office-banner
Hoofddorp Makelaars c.s. B.V. Logo

Hoofddorp Makelaars c.s. B.V.

Houden van je vak straal je uit door enthousiasme!

Overzicht

9.6

30 beoordelingen

3

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties

 • Financieel advies

Zoek je een makelaar uit Hoofddorp om jouw droomhuis te vinden of om je woning te verkopen? Dan ben je bij Hoofddorp Makelaars Hoofddorp zeker aan het juiste adres. Met onze betrokken en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een succesvolle verkoop


Specialisaties

Woningfotografie, Woningstyling, Veiling, Nieuwbouw, Bijzonder beheer, Expat makelaar

Certificaten

NWWI

NRVT

SCVM

WFT

VastgoedCert

Talen

Nederlands, Engels

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

NVM-Makelaar Hoofddorp Makelaars:

Vaste waarden, nieuwe stijl


Even voorstellen, maar is dat nog nodig? Want Hoofddorp en de naam Muller zijn al sinds 2010 onlosmakelijk met elkaar verbonden. De vestiging aan het Marktplein betekende voor de makelaarsfamilie Muller een nieuwe fase. Opa begon in de jaren '50 van de vorige eeuw in Beverwijk onder de naam Teer Makelaars en legde daarmee de basis voor het familiebedrijf. Zijn beide zonen, Arnoud sr. en Wim, namen in de jaren ’70 het ‘makelaarsstokje’ over en anno 2021 maken Arnoud jr. en zijn zus Monique de cirkel rond. Beide Mullers zijn gecertificeerde makelaars en vormen al 8 jaar lang een team in Hoofddorp. Madelon Angenent is sinds kort betrokken bij het team op het Marktplein.


In deze nieuwe tijd werken wij volledig digitaal. Als voorbeeld worden Docusign-koopaktes en opdrachten tot dienstverlening per e-mail geregeld en op afstand getekend, erg handig! Ons team is klein, waardoor we kunnen werken met korte lijnen. We leggen de nadruk op communicatie en zijn optimaal bereikbaar: via telefoon, e-mail, Messenger, WhatsApp en natuurlijk ook op kantoor. Zo is persoonlijke aandacht gegarandeerd! Kortom: "we stralen onze liefde voor ons vak uit door inzet en enthousiasme!"


Klantbeloften, iets wat je tegenwoordig veel hoort, maar wat verstaat men daar eigenlijk onder? “Wij vinden dat er tegenwoordig nogal vrijelijk met deze term wordt omgegaan.


Voor ons betekent een klantbelofte dat we het vertrouwen van de opdrachtgever waard zijn. We durven elke opdracht aan te nemen, maar er moet wel sprake zijn van een wederzijdse klik vooraf.


Maar hoe dan? Onze specialismen vullen elkaar aan, dus Madelon plant afspraken en zorgt voor een vlekkeloze administratie; zij is de eerste aanspreekpersoon binnen ons kantoor.


Madelon is een ware professional, met meer dan 12 jaar ervaring in de makelaardij, een rots in de branding. Ze is gestructureerd en heeft een stabiele persoonlijkheid. Kortom: we vormen een topteam, samen!


Nieuwsgierig? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Tel. 0235543991.


Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Loulidi, Verkoper in 2024

“Persoonlijk en aangenaam contact, oprechte interesse en zeer hulpvaardig. Huisverkoop is een feestje geworden!”

Medewerkers

 • Arnoud Muller - NVM-makelaar
  Arnoud MullerNVM-makelaar
 • Monique Muller - Kandidaat-makelaar
  Monique MullerKandidaat-makelaar
 • Madelon Angenent - Office manager
  Madelon AngenentOffice manager
Beoordelingen gemiddelde
9.6

Het gemiddelde is gebaseerd op 30 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 94% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Aykaz

  Koper

  10.0

  Uitstekende samenwerking gehad met ERA Hoofddorp. Mijn contactpersoon was altijd bereikbaar en beschikt over enorme kennis betreffend de huizenmarkt. Ontzettend blij met het bod dat mijn contactpersoon voor mij en mijn verloofde heeft gedaan. Met dank aan ERA Hoofddorp kunnen mijn verloofde en ik na een prachtige deal te hebben gesloten nu dan aan ons leven samen beginnen.

  16 apr 2024

 • Dhr. Loulidi

  Verkoper

  10.0

  Persoonlijk en aangenaam contact, oprechte interesse en zeer hulpvaardig. Huisverkoop is een feestje geworden!

  16 apr 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9.0

  Prettig contact. Duidelijke uitleg. Stonden altijd open voor vragen. Goede begeleiding met werken In diverse apps. Zeer tevreden.

  27 mrt 2024

Alle beoordelingen (30)

Kantoorgegevens

Marktplein 29
2132DA Hoofddorp
 • Ma08:30 - 17:00
 • Di08:30 - 17:00
 • Wo08:30 - 17:00
 • Do08:30 - 17:00
 • Vr08:30 - 17:00
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten

Sociale media