• Verkocht

Tolakkerlaan 3 (BK 1) 3704 JA Zeist Weidegebied

€ 625.000 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
29 juni 2021
Verkoopdatum
1 oktober 2021
Looptijd
3 maanden

Omschrijving

Bouwkavel 1

Nieuwbouw van uw droomhuis in het buitengebied!

Veel mensen hebben de wens om “een keer zelf een huis te bouwen”. Als de wens is om dit ook nog te doen op een locatie die de rust en ruimte van het buitengebied combineert met de faciliteiten van een (grotere) stad, dan heeft u nu gevonden wat u zocht. Onze opdrachtgever heeft namelijk 2 royale bouwkavels beschikbaar, die gelegen zijn binnen de driehoek Utrecht, Bunnik en Zeist. Prachtig gelegen tussen natuurgebieden en tegelijkertijd op steenworp afstand van de eerder genoemde plaatsen.

Unieke ligging
De ligging is werkelijk uniek. Met de fiets bent u namelijk binnen 2 minuten op het Utrecht Science Park (voorheen De Uithof). Hier zijn onder andere de Hogeschool Utrecht, de Universiteit Utrecht, RIVM, TNO en het Universitair Medisch Centrum gevestigd. Ook is het Utrecht Science Park zeer goed ontsloten: met de bus of sneltram kunt u op een snelle manier het historische centrum van Utrecht inclusief NS station Utrecht bereiken. Voor reizen met de trein is ook Bunnik een prima optie. Bunnik heeft een eigen station! Ook de op/afrit van de A12 en A28 zijn binnen luttele autominuten te bereiken! Kortom: vrij wonen in volstrekte rust thuiskomen, maar toch centraal en super goed bereikbaar.

Omgeving
U woont straks in het buitengebied van Bunnik, dicht bij Zeist en Utrecht, grenzend aan de Kromme Rijnstreek met een heerlijk vrij en groen uitzicht. Het perceel is gelegen in het overgangsgebied tussen het Kromme Rijngebied en het slagen- en landgoederenlandschap. Het gebied wordt gekenmerkt door de afwisseling van open akkers en weiden, begrensd door houtsingels, boomgaarden en bosgebieden. Het Kromme Rijngebied is landschappelijk zeer aantrekkelijk. Langs de rivier bevinden zich verschillende prachtige wandel- en fietsroutes, kastelen en landgoederen, zoals Amelisweerd, Rhijnauwen, Rhijnestein en Beverweerd. Ook Landgoed Oostbroek is op slechts 500 m. afstand gelegen. Na een fijne wandeling of fietstocht in de natuur kunt u genieten op de zonnige terrassen en heerlijke streekproducten proeven die er bij de vele horeca gelegenheden te vinden zijn. Tips zijn: Theehuis Rhijnauwen, De Veldkeuken of Restaurant/bakkerij Vroeg. Zelf ook koken met streekproducten? Ga eens langs bij één van de boerderijwinkels in de buurt of bij tuinderij Amelis'Hof.

In de directe omgeving zijn uitgebreide voorzieningen aanwezig. Bunnik heeft een winkelcentrum met o.a. supermarkt en diverse kleine vers-ondernemers en horeca. Jonge gezinnen willen we graag wijzen op de goede basisscholen die Bunnik heeft. Ook de vele sportmogelijkheden mogen niet onvermeld blijven: binnen circa 2 km. vindt u o.a. de voetbalvelden van V.V. Bunnik '73 en SV Saestum (Zeist), de kolfbalvereniging, tennisvereniging, hockeyclub en de Golfbaan Kromme Rijn.

De kavels
Bouwkavel 1 welke circa 2.360 m2 groot is en bouwkavel 2 welke circa 3.200 m2 groot is hebben een gezamenlijke oprit. Beide kavels zijn bestemd voor de bouw van vrijstaande woningen U bent voor het ontwerp en de bouw van de woning vrij in de keuze van architect en aannemer.
Kavel 1: Oppervlakte circa 2.360 m2, vraagprijs € 625.000,- v.o.n.
Kavel 2: Oppervlakte circa 3.200 m2, vraagprijs € 750.000,- k.k. (incl. historische kapschuur van circa 120 m2)

De bouwmogelijkheden zijn:
- De kavels zijn geschikt voor de bouw van een ruime woning
- De goothoogte mag maximaal 4,5 meter bedragen
- De bouwhoogte mag maximaal 8 meter bedragen
- Inhoud woning maximaal 800 m3 (exclusief aan- en uitbouwen, bijgebouwen, overkappingen en kelders)
- Bestaande opstallen en betonplaat dienen door kopers gesloopt te worden, met uitzondering van de kapschuur met historische waarde
- Kopers dienen een landschappelijk inpassing te realiseren en in stand te houden conform vastgesteld door de gemeente
- Voor informatie verwijzen wij u naar (de website van) de gemeente om daar de bestemmingsplan regels in te zien.

Bijzonderheden:
- Definitieve oppervlakte kavels volgt na inmeting door het Kadaster
- Uitgebreide informatie over bouwmogelijkheden en voorwaarden beschikbaar bij de verkoopmakelaar
- Bestemmingsplan geeft mogelijkheden voor Bed and Breakfast
- Bezichtiging locatie uitsluitend op afspraak via kantoor GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 625.000 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
2.360 m²

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen, open ligging en vrij uitzicht

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.