk, waarvan de hoofdtoegang aan de weg grenst: de hoogte van de weg ter plaatse van de kruin van de weg. Een kap, vliering, zolder, souterrain alsmede een dakopbouw binnen het theoretisch profiel van een kap, worden niet als een afzonderlijke bouwlaag beschouwd.
- Binnen het bestemmingsplan is er uitbreiding mogelijk
- De bouwverordening van Rotterdam stelt regels over de voorgevelrooilijn.
- Een souterrain mag niet hoger reiken dan 2 meter boven peil.
- Ten hoogste 30% van het bruto vloeroppervlak mag worden gebruikt voor een aan huis gebonden beroep of bedrijf.
- Er dient een nieuwe omgevingsvergunning aangevraagd te worden (voor maximaal 1 woning) op dit perceel, koper dient zelf te onderzoeken of afgegeven vergunning nog in gebruik genomen mag worden.
- Koper dient zelf onderzoek te doen naar de op dit perceel van toepassing zijnde regels in het geldende bestemmingsplan.
- Onderzoeken en tekeningen van de oude vergunning beschikbaar.
- Oplevering in overleg
- Deze presentatie kan slechts worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod. Hoewel de presentatie met zorg is samengesteld, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele foutief gepresenteerde gegevens en de gebruikte visuals. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om eventueel zelf nader onderzoek te (laten) uitvoeren.
- Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 599.000 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
525 m²

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in bosrijke omgeving en vrij uitzicht

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.