St. Antoniusstraat 105 5144 AC Waalwijk

  • Verkocht
€ 229.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
27 juni 2019
Verkoopdatum
27 augustus 2019
Looptijd
2 maanden

Omschrijving

Sfeervolle uitgebouwde eindwoning gelegen nabij het centrum van Waalwijk voorzien van drie slaapkamers diepe privacyvolle achtertuin met nieuwe berging.

Plus punten van deze verbouwde karakteristieke woning:

• Gelegen nabij en op loopafstand het centrum van Waalwijk;
• Voorzien van muur- dak- en spouwmuur isolatie (2017), zodoende heb je lage stookkosten;
• CV-ketel is in 2012 vernieuwd (Remeha);
• De woning is recentelijk (2016) voorzien van een gehele opbouw, zodoende is er nog meer ruimte op de 1e verdieping;
• Achtertuin van 19 x 6,5 meter gelegen op het oosten, door de diept heb je altijd zon;
• Schilderwerk is in 2016 uitgevoerd;
• Voorzien van rolluiken;
• Overkapping en berging vernieuwd in 2012;
• Platte daken zijn in 2018 vernieuwd;
• Meterkast is in 2018 vernieuwd;

Ruimte, gezelligheid en altijd een plek in de zon.

Je zoekt dat ene pareltje tussen al die andere woningen. Je hoopt op de plek waar je moeiteloos je thuis van maakt en waar je alles hebt om jarenlang gelukkig te kunnen zijn. Je zoekt lekker veel ruimte op een mooie plek. Je zoekt een moeiteloze verhuizing en wel de mogelijkheid om later nog meer uit je huis te halen. Alles wat je zoekt, vind je in Sint Antoniusstraat 105 in Waalwijk. Je geluk: de woning staat nu te koop. Voor degene die snel handelt.

De huidige eigenaars kochten hun huis ruim 14 jaar geleden. Ze wonen er nog steeds met veel plezier. “We hebben in de loop der jaren heel veel opgeknapt in huis en nu is het helemaal naar onze smaak. Dat, gecombineerd met de hoeveelheid ruimte die we hebben en de plaats waar we wonen, maakt het tot een heerlijk thuis. Toch gaan we weg, voor een nieuw avontuur.” Kijk. Daar is je kans. Je hebt vast geen enkele moeite om te zien hoe deze vertrekwens jou de mogelijkheid geeft om in het huis te wonen waar gezelligheid een vanzelfsprekendheid is.

Beste van twee werelden
Je nieuwe thuis heeft natuurlijk voldoende ruimte. Wat dat betreft hoef je je hier geen zorgen te maken. In de woonkamer en de keuken heb je genoeg plek om gezellig samen te zijn met je gezin. Om te genieten van de momenten die het leven samen mooi maken. De keuken geeft je genoeg ruimte om een feestmaal van ongekende proporties in te bereiden. Op gezette tijden heb je natuurlijk ook behoefte aan een moment voor jezelf. Dan komen de drie slaapkamers van pas, waar je je even kunt terugtrekken. Zo heb je het beste van twee werelden.

Direct thuis of toch nog wat meer
Het onderhoud en de afwerking van de woning zijn meer dan prima in orde. Dat is natuurlijk fijn om te weten, want verhuizen is zonder klussen al een behoorlijk karwei. Als iemand anders dan al het werk al heeft gedaan, dan kun jij je gewoon concentreren op de leuke dingen. Op het aanpassen van de sfeer aan jouw eigen smaak, bijvoorbeeld. Dan zet je je meubels en andere spullen binnen, trek je je schoenen uit, laat je jezelf op de bank vallen en begin je lekker met wonen. Zo eenvoudig dus. Maar je hebt ook nog mogelijkheden met het huis. “We hebben tekeningen laten maken om de benedenverdieping over de volle breedte uit te bouwen en een mooie woonkeuken te maken. Dat plan hebben we nu in de koelkast gezet, maar de gedachte aan wat het zou doen met de ruimte, blijft aantrekkelijk.” Jij hebt vast ook niet veel inbeeldingsvermogen nodig om te zien wat dit extra stukje huis voor jou zou betekenen.

Plek in de zon
“Onze tuin is 19 meter diep. Achterin hebben we een flinke schuur gebouwd, maar we hebben nog steeds meer dan voldoende ruimte over. Zelfs als we de aanbouw hadden gemaakt, was er nog helemaal niets aan de hand geweest. En we hebben de hele dag wel ergens de zon in de tuin.” Al die ruimte en vitamine D heb je op een fraaie plek, op loopafstand van het centrum en in een straat vol mooie, oude woningen. Je hebt er alles bij de hand. En wil je Waalwijk even uit? Dan zit je in een vloek en een zucht op de A59 of de N261.

Nooit meer weg!
Sint Antoniusstraat 105 in Waalwijk staat nu te koop. Voor 229.000 Euro is het jouw nieuwe huis. Beter nog: je nieuwe thuis. Voor dat bedrag koop je een fijne plek in de zon, een huis waar je je nergens druk om hoeft te maken en de mogelijkheid om nog meer thuis van je huis te maken. Ga vooral eens kijken. De bezichtiging laat je zien dat dit de plek is waar je alles hebt voor het leven dat je jezelf gunt. Neem rustig de tijd voor je ronde door de woning en wellicht heb je aan het eind al helemaal geen zin meer om weg te gaan. Veel plezier!

Wil je deze eindwoning bezichtigen? Bel dan met ons kantoor in Waalwijk, 0416-666696.

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 229.000 k.k.
Vraagprijs per m²
info
€ 2.436
Aangeboden sinds
27 juni 2019
Soort woonhuis
Eengezinswoning, eindwoning
Oppervlakte
94 m² wonen / 212 m² perceel
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Inhoud
358 m³
Energielabel
D Wat betekent dit?
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1918
Betrokken makelaar

VBO verkoopmakelaar

Allround Makelaardij

Bel 085-0645880

Woningmarkt Beta

Gem. vraagprijs

Antoniusparochie

Heel Waalwijk

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Gem. vraagprijs per m2

Antoniusparochie

Heel Waalwijk

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs / m2 te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Hulp nodig bij het kopen?

Met een makelaar krijg je meer inzichten in de woningmarkt.

arrow-right Vind een makelaar
Gebaseerd op verkochte woningen in deze buurt in het afgelopen jaar. Meer informatie

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.