• Verkocht

Straatweg 141 3054 AC Rotterdam Hillegersberg Noord

Uitgelichte kenmerken

  • 269 m² wonen
  • 545 m² perceel
  • 5 slaapkamers
€ 2.795.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
21 juni 2022
Verkoopdatum
17 oktober 2022
Looptijd
3½ maand

Omschrijving

*** ENGLISH TEXT AVAILABLE ***

Charme karakter en comfort. Privacy en rust. Wonen werken en genieten. Dit alles met prachtig uitzicht over de Bergse Achterplas. Zeer goed onderhouden royaal herenhuis met maar liefst meer dan 10 meter brede aanlegsteiger met de mogelijkheid om meerdere boten aan te leggen.

Mooier gezegd: 365 dagen per jaar ultiem vakantiegevoel te koop.

Een frisse duik nemen op een zomerochtend , varen met de sloep of ’s winters de schaatsen onder binden. Een soortgelijke woning aan de prestigieuze Straatweg in het geliefde Hillegersberg komen we zelden tegen, op een plek zo dicht bij de binnenstad.

Wat dit pand zo uniek maakt, vraagt u zich af? Eerlijk gezegd te veel om in het kort op te noemen, maar een aantal dingen willen we toch alvast graag benadrukken. Zo heeft deze charmante villa, gebouwd in 2007, een stijlvolle en gezellige veranda met open haard. Fraaie zonnige achtertuin op het westen, veel privacy en heerlijk genieten van de ondergaande zon vanaf uw eigen steiger. Dit is tevens één van de opvallendste eigenschappen van dit object. Verder zijn kosten noch moeite gespaard om het huis hoogwaardig af te werken. De villa heeft een eigen oprit met parkeerplaatsen en een garage voor meerdere auto’s, met aan de voorzijde een op afstand bedienbare elektrische roldeur en achter een roldeur met loopdeur. Zowel voor als achter een buitenkraan.

Dit zou zomaar eens het huis kunnen zijn, waarop u heeft gewacht.

Op afspraak is bezichtigen zowel tijdens kantooruren als s’ avonds of in het weekend mogelijk.

Als u het stijlvolle automatische hekwerk passeert valt de statigheid van dit herenhuis direct op. De entree is overdekt. Maar laten we naar binnen gaan…

Dat dit huis ‘body’ heeft is al voelbaar bij het openen van de voordeur. We komen binnen in de ruime hal met een Belgisch hardstenen vloer. Hier ziet u reeds het prachtige uitzicht op de Bergse Achterplas. Vanuit de hal kunt u naar alle vertrekken op de begane grond. Naar het ruime en luxe toilet, naar de kelder met stahoogte, naar de woonkeuken en naar de woonkamer. De gehele begane grond beschikt over vloerverwarming. In de kruipruimte is een waterontharder geïnstalleerd om kalkvlekken te voorkomen en om de luxe apparatuur te beschermen.

Dan de woonkamer aan de achterzijde, direct bij binnenkomst is hier het 'wow' effect. Wat het zo uniek maakt is het vrije uitzicht over de plas. Maar dat niet alleen de woonkamer is zo breed als het gehele huis. Er is een waanzinnig mooi uitzicht over het water en veel natuurlijk lichtinval door de grote raampartijen. De chique uitstraling wordt versterkt door de 3 meter hoge plafonds en de imposante open haard wordt gesierd met een schouw. Verder heeft de woonkamer een eiken houten vloer. In de woonkamer ervaart u veel privacy doordat er geen direct bebouwing zich achter woonhuis bevindt dat bij u 'naar binnen kijkt’.

Via de openslaande deuren gaan we naar de sfeervolle veranda. Op de veranda is een open haard op gas en het beschikt over twee permanente terrasverwarmers zodat u tot in de late uurtjes en ook in het najaar en winter buiten kunt zitten. Er zijn meerdere inbouwspots voor een gezellige verlichting.

