• Verkocht

Zaaimand 7 6003 EM Weert Laarveld

Uitgelichte kenmerken

  • 165 m² wonen
  • 329 m² perceel
  • 3 slaapkamers
€ 625.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
5 september 2022
Verkoopdatum
16 september 2022
Looptijd
11 dagen

Omschrijving

- Stijlvolle en zeer energiezuinige vrijstaande woning uit 2012 met een multifunctionele extra kamer op de begane grond, 3 slaapkamers en een fraai aangelegde tuin welke weinig onderhoud vergt!
- Gelegen op een prachtig hoekperceel, in de populaire, jonge en groene woonomgeving Laarveld.
- De woning is volledig geïsoleerd vanuit de bouw in 2012 (dak-, vloer- en spouwmuurisolatie), geheel voorzien van kunststof kozijnen met triple glas beglazing (HR+++) en beschikt over een water/water (aard)warmtepomp (incl. 180L boiler) met bijbehorend extra buffervat (200L), resulterend in energielabel A!
- De begane grond en verdieping zijn volledig voorzien van comfortabele, per ruimte in te stellen vloerverwarming en -koeling.
- De raampartijen op de verdieping en dakvensters op de zolderverdieping beschikken grotendeels over horren en zijn voorzien van elektrische en op afstand bedienbare (grotendeels inpandige) rolluiken!
- De woning heeft een luxe afwerkingsniveau, is zeer smaakvol afgewerkt en is met recht instapklaar te noemen!
- In de afgelopen jaren is o.a. de garage/berging omgebouwd tot een multifunctionele kamer (2018) en is de tuin vergroot en op zeer fraaie wijze opnieuw ingericht (2021-2022).
- In 2020 is het binnenschilderwerk (incl. binnendeuren en kozijnen) op de begane grond vernieuwd.
- De multifunctionele kamer is op de begane grond is thans ingericht als speelkamer maar is tevens uitermate geschikt als thuiswerkplek of levensloopbestendige slaapkamer met bijbehorende badkamer (aansluitingen aanwezig).
- Laarveld is een rustige en zeer kindvriendelijke woonomgeving met een grote diversiteit aan woningen en veel groen- en speelvoorzieningen.
- Het Weerter stadscentrum, NS-Intercitystation, meerdere scholen en diverse winkel-, zorg- en sportvoorzieningen zijn binnen enkele auto- of fietsminuten bereikbaar.
- Vanuit de woning is er een uitstekende verbinding naar de autosnelweg A2 Maastricht - Eindhoven en diverse belangrijke uitvalswegen.

Indeling:

Entree:
Middels de ruime oprit is de entree aan de rechterzijde van de woning toegankelijk. Vanuit de oprit is er tevens toegang tot het portaal naar de multifunctionele kamer en de keuken. De oprit is afgewerkt met fraaie sierbestrating.

Ontvangsthal:
Ruime ontvangsthal met meterkast en toiletruimte. De hal is afgewerkt met een tegelvloer (voorzien van vloerverwarming en - koeling) en heeft een smaakvolle wandafwerking. Vanuit de hal zijn de woonkamer en trapopgang naar de verdieping toegankelijk. Onder de trapopgang bevindt zich een maatwerk kastlade. De woonkamer is toegankelijk middels een deur met glas-in-lood.

Woonkamer:
De woonkamer bestaat uit een ruim zitgedeelte met fraaie kenmerkende erker aan de voorzijde en een open keuken met eetgedeelte aan de achterzijde. De woonkamer is afgewerkt met een tegelvoer (voorzien van vloerverwarming en -koeling), heeft een smaakvolle wandafwerking en is voorzien van diverse inbouwspots. In 2020 is het schilderwerk (incl. binnendeuren en kozijnen) vernieuwd. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en een aangenaam contact met buiten. Het eetgedeelte biedt voldoende ruimte voor een grote eettafel met stoelen en staat in open verbinding met de keuken. Middels openslaande deuren is er toegang tot de tuin. De openslaande deuren zorgen ook hier voor veel lichtinval en een aangenaam contact met de tuin.

Keuken:
De keuken beschikt over een stijlvolle wandopstelling en een spoeleiland. De wandopstelling bestaat uit diverse bergkasten, lades en een prachtig betonnen werkblad met ''Siemens'' inductiekookplaat en een bijbehorende bovenhangende ''Siemens'' afzuigkap. De wandopstelling biedt tevens plaats aan de ''Siemens'' oven, ''Siemens'' combi-oven en de ''Siemens'' koelkast. Het spoeleiland beschikt eveneens over diverse bergkasten, biedt plaats aan de ''Siemens'' vaatwasser en is voorzien van een betonnen werkblad met spoelbak (incl. Quooker). De keuken is voorzien van sfeervolle inbouwspots en een wandlichtpunt. Vanuit de keuken zijn de tuin en het portaal naar de multifunctionele kamer en de oprit toegankelijk. Het portaal is toegankelijk middels een deur met glas-in-lood.

