• Verkocht

Zodde 4 3648 CZ Wilnis

Uitgelichte kenmerken

  • 201 m² wonen
  • 1.085 m² perceel
  • 3 slaapkamers
€ 925.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
13 april 2019
Verkoopdatum
8 juli 2020
Looptijd
14½ maand

Omschrijving

Tijdloos ontworpen, exclusieve watervilla met enorm veel leefruimte op een geweldig vrije locatie aan de Ringvaart. Hier geniet u op ieder moment van de dag van de vrijheid en de natuur. Vanuit alle ruimtes heeft u een schitterend uitzicht op water. Door dit contact met het water heeft u hier een permanent vakantiegevoel.

Via de Herenweg in de lintbebouwing van Wilnis is de Zodde bereikbaar. De Zodde is een privéweg waaraan vier van buiten identieke watervilla's gelegen zijn. Door de bijzondere positie van elke watervilla is er zeer veel privacy gewaarborgd. Aan het einde van de straat vindt u deze prachtig gelegen watervilla. Deze waterbungalow wordt bewoond door de architect van het plan Zodde, daardoor treft u hier de mooiste ligging aan de Zodde. De tuin ligt nagenoeg rondom de woning, direct aan het vaarwater.

De uitstraling van de buitenzijde van deze villa wordt doorgevoerd in het strakke interieur. Alle materialen en kleurstellingen komen binnen terug of vullen de sfeer van buiten aan. Hoge plafonds, veel glas rondom, strakke vloeren en wanden en een uitgekiende indeling geven het huis een geheel eigen identiteit waar zowel een modern als een klassiek interieur niet zal misstaan.

De indeling van deze bijzondere watervilla is als volgt:
Een strak aangelegd pad leidt ons naar de voordeur van de woning. In de hoge hal is het bijzonder binnenkomen. Veel glas geeft direct een doorkijk naar de woonkamer. In de hal bevinden zich de meterkast, de afsluitbare inbouwgarderobe en het toilet (vrijhangend met eigen ontwerp fontein). Bij het binnenkomen van de woonkamer wordt u vervolgens direct gegrepen door het prachtige weidse uitzicht over de Ringvaart en het oer-Hollandse waterlandschap. Zodra u plaatsneemt in de royale zithoek met de gezellige gashaard ervaart u het vele daglicht, de hoge plafonds en het formidabele uitzicht. Via een brede schuifpui (weggewerkt in de spouwmuur) kunt u op het houten terras van de zon genieten. De gehele begane grond is voorzien van een antraciet tegelvloer met vloerverwarming. In de woonkamer is airconditioning aanwezig. Kenmerkend voor de watervilla is de volwaardige hoogte en ramen in de woonkamer waardoor het daglicht is gegarandeerd. De ruimtes zijn grotendeels 2,60 m hoog en in de hal zelfs 3,65 m hoog.

De keuken is hoger gelegen dan de woonkamer waardoor er een echte woonkeuken gecreëerd is. De moderne woonkeuken is zeer royaal van opzet en beschikt over voldoende kast- en werkruimte, extra diepe laden (70 cm), een RVS spoelbak, een vaatwasser, een koel-/vriescombinatie, een Siemens combi-oven/magnetron, een Nespresso koffiezetapparaat (Miele) en een televisie. Het kookeiland is voorzien van een Siemens Ceran inductiekookplaat, een oven en een afzuigkap. Het brede raam zorgt voor voldoende daglicht op uw aanrechtblad. Vanuit de keuken krijgt u toegang tot een af te sluiten kantoorruimte. Deze ruimte kan uiteraard bij de woonruimte betrokken worden maar kan ook als bibliotheek, praktijkruimte of atelier dienst doen. Aan u de keuze.

Souterrain:
Vanuit de woonkamer is via een stoere, (hard)houten trap met RVS leuning, het souterrain bereikbaar. Rondom de trap, met veel daglicht in deze ruimte, treft u een inpandige berging met de CV (Combifort 32/80+ uit 2006) met daarnaast een technische ruimte met daarin de aansluitingen voor de wasapparatuur. Aan het einde van de gang vindt u de riante masterbedroom. In deze slaapkamer treft u een kastenwand voorzien van televisie-aansluiting en extra bergruimte. Daarachter nog een separate inloopkast met extra bergruimte voor onder meer koffers en dergelijke. De periscoop ramen met spiegels zorgen voor voldoende lichtinval in de slaapkamer alsmede natuurlijke ventilatie indien gewenst. De naastgelegen badkamer is ruim van opzet en voorzien van een dubbele wastafel (betonnen waskommen naar eigen ontwerp) met ingebouwde spiegelkast, een riante inloopdouche met stort- en handdouche, een ligbad, een vrijhangend toilet en een design-radiator. De gehele vloer in het souterrain is voorzien van antraciet vloertegels. De ingenieuze periscoop ramen met de spiegels zorgen voor voldoende lichtinval in het souterrain.

