• Verkocht

Braak 131 5501 DH Veldhoven Cobbeek en Centrum

Uitgelichte kenmerken

  • 133 m² wonen
  • 128 m² perceel
  • 4 slaapkamers
€ 375.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
27 oktober 2022
Verkoopdatum
25 november 2022
Looptijd
4 weken

Omschrijving

ENGLISH TRANSLATION BELOW

Maandag 31 oktober virtueel open huis om 12.00 uur via onze Facebookpagina. Virtueel open huis gemist? Geen probleem, je kan de video terugkijken op onze Facebookpagina:

Deze instapklare tussenwoning uit 1978 met vier ruime slaapkamers, een prachtige, open en lichte woonkamer en een half open keuken, is echt een schot in de roos. De woning biedt een uitnodigende sfeer dankzij diverse speelse details. De ruime woonkamer vloeit op een fijne manier over in de tuin, dankzij de grote ramen die voor veel daglichttoetreding zorgen. Verder geniet je op de gehele begane grond van vloerverwarming, wat zeer prettig is tijdens de koude dagen. De tuin is voorzien van tegels waardoor je hier gemakkelijk een tafel kunt plaatsen om fijn buiten te kunnen dineren. Ben je geïnteresseerd in de woning? Of heb je nog vragen? Wij helpen je graag verder.

Veldhoven is een stad en gemeente in Kempen, in de provincie Noord-Brabant. Dankzij de vele jonge gezinnen die in de buurt wonen, hangt er hier een levendige en gemoedelijke sfeer. Voor de rest is de woning gunstig gelegen ten opzichte van alle benodigde voorzieningen. Zo vindt je op 5 minuten lopen een mooi park, waar je fijn van de natuur kan genieten. Een bushalte en de supermarkt zijn allebei binnen handbereik. Verder bevindt je je op loopafstand van diverse winkeltjes, cafés en restaurants. Toe aan meer prikkels? Op 10 min rijden bevindt zich de stad Eindhoven, waar je een fraaie mix van moderne en oude gebouwen kunt aanschouwen. Daarnaast vind je er een uitgebreid uitgaansleven en eindeloos keuze aan winkels en horecagelegenheden. Wil je de verdere omgeving ontdekken? De uitvalswegen A2 en A67 zijn binnen enkele rijminuten te bereiken.

Begane grond:
Op de begane grond bevinden zich de hal, woonkamer, keuken en het toilet. De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een zwevend toilet en een fonteintje. De ruime hal geeft toegang tot de woonkamer en het toilet. Bij het betreden van de woonkamer valt direct de overvloed aan licht op. De mooie ramen fleuren de hele ruimte op en creëren een comfortabele en levendige sfeer. Met het mooie weer kan je de deuren naar de tuin toe open zetten waardoor het binnen- en buiten leven mooi in elkaar overvloeien. Slechter weer? Op de koude dagen geniet je van de vloerverwarming die over de gehele begane grond geïnstalleerd is. De keuken beschikt over een spoelbak, keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser en veel opslag- en werkruimte.

Eerste verdieping:
Via de met tapijt beklede trap bereik je de eerste verdieping. Hier vind je drie slaapkamers en de badkamer. De netjes afgewerkte slaapkamers zijn allen voorzien van veel daglicht en laminaatvloeren. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, dubbele wastafelmeubel met spiegelkast, designradiator en een zwevend toilet. Daarnaast beschikt de badkamer over een mechanisch ventilatiesysteem.

Tweede verdieping:
Op de zolderverdieping bevindt zich nog een extra kamer die kan dienen als de master bedroom. De ruimte is erg groot en beschikt over een extra wastafel, grote inloopkast en een aansluiting voor de wasapparatuur.

Tuin:
De zonnige achtertuin is in een goede staat en beschikt over veel ruimte die je naar eigen smaak kunt vormgeven. Dankzij de tegels kan je gemakkelijk een tafel plaatsen om buiten te dineren.

Bijzonderheden:
-Energielabel C
-Bouwjaar 1978
-4 slaapkamers
-Vloerverwarming over de gehele begane grond
-Meterkast met 7 groepen en 2 aardlekschakelaars

De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich te allen tijde op de schriftelijkheidsvereiste bij verkoop van zijn woning. Tevens is het maximumbedrag aan financieringsvoorbehoud de vraagprijs wat in de koopakte zal worden opgenomen.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Ook wanneer er een mondelinge overeenstemming is bereikt met een professionele partij, wordt vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Monday 31 October virtual open house at 12.00 am via our Facebook page. Missed the virtual open house? No problem, you can watch the video back on our Facebook page:

This move-in ready 1978 townhouse with four spacious bedrooms, a beautiful, open and bright living room and a semi-open kitchen, is truly a hit. The house offers an inviting atmosphere thanks to several playful details. The spacious living room flows nicely into the garden, thanks to the large windows that provide plenty of natural light. Furthermore, you enjoy floor heating on the entire first floor, which is very pleasant during the cold days. The garden has tiles so you can easily place a table here for fine outdoor dining. Are you interested in the house? Or do you still have questions? We are happy to help you further.

