P.W. Janssenlaan 32 8385 GB Vledderveen (DR) Vledderveen

Blikvanger 'Wonen in de nabijheid van Werelderfgoed' op deze unieke plek.

Omschrijving

'Wonen in de nabijheid van Werelderfgoed'

Bouwkavel P.W. Janssenlaan, te Vledderveen

Bouwkavel van ca. 1.900 m2 met mogelijkheid aankoop aangrenzende landbouwpercelen.

Bouwkavel in de prachtige omgeving van Werelderfgoed de Maatschappij van Weldadigheid
Uw nieuwbouwwoning realiseren in het buitengebied van de gemeente Westerveld, op de grens van Drenthe en Friesland? Dat kan op deze bouwkavel aan de P.W. Janssenlaan.

Op de grens van Drenthe en Friesland in het buitengebied van de gemeente Westerveld bevindt u zich in de bijzonder mooie omgeving van Werelderfgoed de Maatschappij van Weldadigheid. Het halfopen landschap van het esdorpenlandschap kenmerkt zich enerzijds door prachtige bossen met een opvallende diversiteit en anderzijds landerijen met hun weidsheid en vrij uitzicht. In dit gebied net ten oosten van Vledderveen wisselen natuur en landbouw zich harmonieus af.

In dit zeer aantrekkelijke gebied kunt u op de locatie aan de P.W. Janssenlaan uw droomplek creëren! Normaal gesproken is nieuwbouw in dit buitengebied per definitie uitgesloten. Door toepassing van de ‘Ruimte voor ruimte regeling’ is een kans ontstaan om nieuwbouw te realiseren op deze schitterende plek. De bouwkavel heeft een totale oppervlakte van circa 1.900 m2, met een bouwblok van circa 210 m2. Het aankopen van aangrenzende landbouwpercelen behoort tot de mogelijkheden. Dit maakt het object erg geschikt voor het houden van dieren.

Vledderveen, met ongeveer 370 inwoners, heeft een bloeiend verenigingsleven. Vanuit dorpscentrum De Heidehoek worden allerlei sport- en verenigingsactiviteiten georganiseerd. Het hertenkamp op de brink neemt een centrale (ontmoetings-) plaats in. Vledderveen ligt drie kilometer ten noorden van Vledder. In Vledder zijn voor de dagelijkse boodschappen een supermarkt en een warme bakker gevestigd. Ook zijn er een apotheekhoudende huisartsenpraktijk en een openbare basisschool. De plaatselijke sportvereniging biedt in Sporthal De Spronk mogelijkheid tot sporten. De grotere plaatsen Steenwijk, Wolvega en Oosterwolde bevinden zich op ca. 20 autominuten van Vledderveen.

In de omgeving van het Drents-Friese Wold, met ca. 6.000 ha één van de grootste natuurgebieden van ons land, is het elke dag genieten! Deze unieke plek biedt u de kans om de ideale woning van uw dromen te realiseren volgens het ontwerp van de door uzelf gekozen architect!

Vraagprijs: € 449.000,- vrij op naam

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wenst u meer informatie? Aarzel niet en neem contact op.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 449.000 vrij op naam
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 499.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
1.900 m²

Kadastrale gegevens

G 309
Kadastrale kaart
Oppervlakte
1.900 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Open ligging

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

P.W. Janssenlaan 32

€ 449.000 v.o.n.