Kantoorruimte:
Op dit moment is de watervilla ingericht als woning met kantoor aan huis. Via de eigen entree bereikt u het kantoor. Deze ruimte heeft een eigen garderobe, airconditioning, alarm en een eigen verwarmingszone. De gehele vloer is voorzien van dezelfde antraciet tegelvloer met vloerverwarming als in de woonkamer. De ramen in deze kantoorruimte zorgen voor voldoende daglicht. De tweede trap in deze ruimte geeft toegang tot het souterrain. Beneden gekomen treft u hier een tweede grote kantoorruimte voorzien van een eigen thermostaat. Hier treft u verder nog bergruimte, een pantry met koelkast en vaatwasser en een separate toiletruimte. Zowel vanaf de begane grond en het souterrain heeft u vanuit het kantoor toegang tot de woning. De kantoorruimte is aan de buitenzijde afgewerkt met onderhoudsarme gevelbekleding (Resopal en Trespa). Eventueel is deze ruimte in te richten als aanleunwoning.

Relatief eenvoudig is de kantoorruimte in een studeerkamer te veranderen en het souterrain in twee slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Hierdoor ontstaat een riante woonvilla met drie slaapkamers en eventueel drie badkamers. In onze brochure treft u een plattegrond van deze mogelijke indeling aan.

Buitenruimte:
De ligging van deze watervilla aan de Ringvaart is uniek te noemen. De tuin biedt veel privacy en rondom zijn diverse mogelijkheden om heerlijk in de zon te zitten. De houten terrassen van Bankari zijn geplaatst op een Azobé fundering. Deze watervilla heeft de mooiste ligging en met de fraai aangelegde tuin met gazon en beplanting krijgt het geheel een exclusieve uitstraling. Wanneer u de vrijheid op wilt zoeken kunt er met de boot heerlijk op uit. Via de Ringvaart heeft u een open vaarverbinding naar de Vinkeveense Plassen en via Mijdrecht naar de rivier De Amstel.

Garage:
De onderheide garage is royaal van afmeting, heeft een elektrische deur, een aparte toegangsdeur, een uitstortgootsteen met koud water en een beregeningsinstallatie waarmee u uw tuin te allen tijde automatisch kunt besproeien met water uit de sloot. Naast de entree aan de zijkant treft u de meterkast met daarin opgenomen de meter voor de zonnepanelen. Bij de garage is tevens een oplaadpunt voor uw elektrische auto, 11 kW. Via de trap bereiken we de kelder waar u voldoende ruimte treft voor archief of het opbergen van uw tuingereedschap en/of uw bootkussens.

De watervilla is duurzaam en perfect geïsoleerd en voorzien van 16 stuks zonnepanelen. Hierdoor is een laag energieverbruik vanzelfsprekend. Goed om te weten is dat deze watervilla in 2005/2006 is gebouwd volgens het Bouwbesluit en hiermee dus voldoet aan alle eisen die u stelt aan comfortabel wonen. Het exterieur van de watervilla bestaat uit onderhoudsarme gevelbekleding (Resopa en Trespa) en stucwerk op stenen spouwmuren. Samen met de aluminium kozijnen met HR++ glas, geeft het de woning een stoer karakter.

Deze eersteklas watervilla:
+ stijlvol en energiezuinig gebouwd in 2006 met een inhoud van 659 m3
+ heeft een gebruiksoppervlakte van 201 m2 en de garage met kelder van 50 m2
+ op een kavel van een comfortabel formaat van 865 m2 grond
+ met ongehinderd uitzicht over de ringvaart en het polderlandschap en heel veel privacy
+ laadpunt voor auto, 11 kW (krachtstroom)
+ zonnepanelen 16 stuks
+ luxe afbouwmateriaal (Gira) met veel aansluitpunten
+ voorzien van een aanlegsteiger voor boot van 7 meter
+ gebruik van hoogwaardige afbouwmaterialen, zoals rvs deurkrukken, massieve binnendeuren met hpl afwerking, sanitair en radiatoren

U voelt direct de lentekriebels opkomen en u wilt meteen komen kijken? Dat kan, bel ons gerust.