Veldhoven is a city and municipality in Kempen, in the province of North Brabant. Thanks to the many young families living in the neighborhood, there is a lively and friendly atmosphere here. For the rest, the house is conveniently located to all necessary amenities. For example, at a 5-minute walk you will find a beautiful park, where you can enjoy nature. A bus stop and the supermarket are both within easy reach. Furthermore, you are within walking distance of several stores, cafes and restaurants. In need of more stimulation? A 10-minute drive away is the city of Eindhoven, where you can see a beautiful mix of modern and old buildings. You will also find an extensive nightlife and endless choice of stores and restaurants. Would you like to explore the further surroundings? The highways A2 and A67 can be reached within a few driving minutes.

First floor:
On the first floor are the hall, living room, kitchen and toilet. The toilet is fully tiled and equipped with a toilet and a sink. The spacious hall gives access to the living room and toilet. Upon entering the living room you immediately notice the abundance of light. The beautiful windows brighten up the whole room and create a comfortable and lively atmosphere. In nice weather, you can open the doors towards the garden, allowing indoor and outdoor living to blend together nicely. Worse weather? On cold days, enjoy the underfloor heating installed throughout the first floor. The kitchen has a sink, ceramic hob, extractor hood, fridge, freezer, dishwasher and plenty of storage and work space.

Second floor:
Through the carpeted staircase you reach the second floor. Here you will find three bedrooms and the bathroom. The nicely finished bedrooms all feature plenty of natural light and laminate flooring. The fully tiled bathroom has a spacious walk-in shower, double sink cabinet with mirror cabinet, radiator and a floating toilet. In addition, the bathroom has a mechanical ventilation system.

Second floor:
On the attic floor there is an additional room that can serve as the master bedroom. The room is very large and features an additional sink, large walk-in closet and a connection for washing equipment.

Garden:
The sunny backyard is in good condition and features a lot of space that you can design to your own taste. Thanks to the tiles, you can easily place a table for outdoor dining.

Details:
-Energy label C
-Construction year 1978
-4 bedrooms
-Underfloor heating on the entire first floor
-Meter with 7 groups and 2 RCDs

The seller of this property has given our office the confidence to supervise the sale. And this house might just be your dream home. We are therefore happy to tell you everything about this house with enthusiasm. You can also request all documentation from us. Of course you also want to know what your financial options are. We can help you with that too. Are you looking for an advisor, or would you like to know the value of your own home? Discuss it with us and we will see where we can advise you. Expert help is important and we as NVM real estate agent can help you with that.

The seller is happy to let you take a look at his home. Both the seller and we are happy to take the time for this, because you are curious about what this house looks like. But of course also what feeling you get when you walk through the house. That is why we would appreciate it if you would like to give a response after a few days what you think of the house. It is a small effort to send a call, app or email, which is much appreciated by the seller.

When the purchase deed has been signed by the buyer and seller, the seller would like certainty. Therefore, the buyer is obliged to issue a bank guarantee or to deposit a deposit of 10% of the purchase price within 6 weeks after the purchase agreement has been signed.

The measurement instruction is based on NEN2580. The measurement instruction is intended to apply a more unambiguous way of measuring to give an indication of the usable surface. The measurement instruction does not completely exclude differences in measurement results due to, for example, differences in interpretation, rounding off or limitations when performing the measurement.

The brochure has been drawn up to give you the best possible picture of the property. The information in the brochure comes from the seller and/or third parties. We work carefully in the compilation, but no rights can be derived from inaccuracies, etc. However, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. See the NVM consumer conditions on verbal agreement between a private seller and a private buyer is not legally valid. In other words, there is no buy. There is only a legally valid purchase if the private seller and the private buyer have signed the purchase agreement. This arises from Article 7:2 of the Dutch Civil Code. A confirmation of the verbal agreement by e-mail or a draft of the purchase agreement sent is not regarded as a 'signed purchase agreement'. Even when an oral agreement has been reached with a professional party, the written requirement is maintained.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 375.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 2.820
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
133 m²
Overige inpandige ruimte
8 m²
Perceel
128 m²
Inhoud
485 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Toilet
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
C Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie en vloerisolatie
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
AWB (gas gestookt combiketel uit 2001, eigendom)

Kadastrale gegevens

VELDHOVEN D 3377
Kadastrale kaart
Oppervlakte
128 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In centrum
Tuin
Achtertuin en voortuin
Achtertuin
45 m² (8,4 meter diep en 5,3 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het zuidoosten bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig
Voorzieningen
Vliering en elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Parkeervergunningen

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.