Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
27 juni 2018
Verkoopdatum
30 juni 2020
Looptijd
24 maanden

Omschrijving

Musschenberg 10, 12 en 14. Goedkoop wonen/werken of ideaal als belegging! Op prima locatie nabij voorzieningen, landelijk gelegen, doch met goede aansluiting op de A2: het dubbel woonhuis (verhuurd), tuinen op het zuiden en een royale praktijkruimte ( ca. 110m²) op een perceel van 1345m²!

Indeling

Huisnummer 10 (woning/verhuurd)
Souterrain: Provisiekelder.
Begane grond: entree, hal, tuin met stallen, garage en oprit.
Eerste verdieping: Overloop, hal, slaapkamer 1 met de witgoedaansluiting en dubbele muurkast. Woonkamer met open keuken en keukenopstelling, slaap-hobbykamer 2, slaapkamer 3 met muurkast; badkamer met wandcloset, ligbad en vaste wastafel.
Tweede verdieping: Zolderruimte middels een vlizotrap te bereiken, berging met opstelplaats cv-installatie en boiler.

Huisnummer 12 (bedrijfsruimte/vrij van huur)
Begane grond: Entree, hal/wachtkamer (ca. 3,80m x 2,34m), toiletruimte met toilet en fonteintje; kamer 1(ca. 6,05m x 4,65m), doucheruimte met vaste wastafel, kamer 2(ca. 5,45m x 3,97m), doorloop, kamer 3 (ca. 4,03m x 3,95m) met bergkasten, kamer 4(ca. 3,53m x 2,97m); kitchenette(ca. 3,25m x 2,11m) met aanrechtblok; berging (ca. 4,01m x 1,90m); berging (ca. 4,52m x 1,76m) met meterkast, opstelplaats cv-/combi-installatie en de witgoedaansluiting.

Huisnummer 14 (woning/verhuurd)
Souterrain: Provisiekelder.
Begane grond: entree, hal, meterkast.
Eerste verdieping: Overloop, woonkamer met open keuken(ca, 7,30m x 3,67m); slaapkamer (ca. 3,99m x 2,76m) met dubbele muurkast en de witgoedaansluiting; slaapkamer 2 (ca. 3,98m x 2,88m) met muurkast . Badkamer (ca. 1,82m x 1,52m) met bad, vaste wastafel en toilet.
Tweede verdieping: Zolderruimte middels een vlizotrap te bereiken; berging met opstelplaats cv-combi-installatie.

Goedkoop wonen/werken of ideaal als belegging! Deze combinatie van objecten omvat onder andere twee verhuurde woningen waarvan de huuropbrengst momenteel in totaliteit €16.536,- bedraagt. De locatie is prima te noemen nabij voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. De landelijk ligging biedt tevens de nodige rust. Ook is er een goede aansluiting op de A2: De tuinen liggen op het zuiden. De royale praktijkruimte (ca. 110m²) biedt veel gebruiksmogelijkheden. Het perceel is maar liefst 1345m²! groot. De gebruiker/eigenaar wil de praktijkruimte nog tot ca. zomer 2020 (indicatie) huren van de nieuwe eigenaar.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 359.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
info
€ 3.264
Aangeboden sinds
27 juni 2018
Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Oppervlakte
110 m² wonen / 1.345 m² perceel
Aantal kamers
11 kamers (5 slaapkamers)
Inhoud
800 m³
Energielabel
Niet beschikbaar
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955
Betrokken makelaar

VastgoedPRO verkoopmakelaar

Ralf Trafas Makelaardij en Vastgoed

Bel 046-4398400

Woningmarkt Beta

Gem. vraagprijs

Spaubeek

Heel Spaubeek

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Gem. vraagprijs per m2

Spaubeek

Heel Spaubeek

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs / m2 te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Hulp nodig bij het kopen?

Met een makelaar krijg je meer inzichten in de woningmarkt.

arrow-right Vind een makelaar
Gebaseerd op verkochte woningen in deze buurt in het afgelopen jaar. Meer informatie

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.