Julianaweg 59 6265 AH Sint Geertruid

  • Verkocht
€ 269.000 k.k.

Omschrijving

Halfvrijstaande woning met ruime tuin gelegen in Sint Geertruid. De woning ligt op de doorgaande weg Mheer/Gronsveld, op een afstand van ongeveer 10 minuten met de auto van Maastricht en op korte afstand van de dorpskern waar enkele winkels en basisschool aanwezig zijn. Wil men genieten van de groene omgeving dan kan dat in het nabij gelegen Savelsbos en de omliggende uitgestrekte landerijen van het Heuvelland. Sint Geertruid is een mooie plek om te wonen!!

Deze goed onderhouden woning ligt op een ruim perceel met aan de achterzijde een grote diepe brede tuin met mogelijkheden om de woning uit te bouwen zonder afbreuk te doen aan de tuin. Ook de garage kan verlengd worden met mogelijkheden voor een aan huis gebonden beroep of mantelzorg. Daarbij zorgt de tweede verdieping met vaste trap ook nog voor mogelijkheden voor een extra slaapkamer met dakkapel. De overige slaapkamers die goed van formaat zijn en de brede doorzonkamer zorgen voor circa 120 m2 gebruiksoppervlak. Ondanks dat de woning goed onderhouden is, dient deze gemoderniseerd te worden. Een interessante woning met een goede ligging voor een redelijke prijs!!

Indeling

Begane grond
- Hal (2.45 m x 1.45 m) met toilet, meterkast, garderobe en toegang tot keuken en woonkamer. 
- Woonkamer (7.0 m x 4.15 m / 3.45 m) met aan de voorzijde een mooie breedte van maar liefst 4.15 meter waardoor een grote zithoek geplaatst kan worden en aan de achterzijde de eethoek met goed zicht op de tuin. De doorzonwoonkamer heeft veel lichtinval door de grote ramen. Buiten dat de naastliggende keuken bij de woonkamer betrokken kan worden zou de kamer aan de achterzijde nog uitgebreid kunnen worden. 
- Gesloten keuken (3.1 m x 3.1 m) voorzien van een eenvoudige keuken met voldoende werkblad, 4 pits gaskookplaat, heteluchtoven, koelkast en voldoende opbergkastjes. Vanuit de keuken heeft men uitzicht op de oprit. De tuindeur geeft toegang tot het overkapte terras. De keuken is ruim genoeg voor het plaatsen van een ontbijttafel. Extra opbergplek bevindt zich in de trappenkast.

Eerste verdieping
- Overloop (2.15 m x 1.45 m) met toegang tot badkamer, drie slaapkamers en vaste trap naar zolder. 
- Badkamer (2.45 m x 1.65 m) met douchecabine, wandmeubel met wastafel, toilet en kunststof draaikiepraam.
- Slaapkamer 1 (4.0 m x 3.45 m) ruim van opzet en voorzien van draaikiepraam.
- Slaapkamer 2 (4.15 m x 2.95 m) gelegen aan de voorzijde.
- Slaapkamer 3 (3.1 m x 3.0 m).
- Slaapkamer 4 bevindt zich op de tweede verdieping.

Tweede verdieping
- Overloop met toegang tot de cv ruimte en de slaapkamer/werkkamer.
- Cv ruimte met gehuurde Hr combiketel uit 2018.
- Slaapkamer 4 / werkkamer (4.15 m x 2.85 m) met radiator en twee Velux dakramen. Hier bestaat de mogelijkheid een dakkapel te plaatsen.

Bijgebouw
- Garage (6.25 m x 2.75 m) halfsteens gebouwd en voorzien van een dubbele houten poort. Aan de voorzijde ervan ligt de afsluitbare carport (4.6 m x 3.9 m).

Tuin
- Voortuin met voldoende groen en grote lange oprit voor meerdere auto's. De straat is voorzien van openbare parkeerplekken.
- Achtertuin gelegen op het noorden. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd maar toch voorzien van voldoende groen en is goed omsloten door een schutting en groene hoge heg. Het is goed vertoeven op het overkapte terras.

Kenmerken
- Bouwjaar 1972
- Perceel 337 m2
- Inhoud 390 m3 exclusief 50 m3 garage
- Totaal inpandige oppervlakte 119 m2
- Gebruiksoppervlak wonen 110 m2
- Gebruiksoppervlak overig inpandige ruimte 9 m2
- Gebruiksoppervlak externe bergruimte 17 m2
- Gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimte 35 m2
- Kunststof kozijnen met isolerend glas
- Hr combiketel gehuurd 2018
- Energielabel is aangevraagd maar nog niet bekend

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Sint Geertruid sectie A 2284 
Groot 3 are en 37 ca 
 

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, via de woningpresentatie op   

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 269.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 2.445
Aangeboden sinds
25 juni 2021
Soort woonhuis
Eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning
Oppervlakte
110 m² wonen / 337 m² perceel
Aantal kamers
7 kamers (4 slaapkamers)
Inhoud
390 m³
Voorlopig energielabel
D Wat betekent dit?
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972