++++++++++

Timeless design. An exclusive water villa with expansive living space in a great location on the Ringvaart waterway. Here you can enjoy a sense of complete freedom and experience nature throughout the day. All rooms have a beautiful view of the water; this creates a permanent vacation-like feeling. Zodde can be reached by Herenweg from the ribbon development town of Wilnis. Zodde is a private road with four identical water villas, their positioning ensures ultimate privacy. This particular villa is situated at the end of the street, and is most certainly the best spot of them all - which is why Zodde's architect chose this water bungalow as his home.

The exterior of the villa is reflected in its contemporary interior. All materials and color schemes are mirrored inside or have been selected to complement the atmosphere of the facade. Tall ceilings, glass, smooth floors and walls and a sophisticated layout lend the house its own identity, where neither a modern or classic interior is out of place.

The layout of this unique water villa is as follows:
A path leads to the front door. The tall hall is nothing short of commanding. Ample glass allows for a direct view of the living room. The hall features a meter cupboard, an integrated coat area and a restroom (wall-mounted toilet with a custom washbasin). As you enter the living room, the spectacular panoramic view of Ringvaart and the quintessentially Dutch water landscape will take your breath away. And in the sitting area - which features a cozy gas-fireplace - you will notice just how bright the living room is, and how the tall ceilings and magnificent view combine to make this an exceptional space. A wide sliding door (hidden in the cavity wall) leads out to the sunny deck. The entire ground floor is fitted with dark grey floor tiling with underfloor heating. The living room is air conditioned. A unique feature of this water villa is the extraordinary ceiling and window heights, ensuring optimum daylight entry. Most rooms measure 2.60m tall, and the hall reaches 3.65m.

The kitchen is slightly raised above the living room level, and is a genuine kitchen/lounge. The modern kitchen is generous in proportions and is fitted with ample cupboard and workspace, unconventionally deep drawers (70cm), a stainless steel sink, dishwasher, refrigerator with freezer, Siemens combination oven/microwave, a Nespresso coffee machine (Miele) and a television. The chef's island is fitted with a Siemens Ceran induction cooker, an oven, and a range hood. The large window allows daylight to flood in. The kitchen leads to the study/home office, which can be closed off. This space can be incorporated into the living area, but can also be used as a library or studio. The choice is yours.

Basement:
A robust solid wood staircase with a stainless steel banister leads from the living room to the basement. Surrounding the stairs, and bathed in natural light, is an integrated storage area with the central heating unit (Combifort 32/80+ from 2006) adjacent to a technical area with the fittings for the laundry machine and dryer. At the end of the hall is the spacious master bedroom, with a fitted wardrobe wall with integrated television and added storage space. Behind this wall is a separate walk-in closet with more storage space for luggage, etc. The periscope windows with mirrors allow for enough daylight in the bedroom in addition to ventilation. The adjacent bathroom is also of generous dimensions and is fitted with a double vanity (custom concrete sink) with a built-in mirror cabinet, a beautiful walk-in shower with rain- and hand shower, a bathtub, a wall-mounted toilet and design radiators. The entire floor of the basement is fitted with dark grey floor tiles. The ingenious periscope windows with mirrors allow for ample daylight entry in the basement.

Study/home office:
Currently, the water villa is designed as home with an integrated office space with a separate entrance. The office features a coat area, air-conditioning, alarm system and an individual heating zone. The floor is fitted with the same dark grey floor tiling as the living room, with underfloor heating. The windows in the office allow for ample daylight entry. The second staircase in this area accesses the basement. The space also features more storage space, a pantry with a refrigerator and dishwasher and a separate restroom. The office can be accessed from both the ground floor and basement levels. The exterior of the office is fitted with low-maintenance cladding (Resopal and Trespa). This area can also be used as an annex.

The office can quite easily be converted into a den and the basement level into two bedrooms with both a private bathroom. This would result in an expansive villa with three bedrooms and three bathrooms. The alternative layout for this option is given in our brochure.

