Voordersteeg 33 Noord 2 7384 AG Wilp

€ 1.300.000 v.o.n. Wat worden mijn maandlasten?

Uitgelichte kenmerken

  • Bouwjaar 2019
  • Wonen 300 m²
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 54.500 m²

Omschrijving

Zie ook:
De genoemde prijs is een richtprijs voor de aankoop van de grond en bouw van het landhuis. De kavel wordt aangeboden voor € 720.000 vrij op naam. Koper is vrij om zelf een aannemer en architect in te schakelen voor de bouw van het landhuis.

Aan de IJssel bij Hanzestad Deventer zijn drie nieuwe, volledig aangelegde landgoedkavels te koop. Elk is minstens vijf hectare groot. Eén ervan kan het uwe zijn. Bouw hier zelf uw landhuis. Geniet van een unieke leefomgeving. Profiteer van forse fiscale voordelen. En draag voor altijd bij aan landschap en natuur.

Eigentijds landhuis
Nieuw Bellinkhof wordt een ensemble van vier moderne landhuizen. Architect Wim Maas maakte ter inspiratie enkele prachtige ontwerpen. U kunt uw eigen invulling geven aan de vele mogelijkheden die het landgoedplan biedt. Het eerste landhuis is al gerealiseerd, met de tweede woning zal binnenkort worden begonnen.

Aan de IJssel
Nieuw Bellinkhof is de jongste parel in het snoer van landgoederen en landerijen in de IJsselvallei. Rustig, voornáám en optimaal bereikbaar. Midden in de natuur, pal aan de rivier en met Deventer en Twello onder handbereik.

Kavel 2 Noord

Uw bosperceel aan de noordkant van Nieuw Bellinkhof biedt beschutting en schermt uw landgoed af van de omgeving. Aan de west- en zuidzijde van uw terrein is het landschap open. Dat biedt tal van inspirerende aanknopingspunten voor de situering, indeling en compositie van uw landhuis. U kunt de woonfuncties op het westen en zuiden oriënteren en genieten van het uitzicht over het gehele landgoed en het fraaie Fliertdal.

Uw landhuis wordt ontsloten met een pad aan de noordzijde. Op het erf is tevens een (vrijstaand) bijgebouw gelegen. De inhoud van uw landhuis mag maximaal 1.000 m³ bedragen. Er zijn twee bouwlagen mogelijk, maar u kunt uw landhuis zo u wilt ook helemaal op de begane grond realiseren. De maximale hoogte bedraagt zes meter. De afmeting van het bijgebouw bedraagt maximaal 110 m² en heeft één bouwlaag.
Kavel 2 heeft een totale oppervlakte van circa 5,2 hectare eigen grond. Het privé woonerf omvat 3.000 m2.
De verkoopprijs voor de kavel bedraag € 720.000,- vrij op naam.

De tekening geeft u een doordacht voorbeeld van de plek van het huis op het kavel. Het bestemmingsplan geeft de kavelaanduiding en noemt enkele globale voorwaarden. Het bestemmingsplan biedt u binnen de kavelaanduiding ruimte voor een andere situering.
Het getoonde ontwerp van het landhuis is ter inspiratie. De landhuizen vormen een eigentijds ensemble, er zijn enkele ingrediënten voor de onderlinge verwantschap. Het ontwerp en de indeling zijn aan u!

Heeft u belangstelling?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op met makelaar Daniëlle Leerkes. Zij kan u alles vertellen over de locatie. Ook geeft zij op verzoek inzage in relevante documenten als het beheerplan, het statuur van de beheerstichting, het landgoedplan, bestemmingsplan en de verkoopvoorwaarden. Daniëlle begeleidt u bij de contacten en besprekingen met IJssellandschap en helpt u op weg voor het opstellen van de contracten.

Naast koop ook erfpacht mogelijk
Stichting IJssellandschap kan één van de landgoederen van Nieuw Bellinkhof naar keuze te koop, maar ook in erfpachtgrond aanbieden. Als koper heeft u de keuze. Door erfpacht-op-maat kunt u als koper uw eigen vermogen voor andere zaken aanwenden, zoals de bouw van het landhuis. Het erfpachtcanon is jaarlijks aftrekbaar van de inkomstenbelasting.
Een financieel specialist van IJssellandschap laat u graag zien wat erfpacht voor u aan extra investeringsmogelijkheden kan betekenen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.300.000 v.o.n.
Vraagprijs per m²
info
€ 4.333
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
300 m²
Externe bergruimte
110 m²
Perceel
54.500 m²
Inhoud
1.000 m³

Indeling

Aantal kamers
1 kamer
Aantal woonlagen
1 woonlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kadastrale gegevens

VOORST S 582
Kadastrale kaart
Oppervlakte
54.500 m² (deelperceel)
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan bosrand, aan water, aan park, aan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom en in bosrijke omgeving
Tuin
Tuin rondom

Garage

Soort garage
Vrijstaande stenen garage
Capaciteit
1 auto

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Woningmarkt Beta

Gem. vraagprijs

Verspreide huizen Twello-Zuid

Heel Wilp

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Gem. vraagprijs per m2

Verspreide huizen Twello-Zuid

Heel Wilp

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs / m2 te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Hulp nodig bij het kopen?

Met een makelaar krijg je meer inzichten in de woningmarkt.

arrow-right Vind een makelaar
Gebaseerd op verkochte woningen in deze buurt in het afgelopen jaar. Meer informatie

Voordersteeg 33 Noord 2

€ 1.300.000 v.o.n.