Dennendijk 7231 RB Warnsveld

Uitgelichte kenmerken

  • Bouwjaar 2020
  • Wonen 175 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 2.000 m²

Omschrijving

Kavel 6

Riante kavels van 1286m² tot 3266m² prachtig gelegen aan de rand van de historische Hanzestad Zutphen in het buitengebied van Warnsveld, gelegen tussen de landgoederen Blek en Hackfort, in het coulissenlandschap tussen Zutphen en Vorden ook wel de parel van de Graafschap genoemd.

Voor deze kavels zijn in samenspraak met Brummelhuis uit Deventer diverse modelwoningen schetsmatig uitgewerkt. Niet als vastomlijnd plan, maar om jou als koper beter en sneller te informeren over de ruime mogelijkheden op de kavels en de diversiteit van de locatie. Doordat er meerdere typen zijn uitgewerkt is er een altijd een ontwerp dat aansluit bij jouw wensen.

In overleg en samenspraak met onze adviseurs kan dit schetsontwerp geheel naar eigen wens nader uitgewerkt worden. Volledig particulier opdrachtgeverschap dus, waarbij jou woonwensen maatgevend zijn.

Zit er geen ontwerp tussen waarvan je enthousiast wordt? Neem contact met ons op en geef je woonwensen door. Indien jouw ideeën en budget passen binnen de opgestelde kaders, gaan wij graag de uitdaging aan om tot een passend ontwerp te komen.

Deze locatie is prachtig vrij gelegen met toch alle faciliteiten van de stad op zeer korte afstand. Winkelcentra en een ziekenhuis maar ook sportvelden, paardensportcentrum en scholen zijn op korte afstand van De Landskroon gelegen. Op deze kavels mogen imposante grote woningen worden gebouwd van 800 + 300 m³ tot 2000m³ inhoud.

Dit groene project creëert als het ware een eigen buurt binnen het agrarische karakter van de omgeving. Hoewel het buiten de dorpskern van Warnsveld gelegen is, is de bereikbaarheid van de woningen toch goed te noemen door de aanwezigheid van regionale wegen. Voor de boodschappen in het naburige Warnsveld bent u dan ook niet langer dan 5 minuten onderweg, of het nu met de auto of met de fiets is. Andere voorzieningen, zoals sportclubs en basisscholen, bevinden zich eveneens op fietsafstand. Het Gelre Ziekenhuis is eveneens in de nabijheid gelegen.

Het project bestaat uit een plandeel dat ten noorden van de Dennendijk ligt en een deel dat ten zuiden van de Dennendijk gelegen is. Noordelijk plandeel Dit plandeel bestaat uit 5 bouwkavels met een oppervlakte variërend van 1.287 m2 tot maar liefst 3.266 m2 ten behoeve van vrijstaande woningen. Deze woningen kennen volgens het beeldkwaliteitsplan een moderne, langgerekte architectuur en zijn allen gelegen aan een informeel, centraal erf. De agrarische sfeer en uitstraling is bepalend.

Zuidelijk plandeel Dit gedeelte bestaat uit 3 bouwkavels met een oppervlakte variërend van 1.812 m2 tot 2.352 m2 ten behoeve van vrijstaande woningen. De woningen kennen volgens het beeldkwaliteitsplan een formele architectuur passend bij een landgoed. Het betreft hier een zogenaamde agrarische villa.

Alles is mogelijk Vrij ontwerpen, zonder verplichtingen met architect of aannemer is ook nog steeds mogelijk. Informeer hiervoor naar de voorwaarden. Deze kavels worden in collegiaal verband verkocht met Bronsvoord makelaars uit Deventer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 891.200 v.o.n.
Vraagprijs per m²
info
€ 5.093
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020
Soort dak
Samengesteld dak

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
175 m²
Perceel
2.000 m²
Inhoud
885 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
2 woonlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar
Verwarming
Gedeeltelijke vloerverwarming en warmtepomp
Warm water
Zonneboiler

Kadastrale gegevens

WARNSVELD M 928
Kadastrale kaart
Oppervlakte
1.720 m²
WARNSVELD M 933
Oppervlakte
280 m²

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Verkoopmakelaars

Bronsvoord Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 21:00
Bel 0570-544644

Kavelteam

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0571-760109

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Woningmarkt Beta

Gem. vraagprijs

Vespreide huizen Leesten

Heel Warnsveld

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Gem. vraagprijs per m2

Vespreide huizen Leesten

Heel Warnsveld

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs / m2 te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Hulp nodig bij het kopen?

Met een makelaar krijg je meer inzichten in de woningmarkt.

arrow-right Vind een makelaar
Gebaseerd op verkochte woningen in deze buurt in het afgelopen jaar. Meer informatie