• Verkocht

Landgoed Eelink - Bouwkavels (Bouwnr. Kavel G) 7101 PK Winterswijk Winterswijk-Zuidoost

€ 299.000 v.o.n.
Onderdeel van project Landgoed Eelink, Winterswijk

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
20 juni 2022
Verkoopdatum
17 augustus 2022
Looptijd
8 weken

Omschrijving

START VERKOOP MAANDAG 20 JUNI 2022 OM 14:00 UUR

Villawijk Landgoed Eelink is een initiatief van WBC Projekten. Het landschappelijk gebied bevindt zich aan de zuidoostkant van Winterswijk. Het gebied wordt globaal begrensd door de Wehmerbeek, Bataafseweg, Rondweg Zuid en de Eelinkes. Het landgoed vormt een overgangszone tussen de buitenwijken van Winterswijk en het schitterende, voor Nederland unieke coulisselandschap met zijn rijkdom aan culturele en natuurlijke erfgoederen.

De ontwikkeling van het landgoed tot woongebied gebeurt met zorgvuldige inachtneming en opwaardering van de landschappelijke waarden. Hiermee staat de locatie garant voor de zeldzame combinatie van wonen in een beschermde landelijke omgeving en de voordelen van goede voorzieningen op korte afstand.

Het bestemmingsplan biedt kopers veel flexibiliteit met betrekking tot de invulling van de kavels.

De bouwkavels variëren in grootte van 1.141 m² tot 2.261 m² en zijn vrij van architect en aannemer.

START VERKOOP
De verkoop van deze kavels start op 20 juni 2022 om 14:00 uur. Vanaf dat moment is alle verkoopdocumentatie te vinden op de projectwebsite landgoed-eelink.nl. Deze verkoop zal plaatsvinden door middel van verkoop bij inschrijving. Het inschrijfformulier is te downloaden onder het project op de website van nieuwwonenachterhoek.nl, daarnaast is het inschrijfformulier op te vragen bij de kantoren van de verkopende makelaars. Op uiterlijk 4 juli 2022 om 12:00 uur dient het inschrijfformulier ingeleverd te zijn. Dit kan per mail naar of Ook is het mogelijk om het formulier fysiek in te leveren bij één van de makelaarskantoren. Uiterlijk 8 juli 2022 zullen de gelukkigen bericht ontvangen dat zij een kavel toegewezen hebben gekregen.

VEEL VARIATIE EN MOGELIJKHEDEN
De uitgangspunten voor het bouwen tref je hieronder aan:
- Oriëntatie van de woning is zowel evenwijdig of loodrecht op de richting van de weg mogelijk (maximaal tweemaal gelijke oriëntatie naast elkaar);
- Om dichte bebouwing te voorkomen blijft alle bebouwing 6 meter uit de zijdelingse perceelsgrens;
- Voorgevel van de woning mag in een zone 5 meter vanaf de gevellijn;
- Bijgebouwen zijn mogelijk binnen een zone van 10 meter rond het hoofdgebouw en 3 meter achter de voorgevel.

AANKLEDING
De meidoornhagen zijn beeldbepalende afsluitingen van de kavels. Aan de zijde van de Wehmerbeek zijn bomen en aanvullende beplanting aangelegd.

De Laan van Napoleon, heeft een historische binding met de directe omgeving. In Landgoed Eelink ligt ook het Napoleonspad. Dit pad loopt vanuit buurtschap het Woold over de landerijen van Eelink naar de Huininkmaat en blijft in stand als fiets- en looppad.

BEELDKWALITEIT
In het stedenbouwkundige plan speelt het landschap een belangrijke rol. De aaneengesloten bospercelen en het dal van de Whemerbeek vormen een boeiend en waardevol landschappelijk decor, waarin de toekomstige bebouwing organisch is opgenomen. Groen, woningen, openbare ruimte, infrastructuur en water zijn ingebed in de omgeving.

Het betreft een collegiale verkoop met Mensink Berndes Makelaars in Aalten.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 299.000 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
1.759 m²

Betrokken makelaar

NVM verkoopmakelaar

Nieuw Wonen Achterhoek

Bel 085-0801590

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.