• Verkocht

Amsterdamsestraatweg 217 3551 CB Utrecht 2e Daalsebuurt en omgeving

Uitgelichte kenmerken

  • 89 m² wonen
  • 1 slaapkamer
€ 350.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
20 februari 2021
Verkoopdatum
17 maart 2021
Looptijd
3 weken

Omschrijving

Recent geheel verbouwde, mooie benedenwoning (voorheen winkel) met extra slaapkamer op de eerste verdieping. Los van twee slaapkamers en een grote woonkamer heeft deze woning een bijzonder grote tuin, iets wat we niet vaak zien in de stad!
In totaal worden er vijf appartementen gerealiseerd. Het wordt dus een gezellig woonstukje, waar je misschien wel samen met je beste vrienden buren kan worden.

Dit nieuwe stukje wonen is ontwikkeld door de WOM Noordwest, de WOM Noordwest heeft onder andere als doel om de leefbaarheid en economische vitaliteit van de wijk Noordwest te verbeteren. Ze ontwikkelen leegstaande winkels tot leuke woningen en stimuleren leuke winkels om zich te vestigen in de straat. Zo wordt de Amsterdamsestraatweg ook meer een woonstraat met leuke winkels en een goede sfeer.
Woningen van de WOM Noordwest worden alleen verkocht aan mensen die er zelf in gaan wonen, zo bouw je aan een leuke straat. Het is een zeer positieve ontwikkeling in het toch al goed in ontwikkeling zijnde stuk van de stad.

Indeling

Begane grond: entree met vernieuwde meterkast en garderobe, toegang naar de zeer royale woonkamer met aan de voorzijde een groot raam en aan de achterzijde openslaande deuren naar de tuin. Het appartement is mooi breed. Halverwege de woonkamer, in een uitsparing, staat de nieuwe keuken. De keuken is opgesteld in een L-vorm en voorzien van een kookplaat met afzuigkap, koelkast en vriezer. Naast de keuken is er een goede, grote bergkast voor opslag en het plaatsen van een wasmachine en droogtrommel. Richting de achterzijde van de woonkamer is er een tweede hal met hier het vernieuwde toilet met fontein en toegang tot de badkamer. Ook de badkamer is nieuw en voorzien van een ruime inloopdouche en vaste wastafel. De eerste slaapkamer is gelegen aan de tuinzijde, een goede rustige plek van het huis.

Eerste verdieping: hier vindt je de tweede slaapkamer met leuk zicht op de tuin. In de nis op deze slaapkamers past een goede kledingkast. Deze slaapkamer bevindt zich in de zogenaamde "slaaptoren".

De tuin is met zijn afmeting van ca. 15.00 x 6.00 meter ruim te noemen, zeker zo om de hoek van het centrum.

Zoals gezegd is de straat goed in ontwikkeling. Ook loop je binnen 10 minuten naar het mooie nieuwe Centraal Station en het centrum met de vele winkels en goede restaurants. Ook de vernieuwde Singel ligt binnen handbereik, waar je een drankje kunt doen bij Roost.

Voordeel van de recente transformatie door de WOM is dat er ook nog garantie op de bouw zit. Zelf nog even de wanden schilderen in de door jou gekozen kleur, de vloer leggen en dan lekker wonen op deze leuke plek en genieten van de heerlijke tuin en alles wat de stad je te bieden heeft.

LEEF EN GENIET op de Amsterdamsestraatweg 217, we laten het graag aan je zien.
Voor het plannen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met het volgende telefoonnummer: 030-2895530.

Voorwaarden eigen bewoning
1. Koper verklaart de onroerende zaak te gebruiken als (koop)woning met aan- en toebehoren voor eigenbewoning door hemzelf, al dan niet met gezinsleden en/of levensgezel, of eerstegraads bloed- en aanverwanten.
2. Het is koper niet toegestaan de woning te gebruiken voor enige vorm van (kamer-)verhuur, een ho(s)tel, pension, B&B of enige andere vorm van gebruik door derden.
3. Het is koper verboden de onroerende zaak te gebruiken voor bewoning op andere wijze dan genoemd in lid 1 en 2 op straffe van een boete van € 50.000,- ter zake van iedere overtreding voor een periode van 3 jaar.
4. Verkoper kan op verzoek van koper in bepaalde gevallen besluiten een (tijdelijke) ontheffing van het gestelde in lid 1 en 2 verlenen.
5. Bij elke gehele of gedeeltelijke vervreemding van de onroerende zaak, dan wel vestiging van een zakelijk gebruiks- of genotsrecht volgend op onderhavige leveringsakte dienen in de leveringsakte of de akte van vestiging van het zakelijke recht de in lid 1, 2 en 3 gemelde verplichting c.q. verbod, alsmede deze bepaling en onderstaand boetebeding in hun geheel aan elke opvolger van de onroerende zaak of rechthebbende op het zakelijk gebruiks- of genotsrecht te worden opgelegd en te worden bedongen en aangenomen ten behoeve van Wijkontwikkelingsmaatschappij Noordwest C.V. of haar eventuele rechtsopvolger(s) onder algemene titel.
6. Ingeval van niet nakomen of niet behoorlijke nakoming of overtreding van het hiervoor bepaalde verbeurt degene die niet of niet behoorlijk nakomt of overtreedt ten behoeve van WOM Noordwest C.V. of haar eventuele rechtsopvolgers onder algemene titel een niet voor matiging vatbare boete van € 50.000,-. De boete is direct opeisbaar en verschuldigd zonder enige ingebrekestelling, aanmaning of rechterlijke tussenkomst, onverminderd het recht van WOM Noordwest CV c.q. haar eventuele rechtsopvolgers onder algemene titel om nakoming en schadevergoeding te vragen boven op de boete. De kosten voor invordering van de boete zijn voor rekening van de partij, die nalatig is of overtreedt. Iedere overtredende of niet-nakomende (nieuwe) gerechtigde tot het gekochte is hoofdelijk aansprakelijk voor de in deze bepalingen vervatte verplichtingen en de hiervoor gemelde boete met eventueel aanvullende schadevergoeding.

Verbod doorverkoop voor levering en verhuur
Het is koper verboden, zonder voorafgaande toestemming van verkoper, op enige dag voorafgaande aan het transport dan wel in de periode drie maanden daarna het verkochte middels (een) openbare bekendmaking(en), zoals bijvoorbeeld advertenties, internet, mailings en/of brochures aan derden te koop of te huur aan te (laten) bieden, op straffe van verbeurte van een boete van € 10.000,- ter zake van iedere overtreding per soort bekendmaking.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 350.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 3.933
Status
Verkocht

Bouw

Soort appartement
Benedenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
89 m²
Inhoud
358 m³

Indeling

Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamer)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar
Isolatie
Dubbel glas en vloerisolatie
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Gas gestookt combiketel, eigendom

Kadastrale gegevens

LAUWERECHT B 7096
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Achtertuin
Achtertuin
90 m² (15 meter diep en 6 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het oosten

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Betaald parkeren en parkeervergunningen

VvE checklist

Inschrijving KvK
Nee
Jaarlijkse vergadering
Nee
Periodieke bijdrage
Nee
Reservefonds aanwezig
Nee
Onderhoudsplan
Nee
Opstalverzekering
Ja
Betrokken makelaars

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.