We nemen u weer mee naar binnen naar de gezellige woon/leef keuken aan de voorzijde van het huis met Belgisch hardstenen vloer en vloerverwarming. De keukenopstelling is op maat gemaakt met zeer veel opbergruimte en hardstenen aanrechtblad en is voorzien van alle denkbare luxe inbouwapparatuur van het merk Miele zoals een afwasmachine, een hoge koelkast, een hoge vriezer, een combi oven/stoomoven, combi oven/magnetron, inbouw espresso/koffiezetapparaat, wijnkoelkast, diepe warmhoudlade voor servies en een vacuümlade. Verder een Grohe Blue keukenkraan voor gefilterd plat of bruisend water, een Quooker combi kokend waterkraan, een brede Siemens inductiekookplaat met brede afzuigkap.

…. deze luxe inbouwapparatuur is een droom van menig kok. Ook nog een eiland met extra kasten.
De echte kookliefhebber wordt hier heel blij van.

Er is veel ruimte voor het plaatsen van een royale eethoek. Vanuit de keuken zijn er openslaande deuren naar de woonkamer.

De verwarmde garage voor meerdere auto’s is voorzien van een stortbak. Boven de gehele garage is een grote bergzolder.

Vanuit de hal gaat een royale brede trap naar de eerste verdieping. U komt vanaf de overloop in de master bedroom met aangrenzend een badkamer. Deze kamer ligt aan de achterzijde van de woning. De kamer is zo breed als het huis zelf en vanuit uw bed heeft u zelfs een wijds uitzicht over de Bergse Achterplas. Openslaande deuren naar een groot terras met balustrade. In deze kamer zijn vele op maat gemaakte inbouwkasten en lades. Vanuit deze kamer loopt u de luxe badkamer in met grote inloopdouche voorzien van een Dornbracht regen/handdouche. Onder deze grote regendouche komt u zeker tot rust. Een lange glazen scheidingswand, op maat gemaakte spiegelkasten en wastafelmeubel met Dornbracht kranen. Een ligbad en een zelfreinigend (door speciaal licht) douche-toilet met verwarmde zitting van het Japanse merk TOTO. Vloerverwarming. Bluetooth versterker met speakers.

Via de overloop komen we eerst nog bij een separaat toilet, ook hier weer een luxe douchetoilet met verwarmde zitting van het merk TOTO. Vervolgens komen we in de tweede badkamer. Ook hier een grote inloop douche met Dornbracht regen/handdouche en lange glazen scheidingswand. We vallen in herhaling…. op maat gemaakte spiegelkasten en wastafelmeubel met Dornbracht kranen. Vloerverwarming. Bluetooth versterker met speakers.

Dan gaan we via de overloop naar nog twee kamers op deze verdieping. Allereerst een slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon aan de voorzijde van het huis. Vervolgens nog een slaapkamer aan de voorzijde van het huis die nu in gebruik is als kantoor, maar ook als slaapkamer kan worden gebruikt. De gehele verdieping heeft dezelfde eiken houten vloeren op de natte ruimtes na waar Belgisch hardsteen op de vloer ligt.

Via de overloop nemen wij u mee naar de tweede verdieping. Ook hier weer eiken houten vloeren op de gehele verdieping op de natte ruimte na. De twee royale slaapkamers hebben op maat gemaakte hoge inbouwkasten. Vanuit de slaapkamer aan de achterzijde heeft u zicht op de Bergse Achterplas. Op deze verdieping ook nog een betegelde technische ruimte met o.a. wastafel en opstelplaats voor een wasmachine en droger.

Bij interesse laten we u al dit moois zien. Voor een exclusieve bezichtiging nemen wij voor u ruim de tijd.
We kijken uit naar uw komst.