Portaal:
Vanuit de keuken is er toegang tot het portaal. Het portaal is voorzien van een praktische maatwerk muurkast welke thans in gebruik is als garderobe en provisiekast. Ook het portaal is afgewerkt met een tegelvoer (voorzien van vloerverwarming en -koeling) en heeft een smaakvolle wandafwerking. Het portaal beschikt over een fraaie, deels betegelde nis met inbouwspot en een moderne wastafel. Vanuit het portaal zijn de oprit en de multifunctionele kamer toegankelijk. De multifunctionele kamer is toegankelijk middels een deur met glas-in-lood.

Multifunctionele kamer:
Ruime multifunctionele kamer met diverse gebruiksmogelijkheden. De kamer is thans ingericht als speelkamer maar is tevens geschikt als speelkamer, hobbyruimte, thuiswerkplek of levensloopbestendige slaapkamer. In de ruimte zijn aansluitingen voor het realiseren van een eventuele levensloopbestendige douche of badkamer aanwezig. Ook deze kamer is afgewerkt met een tegelvoer (voorzien van vloerverwarming en -koeling), heeft een smaakvolle wandafwerking en is voorzien van diverse inbouwspots. De kenmerkende stalraampjes zorgen voor een aangename daglichttoetreding. Vanuit de multifunctionele kamer is er toegang tot een riante muurkast t.b.v. de technische installaties.

Technische installaties:
De muurkast met technische installaties biedt plaats aan de opstelling van de NIBE F1245 PC alles-in-één water/water (aard)warmtepomp incl. 180L boiler en bijbehorende extra UKV 200L buffertank. De muurkast biedt tevens plaats aan de verdeler van de vloerverwarming en -koeling van de begane grond.

1e Toilet:
Vanuit de ontvangsthal is er toegang tot de toiletruimte. De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een modern hangcloset (2021) en een fonteintje (2021). De niet betegelde gedeeltes zijn voorzien van licht stucwerk.

1e Verdieping:

Overloop:
Middels de fraaie trapopgang met stijlvolle houten tredes en leuningen is er toegang tot de overloop. Het dakvenster ter plaatse van de overloop zorgt voor een aangename daglichttoetreding. De overloop is afgewerkt met een laminaatvloer en heeft een smaakvolle wandafwerking. Vanuit de overloop zijn 3 slaapkamers, de badkamer, een separate toiletruimte, praktische trapkast en de trapopgang naar de zolderverdieping toegankelijk.

1e Slaapkamer:
Ruime (hoofd)slaapkamer, gelegen aan de linker achterzijde van de woning. De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer, heeft een smaakvolle wandafwerking en biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een eventuele kledingkast of dressoir. Middels een fraaie schuifdeur is er toegang tot een walk-in closet met maatwerk kledingkast. De kledingkast bestaat uit diverse lades en meerdere hang- en leggedeeltes. De te openen raampartij is voorzien van een een hor en een inpandig, elektrisch en op afstand bedienbaar rolluik.

2e Slaapkamer:
Ruime slaapkamer, ditmaal gelegen aan de linker voorzijde van de woning. De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer, heeft een smaakvolle wandafwerking en biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een eventuele kledingkast of dressoir. De te openen raampartij is voorzien van een hor en een inpandig, elektrisch en op afstand bedienbaar rolluik.

3e Slaapkamer:
De 3e slaapkamer is gelegen aan de rechter achterzijde. Ook deze kamer is afgewerkt met een laminaatvloer. De kamer is thans ingericht als kleedkamer maar is tevens geschikt als slaapkamer of thuiswerkplek. De kamer biedt voldoende ruimte voor een bed en een eventuele kledingkast of dressoir. De te openen raampartij is voorzien van een een hor en een inpandig, elektrisch en op afstand bedienbaar rolluik.

Badkamer:
De badkamer beschikt over een inloopdouche, vrijstaand ligbad, praktische badkamerkast, een designradiator en een tweetal waskommen met bijbehorende inbouwkranen en een grote spiegel. De inloopdouche is voorzien van een glazen deur, heeft een fraaie vloerafwerking, beschikt over een draingoot en is voorzien van een RVS douchepaneel met handdouche, massagejets en rainshower. De badkamer is afgewerkt met een tegelvloer (voorzien van vloerverwarming en -koeling) en heeft deels betegelde wanden. De niet betegelde gedeeltes zijn afgewerkt met licht stucwerk. De te openen raampartij is voorzien van een een hor en een inpandig en elektrisch bedienbaar rolluik.

