Westzijde 268 H-K 1506 GJ Zaandam

€ 1.250.000 v.o.n.
Wat worden mijn maandlasten?

Omschrijving

Unieke kavel met mogelijkheid voor aanlegplaats aan de Zaan!!

De kavel is gelegen naast de Herenhuizen in nieuwbouwproject “De Industrieel”, direct aan de Zaan en op korte afstand van Amsterdam. De prognose oplevering is juli 2021.

De kavel is ruim 700 m2 en kan afgenomen worden inclusief ontwerp voor een notariswoning, danwel als bouwkavel om zelf binnen het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan één of twee woningen te ontwerpen en te realiseren.

Nieuwbouwproject “De Industrieel” wordt gebouwd aan de Westzijde, direct aan de rivier de Zaan en vlakbij het gezellige en bedrijvige Stadshart van Zaandam. Het aan de voeten hebben van het Zaandamse Stadshart brengt veel voordelen met zich mee. Zowel het overdekte winkelcentrum als het NS station zijn lopend te bereiken. Nieuwbouwplan “de Industrieel” bevindt zich in de gouden driehoek, de uitvalswegen richting de grote steden en de gezellige Dam met al haar terrasjes, restaurants en eetcafé's en de voormalige Chocoladefabriek, waar de Verskade biologische en lokale versproducten biedt, maar waar ook de bibliotheek, diverse eetgelegenheden en sportclubs zijn gevestigd. De bus stopt vrijwel aan het begin van het bouwplan.

Het Rijkswegennet is binnen een paar minuten te bereiken. De Westzijde leidt vrijwel direct naar de A7, met aansluitend de A8 en de Amsterdamse ring A10.
Wonen nabij het stadscentrum geeft veel mogelijkheden op het gebied van cultuur, culinair, uitgaan, shoppen en evenementen. Dagelijkse voorzieningen én bereikbaarheid zijn in het Stadshart van Zaandam prima geregeld. Daarnaast is Zaanstad, de overkoepelende gemeente, compleet zelfvoorzienend op het gebied van (para-)medische praktijken. Het Zaans Medisch Centrum is een modern ziekenhuis, op slechts een paar autominuten afstand.

Kortom een unieke plek om te wonen en ideaal voor de water liefhebber!!

Nieuwsgierig? Neem snel contact met ons op!

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.250.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
715 m²

Buitenruimte

Ligging
Aan vaarwater, aan water, open ligging en vrij uitzicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Westzijde 268 H-K

€ 1.250.000 v.o.n.