Outdoor area:
The location of this water villa on the Ringvaart is nothing short of unique. The garden offers ultimate privacy and multiple spots to sit in the sun. The Bankari decking was fitted onto Azobé foundations. This water villa is situated in the most favorable location of all. the beautifully landscaped garden and the greenery lend it an exclusive character. Ringvaart waterway offers a direct connection to Vikeveense Plassen (lakes) and via Mijdrecht to Amstel river.

Garage:
The garage is spacious, has an electrical garage door, a separate entry door, a utility sink with cold water and a sprinkler system unit which automatically waters the garden with water from the creek. Next to the entrance is a meter cupboard with the meter for the solar panels. The garage also has a charging station for an electric car, 11kW. Stairs lead to the basement which can easily accommodate a filing room or storage of garden tools and/or boat pillows.
The water villa is sustainable, fully insulated and fitted with 16 solar panels - low energy consumption is guaranteed. This water villa was built in 2005/2006 according to a building decree, satisfying all requirements for comfort. The exterior of the water villa features low-maintenance cladding (Resopa and Trespa) and rendering on stone cavity walls, and combined with its aluminum window frames with IG++ glazing, this lends the villa a robust appearance.

This premium water villa:
+ Is elegant and energy-efficient, built in 2006 with a volume of 659cbm
+ Has a usable residential floor area of 201sqm and a garage with basement of 50sqm
+ Is situated on a generous lot, encompassing approximately 865sqm of land
+ Offers unobstructed views of the Ringvaart and polder landscape with ultimate privacy
+ Has a charging station for a car, 11kW
+ Is fitted with 16 solar panels
+ Features luxury finishes (Gira) with many connection points
+ Equipped with a jetty for a 7-meter boat
+ Use of high-quality materials, such as stainless steel door handles, solid interior doors with an HPL finisch

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 925.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
info
€ 4.602
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Woonboot, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
201 m²
Externe bergruimte
50 m²
Perceel
1.085 m²
Inhoud
779 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 2 aparte toiletten
Badkamervoorzieningen
Ligbad en toilet
Aantal woonlagen
1 woonlaag en een kelder
Voorzieningen
Airconditioning, alarminstallatie, mechanische ventilatie, natuurlijke ventilatie, rookkanaal, schuifpui, TV kabel en zonnepanelen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, HR-glas, muurisolatie en vloerisolatie
Verwarming
Cv-ketel, gashaard en gedeeltelijke vloerverwarming
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Daalderop Combifort 32/80+ (gas gestookt combiketel uit 2006, eigendom)

Kadastrale gegevens

WILNIS A 4277
Kadastrale kaart
Oppervlakte
865 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
WILNIS A 4281
Oppervlakte
220 m² (deelperceel)
Eigendomssituatie
Mandelig

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, aan vaarwater en vrij uitzicht
Tuin
Voortuin, zijtuin en zonneterras
Zijtuin
300 m² (25 meter diep en 12 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het noordwesten

Garage

Soort garage
Vrijstaande stenen garage
Capaciteit
2 auto's
Voorzieningen
Elektrische deur, elektra en stromend water
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie en vloerisolatie

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Betrokken makelaars
Dhr. E.J. ten Hove
Zodde 4
10,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Zeer goede begeleiding door het hele kantoor, en zeer goede adviezen en akties van de makelaar tijdens verkooponderhandeling.
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
10
Reactie van Korver Makelaars | Mijdrecht - De Ronde Venen
Hartelijk dank voor deze 4 tienen! Dat is weer een mooie score waar we trots op zijn. Dank voor jullie vertrouwen bij de verkoop van jullie prachtige woonark. We hebben de samenwerking als bijzonder plezierig ervaren. We zijn er ook trots op dat we de verkoop voor jullie mochten verzorgen en wensen jullie veel geluk op jullie nieuwe locatie. Team Korver Makelaars

NVM aankoopmakelaar

Makelaarskantoor Mantel BV

Bel 0297-327145

Woningmarkt Beta

Gem. vraagprijs

Wilnis Dorp

Heel Wilnis

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Gem. vraagprijs per m2

Wilnis Dorp

Heel Wilnis

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs / m2 te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Hulp nodig bij het kopen?

Met een makelaar krijg je meer inzichten in de woningmarkt.

arrow-right Vind een makelaar
Gebaseerd op verkochte woningen in deze buurt in het afgelopen jaar. Meer informatie

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.