2e Toiletruimte:
Vanuit de overloop is er toegang tot de 2e toiletruimte. De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een modern hangcloset (2021) en een fonteintje (2021). De niet betegelde gedeeltes zijn voorzien van licht stucwerk.

Trapkast:
Vanuit de overloop is er toegang tot de trapkast. De trapkast beschikt over praktische bergruimte en biedt plaats aan de verdeler van de vloerverwarming en -koeling van de verdieping en de installaties van de inpandige, elektrische en op afstand bedienbare rolluiken.

Zolderverdieping:
Middels een vaste trap en een fraaie schuifdeur is er toegang tot de zolderverdieping. De zolderverdieping is afgewerkt met een laminaatvloer en beschikt over een tweetal te openen dakvensters met elektrische en op afstand bedienbare rolluiken. De kamer beschikt over praktische bergruimte in de bergkasten in het schuine gedeelte, biedt plaats aan de unit van de mechanische ventilatie en is voorzien van een uitstortgootsteen en aansluitingen voor het witgoed. De zolderverdieping is aan de achterzijde thans ingericht als thuiswerkplek.

Tuin:
Vanuit de woonkamer en de keuken is er toegang tot de fraai aangelegde tuin. De tuin is in 2021-2022 op zeer fraaie wijze opnieuw ingericht. De tuin is geheel omheind, grotendeels betegeld en beschikt over een prachtige terrasoverkapping. De terrasoverkapping is in 2022 zwart geschilderd en biedt voldoende ruimte voor een loungeset of eettafel met stoelen. Vanuit de overkapping is er een fraai zicht op de tuin. De tuin is naast de betegelde gedeeltes afgewerkt met grind en is rondom voorzien van diverse groenblijvende leibomen t.b.v. extra privacy. De tuin beschikt verder over een buitenkraan, elektra en sfeervolle verlichting. De getoonde jacuzzi en trampoline zullen ter overname worden aangeboden. Vanuit de tuin is er toegang tot de berging. Middels een achterom met fraaie zwarte stalen poort is er toegang tot de straatzijde.

Berging (binnenzijde niet afgebeeld):
Ruime berging met veel praktische bergruimte, elektra en verlichting. De berging is volledig geïsoleerd en afgewerkt met een tegelvoer (voorzien van vloerverwarming en -koeling).

Oprit:
Aan de rechterzijde van de woning bevindt zich een oprit met voldoende ruimte om 2 auto's op eigen terrein te parkeren.

Ligging:
Gelegen op een prachtig hoekperceel, in de populaire, jonge en groene woonomgeving Laarveld. Laarveld is een rustige en zeer kindvriendelijke woonomgeving met een grote diversiteit aan woningen en veel groen- en speelvoorzieningen. Het Weerter stadscentrum, NS-Intercitystation, meerdere scholen en diverse winkel-, zorg- en sportvoorzieningen zijn binnen enkele auto- of fietsminuten bereikbaar. Vanuit de woning is er een uitstekende verbinding naar de autosnelweg A2 Maastricht - Eindhoven en diverse belangrijke uitvalswegen.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 625.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 3.788
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012
Toegankelijkheid
Toegankelijk voor ouderen
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
165 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
17 m²
Perceel
329 m²
Inhoud
599 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 2 aparte toiletten
Badkamervoorzieningen
Ligbad en douche
Aantal woonlagen
2 woonlagen en een zolder
Voorzieningen
Dakraam, glasvezelkabel, mechanische ventilatie, rolluiken en TV kabel

Energie

Energielabel
A Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie, driedubbel glas, dubbel glas, HR-glas, muurisolatie, vloerisolatie en volledig geïsoleerd
Verwarming
Aardwarmte, gehele vloerverwarming en warmtepomp
Warm water
Aardwarmte en elektrische boiler

Kadastrale gegevens

WEERT Z 565
Kadastrale kaart
Oppervlakte
329 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin en zijtuin
Achtertuin
100 m² (4,6 meter diep en 15,2 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het noordwesten bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Aangebouwde stenen berging
Voorzieningen
Elektra
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie, vloerisolatie en volledig geïsoleerd

Garage

Soort garage
Niet aanwezig, wel mogelijk

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein en openbaar parkeren

Betrokken makelaar

NVM verkoopmakelaar

Saelmans Makelaardij

Bel 0495-533893

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.