van den Berch van Heemstedeweg 39 B,C,D 2215 RK Voorhout Voorhout buitengebied

  • Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Van den Berch van Heemstedeweg 39, 39B, 39C en 39D, 2215 RK Voorhout

‘Oneindig veel mogelijkheden op deze idyllische locatie in het groen tussen Sassenheim en Voorhout’

Deze sfeervolle, unieke vrijstaande woning met heel veel bijgebouwen laat vanaf de straat haar façade al zien. De van den Berch van Heemstedeweg, aan de rand van Voorhout, is rustig en groen. In de omgeving staan veel vrijstaande huizen waarvan geen enkele identiek is. Dit bijzondere object met verrassend veel grond (bijna 3500M2) ,ruimte en diverse bijgebouwen is klaar voor nieuwe bewoners en creatieve denkers!

Deze voormalige bollenschuur met aangebouwd woonhuis is gebouwd in de jaren ’20 en staat op een perceel van 3320m2. Het voorhuis heeft een centrale voordeur met aan weerszijden (slaap)kamers die op verschillende wijzen gebruikt kunnen worden. De keuken is bereikbaar vanuit de hal en is volledig afsluitbaar. In de aangrenzende hal ligt een eenvoudige badkamer, een separaat toilet en de toegang naar de aangrenzende schuur. Hier is ook de eerste trapopgang naar de bovengelegen etage alwaar slaapkamers en een volledig zelfstandig appartement bereikbaar zijn. Het appartement beschikt over 1 slaapkamer, een badkamer en een ruime woonkamer.

Via de zeer riante schuur met meerdere afsluitbare ruimtes is een tweede trapopgang te vinden die leidt naar de eerste etage waar nog een volledig zelfstandig appartement gecreëerd is. Dit appartement beschikt over twee slaapkamers, een badkamer en een woonkamer met dakterras. De schuur is momenteel voornamelijk in gebruik als bergruimte en werkplaats.

Het laatste en tevens grootste appartement heeft een eigen voordeur met trapopgang en herbergt 2 slaapkamers, een woonkamer met haard, badkamer en balkon.

De grote verrassing van deze woning is niet alleen de vele mogelijkheden en de grote ruimtes, ook de diverse opstallen op eigen grond bieden veel kansen. Zo is het uitermate geschikt voor een bedrijf aan huis in diverse sectoren, het houden van beesten of uitgebreide stallingsmogelijkheden voor bijvoorbeeld auto’s en motoren. De grond rondom is op diverse manieren te gebruiken waaronder uiteraard als riante tuin bij het woonhuis. Door de rustige ligging, gunstig ten opzichte van de zon en de mogelijkheid om het geheel naar eigen inzicht aan te leggen en te laten groeien, maakt dit perceel uniek.

Het huis is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalsweg A44, diverse (basis)scholen, sport- en recreatiemogelijkheden en de winkels en het centrum van Sassenheim. Het strand van Noordwijk en Katwijk is binnen handbereik en ook het dorp van Voorhout is nabij.

Kenmerken:

• bollenschuur met inpandig woonhuis uit 1925;
• Veel ruimte en mogelijkheden tot het realiseren van een eigen woondroom;
• 1 woonhuis en 3 zelfstandige, inpandige appartementen met een eigen opgang;
• Zeer grote vrijstaande stenen opstallen v.v. zonnepanelen;
• Veel eigen grond rondom;
• Gunstig gelegen in een rustige omgeving, maar toch dichtbij alle benodigde voorzieningen.

De vraagprijs voor dit uniek stukje Voorhout is € 895.000,- k.k. en de oplevering kan spoedig.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 895.000 kosten koper Hypotheekadvies
Vraagprijs per m²
€ 1.967
Aangeboden sinds
Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Oppervlakte
455 m² wonen / 3.320 m² perceel
Aantal kamers
14 kamers (8 slaapkamers)
Inhoud
1.493 m³
Energielabel
Niet beschikbaar
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1925

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

van den Berch van Heemstedeweg 39 B,C,D

€ 895.000 k.k.