Bijzonderheden:
-545 m² eigen grond en water
-269 m² oppervlakte wonen
- Eigen zwemtrap, voorzieningen voor het aanleggen van meerdere boten en bij de aanlegsteiger extra stroomvoorziening en verlichting.
- 2 balkons
- Energielabel A
- mechanische ventilatie met WarmteTerugWin (WTW) installatie
- Op loopafstand van de dorpskern van Hillegersberg
- Op loopafstand van de winkels aan de Kleiweg
- Op fietsafstand van Centrum Rotterdam
- Luxe Miele inbouwapparatuur
- Bouwjaar huis 2007
- Uitgebreide meterkast
- Vloerverwarming gehele begane grond en badkamers
- Waterontharder
- Professioneel Camerasysteem met IP Alhua camera’s voor en achter met network videorecorder van Dahua Vision Technology te bekijken via app.
- Sloten met certificaat cilinder (een universele sleutel voor alle deursloten)
- Airconditioning in alle slaapkamers
- Keuze notaris door verkoper te bepalen
- Oplevering in overleg

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars vindt u op Funda.

________________________________________________________________________________________________

Charming character and comfort. Privacy and tranquility. Live work and enjoy. All this with a beautiful view over the Bergse Achterplas. Very well maintained spacious mansion with more than 10 meters wide jetty with the possibility to moor several boats.

In other words: the ultimate holiday feeling for sale 365 days a year.

Take a refreshing dip on a summer morning, sail with the sloop or put on your skates in winter. We rarely come across a similar house on the prestigious Straatweg in the popular Hillegersberg, in a place so close to the city center.

What makes this property so unique, you wonder? Frankly, too much to mention in short, but we would like to emphasize a number of things. This charming villa, built in 2007, has a stylish and cozy veranda with a fireplace. Beautiful sunny backyard on the west, lots of privacy and enjoy the setting sun from your own jetty. This is also one of the most striking features of this object. Furthermore, no expense has been spared to give the house a high-quality finish. The villa has a private driveway with parking spaces and a garage for several cars, with a remote controlled electric roller door at the front and a roller door with wicket door at the rear. Both in front and behind an outside tap.

This just might be the house you've been waiting for.

Viewing is possible during office hours as well as in the evenings or on weekends by appointment.

When you pass the stylish automatic fence, the stateliness of this mansion is immediately apparent. The entrance is covered. But let's go inside...

The fact that this house has 'body' can already be felt when you open the front door. We enter the spacious hall with a Belgian hard stone floor. Here you can already see the beautiful view of the Bergse Achterplas. From the hall you can go to all rooms on the ground floor. To the spacious and luxurious toilet, to the basement with headroom, to the kitchen and to the living room. The entire ground floor has underfloor heating. A water softener has been installed in the crawl space to prevent limescale stains and to protect the luxury equipment.

Then the living room at the rear, immediately upon entering the 'wow' effect. What makes it so unique is the unobstructed view over the lake. But not only the living room is as wide as the entire house. There is an amazingly beautiful view over the water and lots of natural light through the large windows. The chic look is enhanced by the 3 meter high ceilings and the imposing fireplace is decorated with a mantelpiece. The living room also has an oak wooden floor. In the living room you experience a lot of privacy because there are no buildings directly behind the house that 'looks inside'.

Through the French doors we go to the attractive veranda. The veranda has a gas fireplace and it has two permanent patio heaters so you can sit outside until the late hours and also in the fall and winter. There are several recessed spots for cozy lighting.

We take you back inside to the cozy living/living kitchen at the front of the house with Belgian hard stone floor and underfloor heating. The kitchen layout is custom-made with lots of storage space and hard stone counter top and is equipped with all imaginable luxury built-in appliances from the Miele brand such as a dishwasher, a high refrigerator, a high freezer, a combi oven/steam oven, combi oven/microwave, built-in espresso /coffee maker, wine fridge, deep warming drawer for crockery and a vacuum drawer. Furthermore, a Grohe Blue kitchen tap for filtered still or sparkling water, a Quooker combi boiling water tap, a wide Siemens induction hob with wide extractor hood.

