• Verkocht

Nicolaas Maesstraat 37 4715 BS Rucphen Rucphen

Uitgelichte kenmerken

  • 79 m² wonen
  • 152 m² perceel
  • 3 slaapkamers
€ 210.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
22 juli 2021
Verkoopdatum
26 augustus 2021
Looptijd
5 weken

Omschrijving

Ben je op zoek naar die betaalbare starterswoning?
Een unieke kans voor de startende woningzoeker!

Deze nette tussenwoning met berging is gelegen in een rustige woonwijk van het dorp Rucphen.
Deze woning is zeer geschikt voor starters, alleenstaanden en echtparen die kleiner willen wonen.

Perceeloppervlakte: 152 m²
Inhoud: 310 m³
Woonoppervlakte: 79 m²
Overige inpandige ruimte: 14 m²
Externe bergruimte: 12 m²

Bouwjaar: 1972

Indeling:

Begane grond:
Entree, toilet, meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping, woonkamer met open keuken, tuin met achterom en berging.

1e verdieping:
Overloop met vlizotrap naar 2e verdieping, vaste kast, 3 slaapkamers en badkamer.

Slaapkamer 1: circa 10 m²
Slaapkamer 2: circa 11 m²
Slaapkamer 3: circa 5,5 m²

2e Verdieping:
Open zolder met c.v.-opstelling

VERKOPER
Deze voormalige huurwoning wordt verkocht in opdracht van woningstichting Thuisvester en mag alleen verkocht worden aan een koper voor eigen gebruik. Wilt u meer weten over het verkoopbeleid? Neem dan gerust contact met ons op.

NOTARIS
Voor de overdracht van deze woning wordt gewerkt met een vaste projectnotaris. De notariële overdracht zal plaatsvinden via Van Gogh Notarissen te St. Willebrord.

LOTING
Er is veel belangstelling voor deze woning. Om alle belangstellenden een gelijke kans te geven om tot aankoop over te kunnen gaan wordt deze woning verkocht via loting. Wat betekent dat?

Eenieder die interesse heeft in deze woning en al een hypotheekadvies heeft gehad mag zich inschrijven voor de loting die de volgorde zal bepalen met welke kandidaat de woning als eerste wordt bezichtigd.
De eerste gegadigde krijgt dan de gelegenheid om tot aankoop over te gaan. Heeft de eerste gegadigde toch geen interesse dan bepaalt de volgorde van de loting wie de tweede gegadigde is om te gaan bezichtigen etc.

Alle gegadigden ontvangen van ons account van move.nl waar alle gegevens met betrekking tot de woning en de loting staan en waar online het biedingsformulier kan worden ingevuld. Het volledig ingevulde inschrijfformulier ontvangen wij graag voor vrijdag 30 juli 2021 12:00 uur retour. De ontvangen formulieren worden daarna verstuurd naar de notaris die de gegevens gaat verwerken en de loting inplannen.

GEEN BEZICHTIGINGEN
Er worden geen afspraken gemaakt voor bezichtiging. Na de loting, welke de volgorde van de gegadigden zal bepalen, maken wij een afspraak met de eerste gegadigde.

TOELICHTING MEETINSTRUCTIE
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

RECHTSGELDIGE KOOPOVEREENKOMST PAS NÁ ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende overeenkomst’.

KOOPOVEREENKOMST
Van De Kasteele Makelaardij maakt bij verkoop gebruik van de model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning zoals deze is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. U kunt hiervoor eventueel met uw financieel adviseur contact opnemen.

TOESTEMMING DOORVERKOOP
In de koopovereenkomst wordt een bepaling opgenomen dat het doorverkopen van de woning binnen 24 maanden na het in eigendom verkrijgen niet mag worden doorverkocht zonder nadrukkelijk schriftelijke toestemming van verkoper.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Van De Kasteele Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van De Kasteele Makelaardij heeft het auteursrecht op alle informatie die via de websites van Van De Kasteele Makelaardij wordt verstrekt. Dit is van toepassing op teksten, foto's, video's, logo's, beeldmerken, tekeningen, plattegronden, schetsen. Het is daarom niet toegestaan deze informatie te verspreiden, kopiëren of te linken zonder de uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van Van De Kasteele Makelaardij.

COPYRIGHT
©2021 Van De Kasteele Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten bij Van De Kasteele Makelaardij of zijn gelicenseerd aan Van De Kasteele Makelaardij. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke wijze dan ook en/of commercieel gebruik zijn niet toegestaan tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Van De Kasteele Makelaardij.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 210.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 2.658
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
79 m²
Overige inpandige ruimte
14 m²
Externe bergruimte
12 m²
Perceel
152 m²
Inhoud
310 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche
Aantal woonlagen
2 woonlagen en een zolder

Energie

Energielabel
B Wat betekent dit?
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
AWB (gas gestookt combiketel uit 2021, eigendom)

Kadastrale gegevens

RUCPHEN C 4376
Kadastrale kaart
Oppervlakte
152 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Achtertuin en voortuin
Achtertuin
95 m² (15 meter diep en 6,3 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het noorden bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande stenen berging
Voorzieningen
Elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.