† this luxury built-in appliances is a dream of many a chef. Also an island with extra cupboards.
The real cooking enthusiast will be very happy with this.

There is plenty of space for placing a spacious dining area. From the kitchen there are patio doors to the living room.

The heated multi-car garage is equipped with a cistern. Above the entire garage is a large attic.

From the hall a spacious wide staircase leads to the first floor. From the landing you enter the master bedroom with an adjacent bathroom. This room is located at the rear of the house. The room is as wide as the house itself and from your bed you even have a wide view over the Bergse Achterplas. Patio doors to a large terrace with balustrade. In this room are many custom built-in wardrobes and drawers. From this room you walk into the luxurious bathroom with a large walk-in shower with a Dornbracht rain/hand shower. You will certainly relax under this large rain shower. A long glass partition, custom-made mirror cabinets and washbasin furniture with Dornbracht taps. A bath and a self-cleaning (by special light) shower-toilet with heated seat of the Japanese brand TOTO. Underfloor heating. Bluetooth amplifier with speakers.

Then we go via the landing to two more rooms on this floor. First of all, a bedroom with patio doors to the balcony at the front of the house. Then another bedroom at the front of the house that is now used as an office, but can also be used as a bedroom. The entire floor has the same oak wooden floors, except for the wet areas where Belgian bluestone is on the floor.

We take you to the second floor via the landing. Again oak wooden floors on the entire floor except for the wet room. The two spacious bedrooms have custom-made high fitted wardrobes. From the bedroom at the rear you have a view of the Bergse Achterplas. On this floor there is also a tiled technical room with, among other things, a sink and space for a washing machine and dryer.

If you are interested, we will show you all this beauty. We take plenty of time for an exclusive viewing.
We look forward to seeing you.

Particularities:
- 545 m² own land and water
- 269 m² living area
- Own swimming ladder, facilities for mooring several boats and extra power supply and lighting at the jetty.
- Energy label A
- mechanical ventilation with heat recovery (WTW) installation
- Within walking distance of the village center of Hillegersberg
- Within walking distance of the shops on the Kleiweg
- Within cycling distance of the center of Rotterdam
- Luxury Miele built-in appliances
- Year of construction house 2007
- Extensive meter cupboard
- Underfloor heating throughout the ground floor and bathrooms
- Water softener
- Professional Camera System with IP Alhua front and rear cameras with network video recorder from Dahua Vision Technology, viewab

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 2.795.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 10.390
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 2.995.000 kosten koper
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Villa, halfvrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007
Soort dak
Schilddak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
269 m²
Overige inpandige ruimte
50 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
47 m²
Perceel
545 m²
Inhoud
1.110 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Ligbad, 2 douches en toilet
Aantal woonlagen
3 woonlagen en een kelder
Voorzieningen
Airconditioning, buitenzonwering, mechanische ventilatie, rookkanaal en TV kabel

Energie

Energielabel
A Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie, vloerisolatie en volledig geïsoleerd
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel en gasboiler
Cv-ketel
Nefit (gas gestookt combiketel uit 2007, eigendom)

Kadastrale gegevens

HILLEGERSBERG G 2336
Kadastrale kaart
Oppervlakte
545 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan vaarwater, aan water en vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin en voortuin
Achtertuin
347 m² (33 meter diep en 10,5 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het westen

Garage

Soort garage
Aangebouwde stenen garage
Capaciteit
2 auto's
Voorzieningen
Elektrische deur, vliering, elektra, verwarming en stromend water
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas en muurisolatie

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein

Betrokken makelaars

NVM verkoopmakelaar

ZO makelaars - ZO.nl ©

Bel 0152129988
Een funda gebruiker
Straatweg 141
10,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Vaker met deze makelaar samengewerkt. Zeer professioneel. Veel kennis van zaken. Je wordt serieus genomen en goede adviezen.
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
10

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.